78mysz 28.12.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 przedłużka z kostką ? A jak wyjmiesz szuflady to od spodu się nie dostaniesz ? od spodu mam juz dziurkę Dobra, jest nabyty kabel i kostka którą niczym minę umiejscowimy pod szafką ja kupiłam taką dużą puszkę do przewodów elektrycznych i schowałam w tym bałagan i przykręcony jest do pleców szafki. Duża, szara, prostokątna puszka. moja jest nie tak duża, ale biała. Dzięki zwinnym paluszkom męża kabelki zostały połączone, choć łatwe to nie było:) U mnie niestety nie da się do pleców szafki puszki kręcić, bo ponieważ kabel jest na wyspie i plecy jednych szafek muszą być proste, co by plecy drugich szafek do nich ładnie przylegały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 łod środka za szufladą Gratuluję zwinnych paluszków męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Przykleiłam takie tymczasowe gówno więc żadna strata aaaaale przygoda. U mnie szamotka je.neła i się potłukła w kominku...... tak na dobry poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Hej, tyleeeeeeee mnie ominelo przez pierdzielonego sasiada, ktory wzial i wyjechal razem z moim netem... Ciesze sie razem z Toba Nefciu. I mam nadzieje, ze nie znikniesz teraz jak juz zbudowana jestes. Tort makowy zrobil furrore. No pewnie, ze nie zniknę - Ty wiesz ile tu jeszcze roboty ? Przed chwilą sie dowiedziałam, ze nawet ma le lustro nie trzyma się trawertynu na taśmę dwustronną PatexFix. POstawiło na nogi cały dom jak się spierdzieliło - dobrze, ze nie jestem przesądna Tort się udał ??? To super ! Lustro z Waszej łazienki!? O żeszorzeszku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nio ale przyp.... w takiej ciszy to niezły efekt Takie lustro niedocelowe to się nie liczy do 7 lat nieszczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Przykleiłam takie tymczasowe gówno więc żadna strata aaaaale przygoda. U mnie szamotka je.neła i się potłukła w kominku...... tak na dobry poczatek Czytałam. Musiała być uszkodzona. Na szczęście to się daje wymieniać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 3 wyrazy cisną mi się na usta, trzy znane Tobie bardzo dobrze, ale milcze juz i nic nie powiemdobranocCzesc Nefcia, cześc Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nio ale przyp.... w takiej ciszy to niezły efekt Takie lustro niedocelowe to się nie liczy do 7 lat nieszczęścia Takie tymczasowe, to na szczęście! Dobranoc Mysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No tak zakładam Też już uciekam, bo mnie Kruelcia o 11.00 nie dobudzi Zwabiłam ją na pasztet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No tak zakładam Też już uciekam, bo mnie Kruelcia o 11.00 nie dobudzi Zwabiłam ją na pasztet Ten pasztet to będzie mi się dzisiaj śnił... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mi też się snił pasztecik dzisiaj, ale troche mniej jadalny jakby helloł, słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tego wyjatkowego zdarzenia jakim jest przeprowadzka i samych pieknych chwil !!!!!!!!!!!!!!!!niech Wam się cudnie mieszka !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witanko Nefciu ja jeszcze oficjalnie nie gratulowałam -GRATULACJE cudnego domku u nas w domu to ktoś ciągle zbija jakieś lustra, więc już ze sto lat nieszczęścia nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzień dobry lusto jakby nie było to szkło jest a jak wiadomo szkło się tłucze na szczęście więc dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dzięki Zuz@nka , Pasie Mam nadzieję niedługo przeczytać w Waszych dziennikach o przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzień dobry lusto jakby nie było to szkło jest a jak wiadomo szkło się tłucze na szczęście więc dobrze jest Też tak zakładam ----------------------------------------------- Dziś była u mnie Kruelcia (po pasztet, ale jak zwykle zapomniałyśmy o nim) i zaplanowałyśmy wykończenie u niej Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzień dobry lusto jakby nie było to szkło jest a jak wiadomo szkło się tłucze na szczęście więc dobrze jest Hmm mnie się zawsze wydawało,że porcelanę się tłucze na szczęście . ALe widocznie kto co ma pod ręką to tłucze . Nefciu superr stół w jadalni ,pstryknij fotke z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Barto Kochana, teraz to go w ogóle nie będzie widać po ciemaku - puknę jutro dla Ciebie, nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Barto Kochana, teraz to go w ogóle nie będzie widać po ciemaku - puknę jutro dla Ciebie, nie ma sprawy. Dzięki .Ja widziałam taki w brązie,ale bardziej będzie mi pasował czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts