Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to stuk kieliszkiem nalewki w kieliszek Tokaju, za wszystko co dobre :wink:

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2415327/2/istockphoto_2415327-celebration-toast-with-champagne.jpg

Dobrze ze polewaja, bo tak powaznie-wzniosle sie zrobilo :lol: :wink:

Jestem ciekawa jak bedzie Ci sie to czarne szklo sprawowac ... na moim bialym widac gorzej rysy niz na przezroczystym.

Mam przeźroczystą ławę od 10 lat - dobrze, ze dzieci już duże, bo mam dość małych paluszków. A porysowana jak fuck. Ale za bradzo się nie przejmuję. Ja do takich spraw mam stosunek seksualny raczej :wink:

Moj stosunek jest tez raczej olewajacy ... tylko wlasnie sie zastanawiam jaka szybe walnac na dluga szafko-komode przedzielajaca miejsce kanapowo-siedzace od miejsca jadalnego. Bo stol jest w czesci bialo piaskowany ale na przeciwko kanap stoi podobna szafka pod tv i na niej lezy duza szklana ciemno dymiona na antracyt podstawa obrotowa pod telewizor.

I teraz nie wiem, czy odnosic sie do stolu czy do tej szafki :roll: :lol: chociaz z drugiej strony w tej dlugiej szafce sa szklane piaskowane drzwi, to moze nie bede wydziwiac z ta antracytowa :wink:

Mraaaauuuu... 8) Kosmiczny blat... 8) ...jeszcze mi się mieni w oczach... 8)

I cała kuchnia i drzwi i wnęki księżycowe w salonie............................ 8)

Po prostu pięknie............................ 8) 8) 8)

A dzięki Kochana :) Jeszcze wiele pracy przed nami, więc efekt taki sobie, ale początek jakiś jest :)

przedłużka z kostką ?

A jak wyjmiesz szuflady to od spodu się nie dostaniesz ?

od spodu mam juz dziurkę ;)

Dobra, jest nabyty kabel i kostka którą niczym minę umiejscowimy pod szafką :roll:

ja kupiłam taką dużą puszkę do przewodów elektrycznych i schowałam w tym bałagan i przykręcony jest do pleców szafki. Duża, szara, prostokątna puszka.

lacobel mniam - ale tylko czarny - efekt pianina :wink: czerwonego nie moge bo mam "rozowe lodowisko" na calej podlodze hihi

ps ja sie tak strasznie nie pytam :lol: tylko jak pisze to mi sie wizualnie w czapie uklada :wink:

Wiem, kobieta musi wyartykułać :)

Hej, tyleeeeeeee mnie ominelo przez pierdzielonego sasiada, ktory wzial i wyjechal razem z moim netem... :roll:

Ciesze sie razem z Toba Nefciu. :) I mam nadzieje, ze nie znikniesz teraz jak juz zbudowana jestes. :wink: Tort makowy zrobil furrore. 8)

No pewnie, ze nie zniknę - Ty wiesz ile tu jeszcze roboty ? :roll:

Przed chwilą sie dowiedziałam, ze nawet ma le lustro nie trzyma się trawertynu na taśmę dwustronną PatexFix. POstawiło na nogi cały dom jak się spierdzieliło - dobrze, ze nie jestem przesądna :)

Tort się udał ??? To super !