braza 29.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefciu, po prostu - bądźcie szczęśliwi w Waszym własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Barto Kochana, teraz to go w ogóle nie będzie widać po ciemaku - puknę jutro dla Ciebie, nie ma sprawy. Dzięki .Ja widziałam taki w brązie,ale bardziej będzie mi pasował czarny Ja się w nim zakochałam. Szczególnie w takich nogach w formie wstęgi. Jest rozk ladany do 2,06 - 8 osób na swobodni siada. A rozkładasz jedną ręką. Ściągałam z Włoch, więc trochę trzeba poczekać, ale można kupić przez net na Allegro również. A widziałam taki też w Meble Emilia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefciu, po prostu - bądźcie szczęśliwi w Waszym własnym domu Dzięki Brazula - i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia, a pod płytą idukcyjną masz szufladę, czy to jest zaślepione pole? Bo nie wiem czy mogę u siebie wstawić tam cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Cześć Nefcia.Poświątecznie ładnie, a latać ma mopie nie musisz, nic nie widać, żeby trzeba było biegać z czymkolwiek...Jest normalnie swojsko domowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia, a pod płytą idukcyjną masz szufladę, czy to jest zaślepione pole? Bo nie wiem czy mogę u siebie wstawić tam cos? Mam szufladę. Jeśli długo używam wszystkich pól na raz - tak jak w Wigilię - to się trochę grzeje w szufladzie. Ale tylko trochę. Na razie trzymam tam przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Cześć Nefcia. Poświątecznie ładnie, a latać ma mopie nie musisz, nic nie widać, żeby trzeba było biegać z czymkolwiek... Jest normalnie swojsko domowo..... Ano po domowemu Dobrze, że nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Nefcia jak na burdel po malowaniu i innych robotach, to masz wyjątkowo czyste podłogi na zdjęciach. U mnie się kurzy i gnoi jak diabli, wlasnie odkurzyłam troche i siadam na mopa, bo wstyd zapuscic deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Kuzynka pod indukcja trzyma sztućce i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a ja w mieszkanku pod płytą gazową mam chudą szufladę i mam tam sztućce bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie bo przy gotowaniu od razu łycha i inne takie pod ręką są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tez mam takie zakusy. Zastanawiałam sie tylko czy wciskać tam metalowe, czy drewniane łyzki i łopatki, a moze raz tak raz tak, zeby nie było nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ja mam wszystkie sztućce deski do krojenia i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mycha już pisałam, że moja kuzynka pod indukcją ma sztućce i jest OK, ale mogą być też tłuczki i inne duże do mieszania rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mycha już pisałam, że moja kuzynka pod indukcją ma sztućce i jest OK, ale mogą być też tłuczki i inne duże do mieszania rzeczy... a ja pisałam, ze tez mam takie zakusy .Szuflada na tłuczki to raczej za płytka-front ma 9.4cm, więc tłuczek i inne duże do mieszania rzeczy wylądują raczej gdzie indziej. Przy ceramicznej płycie też się troche nagrzewało w szufladzie, możnaby ją stosować jako szufladę do chałupniczego podgrzewania talerzy przed serwowaniem posiłków A wogóle to ide w końcu zobaczyć tą Twoją bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefercia, muszę cię poinformować, a raczej zacytować Wumila:Ładnie u Doroty, mogę nawiedzić. dużo światłaTłumaczę na ludzki, jest to największej klasy komplement jaki możesz Nefercia otrzymać. Eh Ciekawa jestem jak wyglądają inne zamieszkałe wnętrza u Neferci i spółki. A Teściowa to kiedy się przeprowadza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefercia, muszę cię poinformować, a raczej zacytować Wumila: Ładnie u Doroty, mogę nawiedzić. dużo światła Tłumaczę na ludzki, jest to największej klasy komplement jaki możesz Nefercia otrzymać. Eh Ciekawa jestem jak wyglądają inne zamieszkałe wnętrza u Neferci i spółki. A Teściowa to kiedy się przeprowadza?? Jestem zaszczycona Musimy się ustawić jak się trochę ogarniemy :) Ucałowania dla Wumila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 29.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 cześć a ja chciałam tylko napisać, że lubię do Ciebie wpadać i czytać i że wszystko mi się podoba pozdrawiam noworocznie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Nefcia jak na burdel po malowaniu i innych robotach, to masz wyjątkowo czyste podłogi na zdjęciach. U mnie się kurzy i gnoi jak diabli, wlasnie odkurzyłam troche i siadam na mopa, bo wstyd zapuscic deseczki U mnie też od cholery pyłu - można codziennie latać ze szmatą. Najlepiej widać na czarnym, szklanym stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts