Nefer 28.12.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zabilas mi klina ta przeprowadzka ... myslalam ze pierwsza sie na to zdecyduje a tu takie kuku Nef - oby Wam sie !!! Dzięki i wzajemnie - nie gadaj tylko sie pakuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/54.gif jeszcze trzy miesiace mi na pakowanie zostalo .... chociaz juz w Rubiku mam cale przyziemie zawalone a konca nie widac nawet mieszkaniowa piwnica sie nie za bardzo odszczurzyla, bosh jak to czlowiek obrasta w badziewie przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Obrasta jak cholera, ale przeprowadzka to swietny moment na pozbycie się tego szpasu Czekam więc na Twoją przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefer gratuluję przeprowadzki i Świąt w nowym domku!!! Przepraszam, że tak wyskakuję jak Filip z konopi bo nigdy nie pisałam, ale podczytywałam cichutko i regularnie... Życzę Wam wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nef ludzie jak Ty są wszędzie Na Swoim. Z kolei wszyscy są u Ciebie także Na Swoim. No i właśnie dlatego, tak miło sie patrzy jak Komuś jak Ty spełniają się marzenia. Masz już Ten Swój Wymarzony Dom!!! Mieszkacie! Gratuluję przeprowadzki i życzę aby Tu Na Swoim wszystkie kolejne marzenia stawały sie rzeczywistością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 28.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefciu gratuluję przeprowadzki i życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok , od jakiegos czasu poczytuję Twój dziennik- to naprawdę wspaniała lektura i sposób na odstresowanie się ( zwłaszcza po dyskusjach z mężem na temat wyboru tego czy innego badziewia do domu) i śledzę prace - dom jest przepiękny , , pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefer gratuluję przeprowadzki i Świąt w nowym domku!!! Przepraszam, że tak wyskakuję jak Filip z konopi bo nigdy nie pisałam, ale podczytywałam cichutko i regularnie... Życzę Wam wszystkiego dobrego! NIe przepraszaj - po prostu czuj sie jak u siebie Dzięki i wpadaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nef ludzie jak Ty są wszędzie Na Swoim. Z kolei wszyscy są u Ciebie także Na Swoim. No i właśnie dlatego, tak miło sie patrzy jak Komuś jak Ty spełniają się marzenia. Masz już Ten Swój Wymarzony Dom!!! Mieszkacie! Gratuluję przeprowadzki i życzę aby Tu Na Swoim wszystkie kolejne marzenia stawały sie rzeczywistością! Żeluś, muszę sobie znaleźć jakiej nowe marzenia Na razie chyba wystarczy mi cisza i spokój - a wiesz, że ja zbyt d lugo tak nie wytrzymam Dzięki Kochana za życzenia. Ja też Wam życzę zdrówka, zdrówka, zdrówka i spełnienia marzeń. Ucałuj Stefka i małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefciu gratuluję przeprowadzki i życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok , od jakiegos czasu poczytuję Twój dziennik- to naprawdę wspaniała lektura i sposób na odstresowanie się ( zwłaszcza po dyskusjach z mężem na temat wyboru tego czy innego badziewia do domu) i śledzę prace - dom jest przepiękny , , pozdrawiam serdecznie Cześć Bradykardio Fajnie, ze się odstresowujesz - musisz częściej wpadać Miło mi Cię gościć Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefciu, czyli jednym słowem po tych czterech latach to szczęściara z Ciebie Ale jak człowiek dobry, to ma na co zasługuje... Pamiętam doskonale Twój pierwszy wpis w Dzienniku...zasadniczo, to on dał mi sporego kopa do budowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No ja nie mogę. Spuścić cię na chwilę z oczu GRATULACJE, słoneczko! A niech ci tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No ja nie mogę. Spuścić cię na chwilę z oczu GRATULACJE, słoneczko! A niech ci tam... No tak - ja na dupie nie umiem usiedzieć :)Dzięki Barranki - i niech Wam się też w tym Nowym ROku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Sądzę że uda się nam to samo tak maks do czerwca. Ale nie będziemy zapeszywać Jak się da, to się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefciu, czyli jednym słowem po tych czterech latach to szczęściara z Ciebie Ale jak człowiek dobry, to ma na co zasługuje... Pamiętam doskonale Twój pierwszy wpis w Dzienniku...zasadniczo, to on dał mi sporego kopa do budowania... Chyba szczęściara Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo usłyszy i sobie pójdzie Ja pamiętam jaka byłam przerażona tą budową. Jakoś z jednej strony czekałam na te cholerne papiery a jak je dostałam to się zaczęłam bać. To tak jak z ciążą - najpierw się chodzi z brzuchem i jest fajnie a potem NAGLE trzeba urodzić Jakie nagle ?? :) Ale taki ju człowiek głupi Dobrze, że trochę Ci pomogło to moje grafomaństwo - to jest pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ta skromna jak zawsze. Nefciu Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego jaką masz moc, bo ze masz moc to wiesz, ale ze az taką co to całym tabunom ludzi każe spinać pośladki i nie skamlec w swych męczarniach to to chyba jednak nie wiesz.Tez bym na Twoim miejscu chyba nie wiedziała, bo to moc tak ogromna, ze az ciężko sobie ją wyobrazić i ogarnąć. I ja nie jestem lizusem, ja tak myśle i także Ci dziękuje, choc moja droga jeszcze chwile potrwa, to jednak także dzięki Tobie i twojemu "nie rób scen" udaje mi się kontynuować moje wariactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze, że trochę Ci pomogło to moje grafomaństwo - to jest pociecha Wiesz, tak po babsku pomyślałam: ona daje radę, to może i mnie się uda...i tak przędę i przędę te moją chałupkę Zapomniałam napisać, że fajny ten widok z lotu ptaka na stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ta skromna jak zawsze. Nefciu Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego jaką masz moc, bo ze masz moc to wiesz, ale ze az taką co to całym tabunom ludzi każe spinać pośladki i nie skamlec w swych męczarniach to to chyba jednak nie wiesz.Tez bym na Twoim miejscu chyba nie wiedziała, bo to moc tak ogromna, ze az ciężko sobie ją wyobrazić i ogarnąć. I ja nie jestem lizusem, ja tak myśle i także Ci dziękuje, choc moja droga jeszcze chwile potrwa, to jednak także dzięki Tobie i twojemu "nie rób scen" udaje mi się kontynuować moje wariactwo NIe rób scen :) Przytulam Cię mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze, że trochę Ci pomogło to moje grafomaństwo - to jest pociecha Wiesz, tak po babsku pomyślałam: ona daje radę, to może i mnie się uda...i tak przędę i przędę te moją chałupkę Zapomniałam napisać, że fajny ten widok z lotu ptaka na stół... I dobrze myślisz - ja dałam radę - Ty też dasz Stół ładniejszy bez obrusa- bo czarny ze szkła Jutro (jak umyję MOŻE podłogę ) puknę zdjątko Trzymam kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Sądzę że uda się nam to samo tak maks do czerwca. Ale nie będziemy zapeszywać Jak się da, to się da A ja wiem, że się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nefer, 4 lata na forum, pięknie wielkie dzięki za Twoją mądrość we wpisach, które przez tyle lat zawsze z uwagą czytam i wiele się uczę. Już na swoim...GRATULACJE Niech wszystko, co Cię od tej pory spotka zaskakuje wyłącznie pozytywnie. Życie już Cię doświadczyło, nauczyło czego trzeba, niech więc już sobie lekcje odpuści, a teraz jedynie wynagradza za dobre sprawowanie, za bycie pilną uczennicą. Zdrowie i szczęście, niech Was w nowym domu nie opuszcza i daje poczucie spokoju, spełnienia i zadowolenia z każdego dnia. A Dobre Anioły niech czuwają nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts