tutli_putli 28.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefer gratuluję przeprowadzki i cudownych świąt. Wzruszyłam się tym co napisałaś o swoich 4 latach na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Neffffff cóż tu pisać po takim tekście w Twoim dzienniku.... Czasem czuje bardzo podobnie. Bądź z nami nadal! Prawda, że to dziwne miejsce ? A niby tylko internet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dzień dobry Nefcia chlip tak sobie przeczytałam w dzienniczku i nie marudź Kobieto Ty płacisz codziennie dobrą radą, kopem w cztery litery dla przywrócenia pionu i głosem zawodowego terepeuty psychiatry Wusieczka, jak chociaż raz się udało, to warto było :) NIe ma chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Eeeeeenooooooooo gratulacje dla Wumila Jeszcze malarze będą szaleć na poddaszu. Ale nie mam powrotu na Bielany, bo : a - tam jest burdel jak po wybuchu bomby b - nie zniosę tego braku przestrzeni A potem ludzie się dziwią, ze człowiek mieszka na budowie. Wumil wsadził parapety!! A to WUmi - tylko go na chwilkę zostawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefuś udało i to nie raz zwłaszcza dobrze wspominam ten kopniak kojącym głosem że przecież ekipa się znajdzie bo chlip to wtedy okrutne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Coś się śniło??? Czy masz wolne czy, już podnosisz polskie PKB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefer gratuluję przeprowadzki i cudownych świąt. Wzruszyłam się tym co napisałaś o swoich 4 latach na FM. Dzięki Tutli. Ciężko napisać coś z tak dość skomplikowanego....Najchętniej bym każdego z osobna przytuliła mocno, ale się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefuś po kolei większość przytulisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Coś się śniło??? Czy masz wolne czy, już podnosisz polskie PKB? Śpię tu jak dziecko i nic nie pamiętam Jeszcze PKB mam gdzieś - chodzę w dresie i na bosaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja nie wiem czy dostąpie tego uściku ale staję w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefuś po kolei większość przytulisz Taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja nie wiem czy dostąpie tego uściku ale staję w kolejce Dostąpisz, dostąpisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefuś udało i to nie raz zwłaszcza dobrze wspominam ten kopniak kojącym głosem że przecież ekipa się znajdzie bo chlip to wtedy okrutne było Ale to było wiadomo, że się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Coś się śniło??? Czy masz wolne czy, już podnosisz polskie PKB? Śpię tu jak dziecko i nic nie pamiętam Jeszcze PKB mam gdzieś - chodzę w dresie i na bosaka Witaj w klubie, dzisiajaraczejwczorajTolkazrobiła sobie domek w salonie i spało dziecko na ciepłej podłodze. Niech się wybyczy, czego i tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja nie wiem czy dostąpie tego uściku ale staję w kolejce Dostąpisz, dostąpisz :) o kurczaki, toz ja się muszem psychicznie przygotować, co by jakiej gafy w ukłonach nie popełnic Jeny ide wymierzac dziure na zlew, bo do wielkanocy go nie podłacze, a tak fajnie się gada na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Daga serdeczne gratulacje z okazji przeprowadzki życzę Wam samych radości w nowym domku, a wszystko co złe niech omija Was szerokim łukiem U nas jeszcze masa niedociągnięć, ale na czas Świąt przenieśliśmy się do siebie... było fantastycznie dzieci szalały a kurz razem z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 witam poświątecznie Nefciu gratuluję przeprowadzki i udanych świąt w nowym domku Pięknie napisałaś o swoich 4 latach na forum. Forum bez Ciebie nie byłoby tym samym forum. To zawsze działa w dwie strony Przytulam i cieszę się, że Ty się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Daga serdeczne gratulacje z okazji przeprowadzki życzę Wam samych radości w nowym domku, a wszystko co złe niech omija Was szerokim łukiem U nas jeszcze masa niedociągnięć, ale na czas Świąt przenieśliśmy się do siebie... było fantastycznie dzieci szalały a kurz razem z nimi Och, u nas też jeszcze budowlanie i milion rzeczy do zrobenia - ale Święta w nowym domku to jest to ! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 witam poświątecznie Nefciu gratuluję przeprowadzki i udanych świąt w nowym domku Pięknie napisałaś o swoich 4 latach na forum. Forum bez Ciebie nie byłoby tym samym forum. To zawsze działa w dwie strony Przytulam i cieszę się, że Ty się cieszysz Odprzytulowuję mooooooooocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zabilas mi klina ta przeprowadzka ... myslalam ze pierwsza sie na to zdecyduje a tu takie kuku Nef - oby Wam sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts