anjamen 20.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 pewnie ze mi sie podobaja a co do przeprowadzki to swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 no tylko wiesz u mnie nie wpadnie dzielna, silna i zwarta ekipa od wykończeniówki tylko tymi ręcami i tymi palcyma doginać będziem po pracy więc wiesz może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 pewnie ze mi sie podobaja a co do przeprowadzki to swietnie. No chyba dobrze. Jakoś chyba mi się zaczęło chcieć tam mieszkać - jeszcze nieśmiało ....ale marzy mi się kominek i kieliszek wina. Żebym nie musiała wsiadać w samochód i gdzieś wracać ...ta mi się jakoś dziś zamarzyło jak przywieźli choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 wreszcie Nefcia do zdrowia dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 wreszcie Nefcia do zdrowia dochodzi Wiesz, taki mam mętlik, tyle rzeczy do zrobienia, tyle nieopanowanych , że chyba trochę spontana nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 no a ile czasu oszczędzisz na dojazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nefcia jak juz zwieziesz tą starą kanapę to z pewnością nie będzie Ci się chciało wracać na stare smieci. A Tobie juz pomalowali wszystko? U mnie wlasnie od kominka wali żarem,drewienko pod nogami cieple, moje dziecko robi pokaz taneczny, a ja jednym okiem zerkam nan, a w międzyczasie skrecam czarne szuflady w kuchni, bo se gooopia prowadnice zle pomontowałam wczoraj i dzisiaj musze je przestawiać .Telewizor buczy, psica sie szwęda i szuka najbardziej strategicznego dla siebie miejsca ever, a mąż bidny został zesłany na roboty w starym domu, bo musimy go jutro zdać. Nie ma to jak zaorać się przed swiętami Wusia dobrze, że masz już kupca na mieszkanie, bo teraz ciężko jest na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 no nie Mycha a jeszcze nawet nie wystawiłam do sprzedaży ale myślę że mnie o tyle łatwiej że to kawalerka jest więc raczje chodliwy towar a Ty weź Kobieto odetchnij trochę zaraz święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Rozkładamy sofę ? Szok ! TO lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 leć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kiedy siądziesz do stołu w ten najpiękniejszy wieczór roku, w wieczór narodzin Syna Bożego, kolęd, płatków śniegu, ciepła i spokoju, Pomyśl o człowieku, który jest od Ciebie na odległość myśli, Odłam dla niego kruszynę opłatka, bo człowiek jest od Ciebie na odległość wyciągniętej ręki (...). By w tę noc nie było samotnych, by krzywe stały się prostymi, by wszyscy byli dobrej woli, a nad światem panował pokój http://img692.imageshack.us/img692/2844/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/5043/d98cde7a80115a36.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Rano musiałam do bankomatu sobie podjechać po kasę na gaz... jadę powolutku, cisza, biało, pusto - pięknie jest dojeżdżam do szosy i patrzę ilu biedaków sunie jak ślimaki w swoich skorupach do miasta - pełnia szczęścia, że nie muszę... jeszcze nie teraz Nie ma to jak w domu, nawet jak w nim brak całej masy sprzętów życie ułatwiających wiem, że to do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://img686.imageshack.us/img686/7533/zyczeniaforum2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Rano musiałam do bankomatu sobie podjechać po kasę na gaz... jadę powolutku, cisza, biało, pusto - pięknie jest dojeżdżam do szosy i patrzę ilu biedaków sunie jak ślimaki w swoich skorupach do miasta - pełnia szczęścia, że nie muszę... jeszcze nie teraz Nie ma to jak w domu, nawet jak w nim brak całej masy sprzętów życie ułatwiających Oczywiście, że do czasu :) wiem, że to do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pasztet kroję. A krajalnica przyjdzie po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 szkoda, takie czerwone cudo to też bym juz chciała mieć w kuchni.Boszzzz, pasztet, a ja od 5ciu dni jem pierogi ruskie i mimo, zem wielką fanką pierogów, to mam juz dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 chcialam powiedziec ze fajna sprawa z ta choinka ze tak u was dowoza moja choinka ma implanta bo Dejw sie w dr Housa zabawial, za bardzo ja skrocil i musial dosztukowac 20cm wkrecil na 3 sruby biedna pewnie dlugo nie postoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 o jejku alem sie obsmiała.Ja tez musze tyłek ruszyc po choinkę, ale Mała chora więc narazie ruszam tylko z pokoju do pokoju Maja w tym roku zażyczyła sobie różowe bombki-jak nie ona-kupiliśmy takie amarantowe-mam nadzieje ze to wystarczająco różowy róż i mam juz dla niej skrzydełka aniołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT, WIELE CIEPŁA, MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA W NADCHODZĄCYM ROKU! http://img690.imageshack.us/img690/486/swieta.gif' alt='swieta.gif'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts