Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nef ludzie jak Ty są wszędzie Na Swoim. Z kolei wszyscy są u Ciebie także Na Swoim. :wink:

No i właśnie dlatego, tak miło sie patrzy jak Komuś jak Ty spełniają się marzenia. :p

Masz już Ten Swój Wymarzony Dom!!! Mieszkacie!

Gratuluję przeprowadzki i życzę aby Tu Na Swoim wszystkie kolejne marzenia stawały sie rzeczywistością! :wink: :p

Nefciu gratuluję przeprowadzki i życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok :D , od jakiegos czasu poczytuję Twój dziennik- to naprawdę wspaniała lektura i sposób na odstresowanie się ( zwłaszcza po dyskusjach z mężem na temat wyboru tego czy innego badziewia do domu) i śledzę prace - dom jest przepiękny , :lol: , pozdrawiam serdecznie

Nefer gratuluję przeprowadzki i Świąt w nowym domku!!! :wink:

Przepraszam, że tak wyskakuję jak Filip z konopi bo nigdy nie pisałam, ale podczytywałam cichutko i regularnie... :oops:

Życzę Wam wszystkiego dobrego! :wink:

NIe przepraszaj - po prostu czuj sie jak u siebie :) Dzięki i wpadaj częściej :)

Nef ludzie jak Ty są wszędzie Na Swoim. Z kolei wszyscy są u Ciebie także Na Swoim. :wink:

No i właśnie dlatego, tak miło sie patrzy jak Komuś jak Ty spełniają się marzenia. :p

Masz już Ten Swój Wymarzony Dom!!! Mieszkacie!

Gratuluję przeprowadzki i życzę aby Tu Na Swoim wszystkie kolejne marzenia stawały sie rzeczywistością! :wink: :p

Żeluś, muszę sobie znaleźć jakiej nowe marzenia :) Na razie chyba wystarczy mi cisza i spokój - a wiesz, że ja zbyt d lugo tak nie wytrzymam :)

Dzięki Kochana za życzenia. Ja też Wam życzę zdrówka, zdrówka, zdrówka i spełnienia marzeń. Ucałuj Stefka i małża :)

Nefciu gratuluję przeprowadzki i życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok :D , od jakiegos czasu poczytuję Twój dziennik- to naprawdę wspaniała lektura i sposób na odstresowanie się ( zwłaszcza po dyskusjach z mężem na temat wyboru tego czy innego badziewia do domu) i śledzę prace - dom jest przepiękny , :lol: , pozdrawiam serdecznie

Cześć Bradykardio :) Fajnie, ze się odstresowujesz - musisz częściej wpadać :) Miło mi Cię gościć :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Nefciu,

czyli jednym słowem po tych czterech latach to szczęściara z Ciebie :D

Ale jak człowiek dobry, to ma na co zasługuje... :roll: :D

Pamiętam doskonale Twój pierwszy wpis w Dzienniku...zasadniczo, to on dał mi sporego kopa do budowania...

Chyba szczęściara :) Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo usłyszy i sobie pójdzie :)

Ja pamiętam jaka byłam przerażona tą budową. Jakoś z jednej strony czekałam na te cholerne papiery a jak je dostałam to się zaczęłam bać. To tak jak z ciążą - najpierw się chodzi z brzuchem i jest fajnie a potem NAGLE trzeba urodzić :) Jakie nagle ?? :):) Ale taki ju człowiek głupi :)

Dobrze, że trochę Ci pomogło to moje grafomaństwo - to jest pociecha :)

a ta skromna jak zawsze. Nefciu Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego jaką masz moc, bo ze masz moc to wiesz, ale ze az taką co to całym tabunom ludzi każe spinać pośladki i nie skamlec w swych męczarniach to to chyba jednak nie wiesz.Tez bym na Twoim miejscu chyba nie wiedziała, bo to moc tak ogromna, ze az ciężko sobie ją wyobrazić i ogarnąć. I ja nie jestem lizusem, ja tak myśle i także Ci dziękuje, choc moja droga jeszcze chwile potrwa, to jednak także dzięki Tobie i twojemu "nie rób scen" udaje mi się kontynuować moje wariactwo

Wiesz, tak po babsku pomyślałam: ona daje radę, to może i mnie się uda...i tak przędę i przędę te moją chałupkę :wink:

Zapomniałam napisać, że fajny ten widok z lotu ptaka na stół...

a ta skromna jak zawsze. Nefciu Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego jaką masz moc, bo ze masz moc to wiesz, ale ze az taką co to całym tabunom ludzi każe spinać pośladki i nie skamlec w swych męczarniach to to chyba jednak nie wiesz.Tez bym na Twoim miejscu chyba nie wiedziała, bo to moc tak ogromna, ze az ciężko sobie ją wyobrazić i ogarnąć. I ja nie jestem lizusem, ja tak myśle i także Ci dziękuje, choc moja droga jeszcze chwile potrwa, to jednak także dzięki Tobie i twojemu "nie rób scen" udaje mi się kontynuować moje wariactwo

NIe rób scen :):)

Przytulam Cię mocno :)

Wiesz, tak po babsku pomyślałam: ona daje radę, to może i mnie się uda...i tak przędę i przędę te moją chałupkę :wink:

Zapomniałam napisać, że fajny ten widok z lotu ptaka na stół...

I dobrze myślisz - ja dałam radę - Ty też dasz :)

Stół ładniejszy bez obrusa- bo czarny ze szkła :) Jutro (jak umyję MOŻE podłogę :)) puknę zdjątko :)

Trzymam kciuki za Ciebie :)

Nefer,

4 lata na forum, pięknie :D

wielkie dzięki za Twoją mądrość we wpisach, które przez tyle lat zawsze z uwagą czytam i wiele się uczę.

Już na swoim...GRATULACJE :D

Niech wszystko, co Cię od tej pory spotka zaskakuje wyłącznie pozytywnie.

Życie już Cię doświadczyło, nauczyło czego trzeba, niech więc już sobie lekcje odpuści,

a teraz jedynie wynagradza za dobre sprawowanie, za bycie pilną uczennicą.

Zdrowie i szczęście, niech Was w nowym domu nie opuszcza i daje poczucie spokoju, spełnienia i zadowolenia z każdego dnia.

A Dobre Anioły niech czuwają nieustannie :D