Nefer 28.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dzięki Tolu za ciepłe słowa. To Twoja mądrość nieraz dała mi przetrwać Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no to stuk kieliszkiem nalewki w kieliszek Tokaju, za wszystko co dobre http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2415327/2/istockphoto_2415327-celebration-toast-with-champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 I zazwyczaj powtarzam : oby nie było gorzej http://s3.amazonaws.com/pixmac-preview/champagne-poured-in-to-the-glass-isolated-on-white-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze ze polewaja, bo tak powaznie-wzniosle sie zrobilo Jestem ciekawa jak bedzie Ci sie to czarne szklo sprawowac ... na moim bialym widac gorzej rysy niz na przezroczystym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 o własnie, boski trunek zapodają Nefcia znowu zabiłas mnie tym swoim nie rób scen. To nic, znaczy ze jeszcze mocniej musze się dzwignąć No i co ze elektryk zostawil za krótki kabel do płyty i znowu jutro bedzie bez obiadu. Jade po jakies rozwiązanie na ten szkopuł. Ło matko znowu liroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 przedłużka z kostką ?A jak wyjmiesz szuflady to od spodu się nie dostaniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze ze polewaja, bo tak powaznie-wzniosle sie zrobilo Jestem ciekawa jak bedzie Ci sie to czarne szklo sprawowac ... na moim bialym widac gorzej rysy niz na przezroczystym. Mam przeźroczystą ławę od 10 lat - dobrze, ze dzieci już duże, bo mam dość małych paluszków. A porysowana jak fuck. Ale za bradzo się nie przejmuję. Ja do takich spraw mam stosunek seksualny raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Moj stosunek jest tez raczej olewajacy ... tylko wlasnie sie zastanawiam jaka szybe walnac na dluga szafko-komode przedzielajaca miejsce kanapowo-siedzace od miejsca jadalnego. Bo stol jest w czesci bialo piaskowany ale na przeciwko kanap stoi podobna szafka pod tv i na niej lezy duza szklana ciemno dymiona na antracyt podstawa obrotowa pod telewizor. I teraz nie wiem, czy odnosic sie do stolu czy do tej szafki chociaz z drugiej strony w tej dlugiej szafce sa szklane piaskowane drzwi, to moze nie bede wydziwiac z ta antracytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wiesz - mnie nie pytaj, bo ja bym walnęła czerwony lacobell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 lacobel mniam - ale tylko czarny - efekt pianina czerwonego nie moge bo mam "rozowe lodowisko" na calej podlodze hihi ps ja sie tak strasznie nie pytam tylko jak pisze to mi sie wizualnie w czapie uklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mraaaauuuu... Kosmiczny blat... ...jeszcze mi się mieni w oczach... I cała kuchnia i drzwi i wnęki księżycowe w salonie............................ Po prostu pięknie............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 przedłużka z kostką ? A jak wyjmiesz szuflady to od spodu się nie dostaniesz ? od spodu mam juz dziurkę Dobra, jest nabyty kabel i kostka którą niczym minę umiejscowimy pod szafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mraaaauuuu... Kosmiczny blat... ...jeszcze mi się mieni w oczach... I cała kuchnia i drzwi i wnęki księżycowe w salonie............................ Po prostu pięknie............................ A dzięki Kochana Jeszcze wiele pracy przed nami, więc efekt taki sobie, ale początek jakiś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 przedłużka z kostką ? A jak wyjmiesz szuflady to od spodu się nie dostaniesz ? od spodu mam juz dziurkę Dobra, jest nabyty kabel i kostka którą niczym minę umiejscowimy pod szafką ja kupiłam taką dużą puszkę do przewodów elektrycznych i schowałam w tym bałagan i przykręcony jest do pleców szafki. Duża, szara, prostokątna puszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 lacobel mniam - ale tylko czarny - efekt pianina czerwonego nie moge bo mam "rozowe lodowisko" na calej podlodze hihi ps ja sie tak strasznie nie pytam tylko jak pisze to mi sie wizualnie w czapie uklada Wiem, kobieta musi wyartykułać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Hej, tyleeeeeeee mnie ominelo przez pierdzielonego sasiada, ktory wzial i wyjechal razem z moim netem... Ciesze sie razem z Toba Nefciu. I mam nadzieje, ze nie znikniesz teraz jak juz zbudowana jestes. Tort makowy zrobil furrore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.12.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Serdecznie gratuluję przeprowadzki, Nefer!!!!!!!!!!!!!!!! Masz pięęęęęęęęęęękny dom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Hej, tyleeeeeeee mnie ominelo przez pierdzielonego sasiada, ktory wzial i wyjechal razem z moim netem... Ciesze sie razem z Toba Nefciu. I mam nadzieje, ze nie znikniesz teraz jak juz zbudowana jestes. Tort makowy zrobil furrore. No pewnie, ze nie zniknę - Ty wiesz ile tu jeszcze roboty ? Przed chwilą sie dowiedziałam, ze nawet ma le lustro nie trzyma się trawertynu na taśmę dwustronną PatexFix. POstawiło na nogi cały dom jak się spierdzieliło - dobrze, ze nie jestem przesądna Tort się udał ??? To super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ups, ja mam na kolki i tasme a tasma raz po raz sie odkleja, wiec gdyby nie kolki to mialabym to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Przykleiłam takie tymczasowe gówno więc żadna strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts