Olkalybowa 15.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 łazienka dla gości na dole. Nie za mała ? odpowiednia jest, siusiu, mycie rączek i niech spadają ja mam mniejszą i nie narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ten Pan Rzezoznawca od Operatu to taki dociekliwy jest, jak widzę Ale zastanawiam się, czy On aby na pewno wie, co ma robić .... Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Trzymam kciuki za kredycik będzie dobrze Co do łazienki dla mnie w sam raz mogę być gościem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 łazienka dla gości na dole. Nie za mała ? odpowiednia jest, siusiu, mycie rączek i niech spadają ja mam mniejszą i nie narzekają Oluś :) "i niech spadają " Dobrze, że nie za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ten Pan Rzezoznawca od Operatu to taki dociekliwy jest, jak widzę Ale zastanawiam się, czy On aby na pewno wie, co ma robić .... Dzień doberek Dzień doberek Mam takie same przemyślenia : czy aby on to kiedyś robił ? Zobaczymy w poniedziałek co wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Trzymam kciuki za kredycik będzie dobrze Co do łazienki dla mnie w sam raz mogę być gościem.... Czuj się zaproszona Aguś Jesli dla Ciebie nie za mała to i inni muszą zaakceptowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Cześć dziewczyny ...ja ściany będę podpierał Nie musisz wcale, Ty tylko stoj i wystarczy. Wazne, ze tam bedziesz. Nie szefowa? Króliczka to ja zawsze i wszędzie bierę to ja czekam, nie z pustymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ten Pan Rzezoznawca od Operatu to taki dociekliwy jest, jak widzę Ale zastanawiam się, czy On aby na pewno wie, co ma robić .... Dzień doberek Dzień doberek Mam takie same przemyślenia : czy aby on to kiedyś robił ? Zobaczymy w poniedziałek co wymyślą Neferko trzymam kciuki, żeby się udało...może lepiej, że Pan Rzeczoznawca nie bardzo wie o co chodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Neferko trzymam kciuki, żeby się udało...może lepiej, że Pan Rzeczoznawca nie bardzo wie o co chodzi..... Ja już sama, kuźwa, nie wiem co lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 spokojnie,i tak musisz czekać i nie masz na to wpływu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 spokojnie, i tak musisz czekać i nie masz na to wpływu,Prawda ? nic mnie tak nie wkur...a jak to na co nie mam wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 cest la vie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 spokojnie, i tak musisz czekać i nie masz na to wpływu,Prawda ? nic mnie tak nie wkur...a jak to na co nie mam wpływu Mnie też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Neferko trzymam kciuki, żeby się udało...może lepiej, że Pan Rzeczoznawca nie bardzo wie o co chodzi..... Ja już sama, kuźwa, nie wiem co lepiej Co ma być to będzie.....a będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Nefer, myślmy mieli strasznie pod górę z rzeczoznawcami. Jeden przyszedł z banku i powiedział, ze dom jest segment jest wart 400 tys ( w tedy jeszcze chcieliśmy kupić segment) przyszedł nasz i powiedział 490 tys. Przyszedł z innego powiedział 700 tys. Problem z nimi polega na tym, że oni robią wycenę z 3 miesicy ostatnich na podstawie aktów notrarialnych, ktore jak wiadmo nijak się nie mają do cen z agencji. Myśmy się strasznie nabidowali z operatem. Jeszcze jeden mnie czeka przed oddaniem do użytku domu i już mam dość. A kiedyś mieliśmy takiego, który jak nie było Purmo, Porothermu - tak jak u niego to od razu było 20 % mniej.Uszy do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No cóż - pożywiom uwidzim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Kto jak kto, ale Ty na pewno dasz radę! Przy naszym wsparciu i zaciśniętych kciukach. Będzie good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nefer my na początek od tych wydażeń informujemy, że chcemy wycenę na np 700 tys. I tyle. A panienka niech się głowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 spokojnie, i tak musisz czekać i nie masz na to wpływu,Prawda ? nic mnie tak nie wkur...a jak to na co nie mam wpływu Oj to to, skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 spokojnie, i tak musisz czekać i nie masz na to wpływu,Prawda ? nic mnie tak nie wkur...a jak to na co nie mam wpływu Oj to to, skąd ja to znam Też to znam, a ostatnio aż za dobrze Zjawię się napewno oglądać włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts