78mysz 27.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 wróciliśmy ze świąt do swojego sajgonu no i cieszę się jak belka ze skobelka.Udało Ci się Dziewczyno.Udało się!!!! Gratulacje prosto z mysiego serducha. Teraz jak mówiłas nikt Ci nie podskoczy! To muszę sie zabrać za to co Ci obiecałam, bo jeszcze polegnę nim się zadomowię na mysiej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Przydałby się jakiś komentarz pierwszych dni spędzonych w nowym domu . Czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Gratuluję przeprowadzki Życzę szczęścia w nowym domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 dobry wieczór matko a ja muszę jeszcze cały rok czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 dobry wieczór matko a ja muszę jeszcze cały rok czekać Wu nie tyko ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Tofee ciiiiiiiii nie płakusiaj dobrze że jest na co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Przepraszam, że zniknęłam, ale z komputerami nei jest tak prosto. Chciałam przenieść starą duszę do nowego ciała, ale okazało się, że nowe ciało jej nie zaakceptowało i trzeba było jednak wszystko po bożemu przewalić. Ale już jestem. Prawda - wczoraj minęło 4 lata. Napiszę w tej sprawie stosowne expose Wczoraj napisałam cztery razy, ale mi wcięło Zdam też relację- po Batmanie Kocham Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 O jak miło Geda zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Neferciu -GRATULACJE !!!! Niech Wam sie mieszka jak w raju kibicowałam Ci po cichutku i bacznie śledziłam Jeszcze raz serdecznie gratuluję przyniosłam Ci Anioła Domowego Ogniska ...na szczęście http://www.prezentyidekoracje.pl/_var/gfx/49ca31a3566ce5763188b25639c236b2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dzięki Ew-ka Bardzo się przyda Całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nefciu, opowiadaj jak się mieszka!? Ale fajnie rocznicowy masz ten grudzień... Same czwóreczki! i Wasza Czwóreczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefciu, opowiadaj jak się mieszka!? Ale fajnie rocznicowy masz ten grudzień... Same czwóreczki! i Wasza Czwóreczka. Mieszka się ..leniwie Fajnie przy kominku POwinnam umyć podłogę, ale mi się nie chce. Jeszcze sporo pyłu...Ale się przyzwyczaiłam - tylko kichamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefercia,to ja dziękuję, że jesteś ze mną. Spotykam cię wtedy kiedy żle.Pocieszasz kiedy potrzeba. Po prostu porzyteczna z Ciebie dusza. Uwielbiam Doroty:)http://www.pomocserca.pl/img/serce.jpg To co od wiosny cd opowieści o kozach i o ogrodzie Neferci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Oh, Tosinku, Dobra Duszo, wiesz jak jest :) Od wiosny i jeszcze wcześniej. Na wiosnę kostka i ogrodzenie i takie tam... Jeszcze jest o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mam nadzieję, czy zdajesz sobie sprawę, że nie oglądam M jak coś tam itp, bo nie mam telewizora wolę czytać twoje opowieści, Trzymaj kciuki za naszą wodę. Dzisiaj Wumil uruchomił zmywarkę na wlew własny wody. Odjazd :0 Ale co zostajcie już na amen po naszej stronie Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mam nadzieję, czy zdajesz sobie sprawę, że nie oglądam M jak coś tam itp, bo nie mam telewizora wolę czytać twoje opowieści, Trzymaj kciuki za naszą wodę. Dzisiaj Wumil uruchomił zmywarkę na wlew własny wody. Odjazd :0 Ale co zostajcie już na amen po naszej stronie Wisły? Eeeeeenooooooooo gratulacje dla Wumila Jeszcze malarze będą szaleć na poddaszu. Ale nie mam powrotu na Bielany, bo : a - tam jest burdel jak po wybuchu bomby b - nie zniosę tego braku przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Neffffff cóż tu pisać po takim tekście w Twoim dzienniku.... Czasem czuje bardzo podobnie. Bądź z nami nadal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia chlip tak sobie przeczytałam w dzienniczku i nie marudź Kobieto Ty płacisz codziennie dobrą radą, kopem w cztery litery dla przywrócenia pionu i głosem zawodowego terepeuty psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Eeeeeenooooooooo gratulacje dla Wumila Jeszcze malarze będą szaleć na poddaszu. Ale nie mam powrotu na Bielany, bo : a - tam jest burdel jak po wybuchu bomby b - nie zniosę tego braku przestrzeni A potem ludzie się dziwią, ze człowiek mieszka na budowie. Wumil wsadził parapety!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts