Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

wróciliśmy ze świąt do swojego sajgonu no i cieszę się jak belka ze skobelka.Udało Ci się Dziewczyno.Udało się!!!! Gratulacje prosto z mysiego serducha. Teraz jak mówiłas nikt Ci nie podskoczy! To muszę sie zabrać za to co Ci obiecałam, bo jeszcze polegnę nim się zadomowię na mysiej ulicy :oops: :lol:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam, że zniknęłam, ale z komputerami nei jest tak prosto. Chciałam przenieść starą duszę do nowego ciała, ale okazało się, że nowe ciało jej nie zaakceptowało i trzeba było jednak wszystko po bożemu przewalić.

Ale już jestem.

Prawda - wczoraj minęło 4 lata. Napiszę w tej sprawie stosowne expose :) Wczoraj napisałam cztery razy, ale mi wcięło :)

Zdam też relację- po Batmanie :)

Kocham Was :)

Neferciu -GRATULACJE !!!! Niech Wam sie mieszka jak w raju :D kibicowałam Ci po cichutku i bacznie śledziłam :wink: Jeszcze raz serdecznie gratuluję :D

przyniosłam Ci Anioła Domowego Ogniska ...na szczęście :D

http://www.prezentyidekoracje.pl/_var/gfx/49ca31a3566ce5763188b25639c236b2.jpg

Nefciu, opowiadaj jak się mieszka!? 8) :D :D

Ale fajnie rocznicowy masz ten grudzień... :lol: Same czwóreczki! i Wasza Czwóreczka. :D

Mieszka się ..leniwie :) Fajnie :) przy kominku :) POwinnam umyć podłogę, ale mi się nie chce. Jeszcze sporo pyłu...Ale się przyzwyczaiłam - tylko kichamy :)

Mam nadzieję, czy zdajesz sobie sprawę, że nie oglądam M jak coś tam itp, bo nie mam telewizora wolę czytać twoje opowieści, Trzymaj kciuki za naszą wodę. Dzisiaj Wumil uruchomił zmywarkę na wlew własny wody. Odjazd :0 Ale co zostajcie już na amen po naszej stronie Wisły?

Eeeeeenooooooooo gratulacje dla Wumila :) Jeszcze malarze będą szaleć na poddaszu. Ale nie mam powrotu na Bielany, bo :

a - tam jest burdel jak po wybuchu bomby

b - nie zniosę tego braku przestrzeni :)