Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Nefcia chlip tak sobie przeczytałam w dzienniczku :D i nie marudź Kobieto Ty płacisz codziennie dobrą radą, kopem w cztery litery dla przywrócenia pionu i głosem zawodowego terepeuty psychiatry :D

Wusieczka, jak chociaż raz się udało, to warto było :):) NIe ma chlip :)

Eeeeeenooooooooo gratulacje dla Wumila :) Jeszcze malarze będą szaleć na poddaszu. Ale nie mam powrotu na Bielany, bo :

a - tam jest burdel jak po wybuchu bomby

b - nie zniosę tego braku przestrzeni :)

A potem ludzie się dziwią, ze człowiek mieszka na budowie. Wumil wsadził parapety!!

A to WUmi - tylko go na chwilkę zostawić :):)

Nefer gratuluję przeprowadzki i cudownych świąt. Wzruszyłam się tym co napisałaś o swoich 4 latach na FM. :)

Dzięki Tutli. Ciężko napisać coś z tak dość skomplikowanego....Najchętniej bym każdego z osobna przytuliła mocno, ale się nie da :)

Coś się śniło??? Czy masz wolne czy, już podnosisz polskie PKB?

Śpię tu jak dziecko i nic nie pamiętam :)

Jeszcze PKB mam gdzieś - chodzę w dresie i na bosaka :)

Witaj w klubie, dzisiajaraczejwczorajTolkazrobiła sobie domek w salonie i spało dziecko na ciepłej podłodze. Niech się wybyczy, czego i tobie życzę

Daga serdeczne gratulacje z okazji przeprowadzki :D życzę Wam samych radości w nowym domku, a wszystko co złe niech omija Was szerokim łukiem :D

U nas jeszcze masa niedociągnięć, ale na czas Świąt przenieśliśmy się do siebie... było fantastycznie 8) :lol: dzieci szalały a kurz razem z nimi :lol:

Och, u nas też jeszcze budowlanie i milion rzeczy do zrobenia - ale Święta w nowym domku to jest to ! :) Buziaki :)

witam poświątecznie :p

Nefciu gratuluję przeprowadzki i udanych świąt w nowym domku :p

Pięknie napisałaś o swoich 4 latach na forum. Forum bez Ciebie nie byłoby tym samym forum. To zawsze działa w dwie strony :p

Przytulam i cieszę się, że Ty się cieszysz :D

Odprzytulowuję mooooooooocno :)