Depi 25.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 PS. Mamy wreszcie ten gaz... Dzięki Depi- dostaliście niezły prezent - ufff nareszcie Gratuluję Dzięĸi Z tej okazji robimy Sylwestra już w nowym. Jak po nim posprzątamy to zaczynamy przenosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Nefcia - gratuluję :D wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 PS. Mamy wreszcie ten gaz... Dzięki Depi- dostaliście niezły prezent - ufff nareszcie Gratuluję Dzięĸi Z tej okazji robimy Sylwestra już w nowym. Jak po nim posprzątamy to zaczynamy przenosiny Super !!! Cudownej zabawy Wam życzę I miełgo mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Nefcia - gratuluję :D wesołych Świąt Dzięki Maleńka I wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 dobry wieczór Nefcia my nie po przeprowadzce ale też niewiele wcześniej Wigilię zaczęliśmy bo niby u siory ale szykować miała mama do mamy przyszli fachowce i siedzieli niemal do czwartej wiec zanim zaczęła szykować to ja zdążyłam swój chlewik uprzątnąć i jeszcze kolacyjkę u siory podgonić jak do dom wróciłam o mi się ręce po schodach wlekły ważne że już mieszkacie macie piękną choinkę, nie macie sąsiada za ścianą no i możesz popatrzeć z góry na swoje Młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 NO to miałaś Wusiu niezłą jazdę Ja nadal mam wpuchniętą rękę od pracy, noszenia, przesuwania, sprzątania , ale już jest dobrze. I możemy sobie słuchać muzyki jak nam sie podoba i kino domowe właczyć jak trzeba Zaraz obejrzymy tradycyjnie Władcę Pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 ale czuję wreszcie święta wprawdzie dzisiaj jak goście się pojawili to nawiałam do kuchni bo w pokoju szpilki by nie wcisnął i obieając kartofelki powtarzałam sobie spokojnie za rok będzie więcej miejsca tylko spokojnie i co już Ci przeszły wszelkie lęki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja tylko sobię po cichutku mruczę z zadowolenia... Pomruczmy sobie obie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 to może tak we trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 to może tak we trzy To już całkiem niezłe murmurando... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 no a jak dzisiaj tłumaczyłam mężowi ideę Świąt - najeść się i poleżeć teraz można mruczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. http://www.dawt.umk.pl/dawtnews/data/upimages/szopka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja tylko sobię po cichutku mruczę z zadowolenia... Pomruczmy sobie obie... mrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 ale czuję wreszcie święta wprawdzie dzisiaj jak goście się pojawili to nawiałam do kuchni bo w pokoju szpilki by nie wcisnął i obieając kartofelki powtarzałam sobie spokojnie za rok będzie więcej miejsca tylko spokojnie i co już Ci przeszły wszelkie lęki co Przestałam analizować - i przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 nooooooo myślenie często szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 no a jak dzisiaj tłumaczyłam mężowi ideę Świąt - najeść się i poleżeć teraz można mruczeć Mrucz z nami A teraz - cz.1 Władcy Pierścieni i winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr odpocznij Nefcia już pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 mrrrrrr.... przyszlam pozazdroscic troche. bardzo sie ciesze ze tak sie udalo wszystko jak planowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Gratuluję Wielkiej Wojowniczce przeprowadzki cieszę się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Dzięki Kochane, Własnie przed chwilą zmarł mój laptop w wyniku zalania winem - cóż, nie można miec wszystkiego w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts