Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

przedłużka z kostką ?

A jak wyjmiesz szuflady to od spodu się nie dostaniesz ?

od spodu mam juz dziurkę ;)

Dobra, jest nabyty kabel i kostka którą niczym minę umiejscowimy pod szafką :roll:

ja kupiłam taką dużą puszkę do przewodów elektrycznych i schowałam w tym bałagan i przykręcony jest do pleców szafki. Duża, szara, prostokątna puszka.

moja jest nie tak duża, ale biała. Dzięki zwinnym paluszkom męża kabelki zostały połączone, choć łatwe to nie było:)

U mnie niestety nie da się do pleców szafki puszki kręcić, bo ponieważ kabel jest na wyspie i plecy jednych szafek muszą być proste, co by plecy drugich szafek do nich ładnie przylegały

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, tyleeeeeeee mnie ominelo przez pierdzielonego sasiada, ktory wzial i wyjechal razem z moim netem... :roll:

Ciesze sie razem z Toba Nefciu. :) I mam nadzieje, ze nie znikniesz teraz jak juz zbudowana jestes. :wink: Tort makowy zrobil furrore. 8)

No pewnie, ze nie zniknę - Ty wiesz ile tu jeszcze roboty ? :roll:

Przed chwilą sie dowiedziałam, ze nawet ma le lustro nie trzyma się trawertynu na taśmę dwustronną PatexFix. POstawiło na nogi cały dom jak się spierdzieliło - dobrze, ze nie jestem przesądna :)

Tort się udał ??? To super !

Lustro z Waszej łazienki!? :o O żeszorzeszku!!!

Przykleiłam takie tymczasowe gówno więc żadna strata :)

aaaaale przygoda. U mnie szamotka je.neła i się potłukła w kominku...... tak na dobry poczatek :roll:

Czytałam. Musiała być uszkodzona. Na szczęście to się daje wymieniać ...

dzień dobry

lusto jakby nie było to szkło jest a jak wiadomo szkło się tłucze na szczęście więc dobrze jest :lol:

Też tak zakładam :)

-----------------------------------------------

Dziś była u mnie Kruelcia (po pasztet, ale jak zwykle zapomniałyśmy o nim) i zaplanowałyśmy wykończenie u niej :) Będzie pięknie :)

dzień dobry

lusto jakby nie było to szkło jest a jak wiadomo szkło się tłucze na szczęście więc dobrze jest :lol:

Hmm mnie się zawsze wydawało,że porcelanę się tłucze na szczęście :roll: .

ALe widocznie kto co ma pod ręką to tłucze :lol: :lol: .

Nefciu superr stół w jadalni :o ,pstryknij fotke z góry :p