boratom 20.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpgZdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.By Wam wszystko pasowało...By kłopotów było mało...Byście zawsze byli zdrowi...By problemy były z głowy...By się wiodło znakomicie i wesołe było życie!Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok 2010. Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cześć Wszystkim Ja nie myślę jeszcze o sprzęcie, bo nie mam kasy ... a do zrobienia cała masa przed nami..... A ta krajalnica to fajnie będzie pasować do Twojej kuchni, czajnik też.... Ja nie mam czegoś takiego, ze musi być np. taka a nie inna firma, i znaczek.... Ma być po prostu dobre i funkcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a ja właśnie dobijam męża kolejnymi propozycjami nowego AGD do domku Wejdź na stronę Boscha - seria SL (jak wybierzesz kolor czerwony to Ci sie pokaże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Cześć Wszystkim Ja nie myślę jeszcze o sprzęcie, bo nie mam kasy ... a do zrobienia cała masa przed nami..... A ta krajalnica to fajnie będzie pasować do Twojej kuchni, czajnik też.... Ja nie mam czegoś takiego, ze musi być np. taka a nie inna firma, i znaczek.... Ma być po prostu dobre i funkcjonalne Kasa rzecz nabyta - dziś jest jutro nie ma My też ledwo dychamy, ale kroić trzeba. Ja nie mam prolemu ze znaczkiem, ale do pewnych firm am zaufanie. A do innych nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpg Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości. By Wam wszystko pasowało... By kłopotów było mało... Byście zawsze byli zdrowi... By problemy były z głowy... By się wiodło znakomicie i wesołe było życie! Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok 2010. Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań! Dzięki serdeczne Boratom ( i wzajemnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja dostałam krajalnicę na ślub - i leży świeżynka w szafce już ponad 8 lat . Nowiuśka w pudełku Gdyby moja tak leżała to byłaby pełnoletnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Czyżby już naprawdę święta zaglądały do okien? ....Ja jakaś taka mało świąteczna jeszcze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Arnika ja też kasy nie mam ale co tam pomarzyć można Nefcia aaaaaaaaa na razie dostał między oczy pralką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja mam z siemensa krajalnice, szukalam skladanej coby miejsca nie zajmowala, robi sie ja klap i mozna nawet do szuflady schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja mam z siemensa krajalnice, szukalam skladanej coby miejsca nie zajmowala, robi sie ja klap i mozna nawet do szuflady schowac Fajne :) Miejsca mam chyba więcej niż trzeba A czerwona będzie wyglądać nieźle - mam nadzieję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 W domu zapach choinki wygrał z zapachem farby. W mieszkaniu - pachnie kapuchą Święta ? CHyba tak. Jutro - obawiam się - pierwsze gratu przewozimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 nooooooooo Nefcia gratulacje jak choinka pachnie to nie ma to tamto dom jest i świeta są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 oj fajnie fajnie jak choinka juz pachnie. Nef swietne te sprzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 nooooooooo Nefcia gratulacje jak choinka pachnie to nie ma to tamto dom jest i świeta są Na razie pachnie na tarasie W domu drabiny, kubły, kartony .......... byle do czwartku. Jutro przewozimy sofę (starą), ławę i nasz materac. Zapytałam małża - to na czym będziemy spać ? A on, że chyba nie będziemy już spać w mieszkaniu tylko w domu Materace dzieci przychodzą we wtorek ... sama nie wiem co o tym myśleć....szybko jakoś, ale może to i lepiej , bo nie mam czasu się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 oj fajnie fajnie jak choinka juz pachnie. Nef swietne te sprzety Podobują Ci sie ? Takie jakieś mało wypasione som , ale już mi się nie chce szukać takich pierdół :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nefcia i powiem Ci że tak najlepiej z zaskoczenia tak to byś a może jutro a może pojutrze a może coś tam jeszcze a tak to hop siup i po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nefcia i powiem Ci że tak najlepiej z zaskoczenia tak to byś a może jutro a może pojutrze a może coś tam jeszcze a tak to hop siup i po bólu No kurde - właśnie. Na jutro mam Transita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 no i miodzio Kochana ja mam pierwszego kupca na mieszkanie choć jeszcze nie wystawione z delikatną sugestią że we wrześniu wypad z mieszkania i co ja mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 no i miodzio Kochana ja mam pierwszego kupca na mieszkanie choć jeszcze nie wystawione z delikatną sugestią że we wrześniu wypad z mieszkania i co ja mam powiedzieć Aaaaaaaaaa do września to świat czasu Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts