Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewnie ze mi sie podobaja :D

a co do przeprowadzki to swietnie. :D

No chyba dobrze. Jakoś chyba mi się zaczęło chcieć tam mieszkać - jeszcze nieśmiało ....ale marzy mi się kominek i kieliszek wina. Żebym nie musiała wsiadać w samochód i gdzieś wracać ...ta mi się jakoś dziś zamarzyło jak przywieźli choinkę :)

Nefcia jak juz zwieziesz tą starą kanapę to z pewnością nie będzie Ci się chciało wracać na stare smieci. A Tobie juz pomalowali wszystko?

U mnie wlasnie od kominka wali żarem,drewienko pod nogami cieple, moje dziecko robi pokaz taneczny, a ja jednym okiem zerkam nan, a w międzyczasie skrecam czarne szuflady w kuchni, bo se gooopia prowadnice zle pomontowałam wczoraj i dzisiaj musze je przestawiać :roll: .Telewizor buczy, psica sie szwęda i szuka najbardziej strategicznego dla siebie miejsca ever, a mąż bidny został zesłany na roboty w starym domu, bo musimy go jutro zdać. Nie ma to jak zaorać się przed swiętami

Wusia dobrze, że masz już kupca na mieszkanie, bo teraz ciężko jest na rynku

Kiedy siądziesz do stołu w ten najpiękniejszy wieczór roku, w wieczór narodzin Syna Bożego, kolęd, płatków śniegu, ciepła i spokoju,

Pomyśl o człowieku, który jest od Ciebie na odległość myśli,

Odłam dla niego kruszynę opłatka, bo człowiek jest od Ciebie na odległość wyciągniętej ręki (...).

By w tę noc nie było samotnych, by krzywe stały się prostymi, by wszyscy byli dobrej woli, a nad światem panował pokój :D

http://img692.imageshack.us/img692/2844/choinka.jpg

Rano musiałam do bankomatu sobie podjechać po kasę na gaz... jadę powolutku, cisza, biało, pusto - pięknie jest :lol: :lol: dojeżdżam do szosy i patrzę ilu biedaków sunie jak ślimaki w swoich skorupach do miasta - pełnia szczęścia, że nie muszę... jeszcze nie teraz :wink:

Nie ma to jak w domu, nawet jak w nim brak całej masy sprzętów życie ułatwiających :wink:

wiem, że to do czasu... 8)

Rano musiałam do bankomatu sobie podjechać po kasę na gaz... jadę powolutku, cisza, biało, pusto - pięknie jest :lol: :lol: dojeżdżam do szosy i patrzę ilu biedaków sunie jak ślimaki w swoich skorupach do miasta - pełnia szczęścia, że nie muszę... jeszcze nie teraz :wink:

Nie ma to jak w domu, nawet jak w nim brak całej masy sprzętów życie ułatwiających :wink:

Oczywiście, że do czasu :):)

wiem, że to do czasu... 8)

o jejku alem sie obsmiała.Ja tez musze tyłek ruszyc po choinkę, ale Mała chora więc narazie ruszam tylko z pokoju do pokoju :lol: Maja w tym roku zażyczyła sobie różowe bombki-jak nie ona-kupiliśmy takie amarantowe-mam nadzieje ze to wystarczająco różowy róż i mam juz dla niej skrzydełka aniołka :)