Nefer 29.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 cześć a ja chciałam tylko napisać, że lubię do Ciebie wpadać i czytać i że wszystko mi się podoba pozdrawiam noworocznie b. Bartolinka Witaj Ja lubię jak do mnie wpadasz i czytasz i piszesz i w ogóle :) Równie noworocznie całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Neferko wpadlam do ciebie bo tunajwiekszy ruch - gdzies byly skondensowane przepisy na swieta i nie moge tego znlaezc - kto gdzie i w ktorym watku - moze mi ktos pomoze z gory dzieki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 OK ma w swoim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no wlasnie znalazlam - dzieki bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tu : http://forum.muratordom.pl/post3864729.htm#3864729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no wlasnie znalazlam - dzieki bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Nefcia jak na burdel po malowaniu i innych robotach, to masz wyjątkowo czyste podłogi na zdjęciach. U mnie się kurzy i gnoi jak diabli, wlasnie odkurzyłam troche i siadam na mopa, bo wstyd zapuscic deseczki U mnie też od cholery pyłu - można codziennie latać ze szmatą. Najlepiej widać na czarnym, szklanym stole... To ja Cie pociesze... Po 3 miesiacach pyl mam nadal, najbardziej widac na ciemnych fugach w lazience. Za to po jakims czasie czlowiek przestaje to widziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Nefcia jak na burdel po malowaniu i innych robotach, to masz wyjątkowo czyste podłogi na zdjęciach. U mnie się kurzy i gnoi jak diabli, wlasnie odkurzyłam troche i siadam na mopa, bo wstyd zapuscic deseczki U mnie też od cholery pyłu - można codziennie latać ze szmatą. Najlepiej widać na czarnym, szklanym stole... ciekawe ile to jeszcze potrwa, zanim tego pyłu troche zniknie i ustali się jakaś względna równowaga. Pewnie ze dwa mieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dodając konsekwentnie octu do wody do mycia na pewno znacznie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Nefcia jak na burdel po malowaniu i innych robotach, to masz wyjątkowo czyste podłogi na zdjęciach. U mnie się kurzy i gnoi jak diabli, wlasnie odkurzyłam troche i siadam na mopa, bo wstyd zapuscic deseczki U mnie też od cholery pyłu - można codziennie latać ze szmatą. Najlepiej widać na czarnym, szklanym stole... ciekawe ile to jeszcze potrwa, zanim tego pyłu troche zniknie i ustali się jakaś względna równowaga. Pewnie ze dwa mieszki Obstawiam pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dodając konsekwentnie octu do wody do mycia na pewno znacznie szybciej Wuuuuuuuusia - olejowaną podłogę octem ? No co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefuś przeca nie całym pół litrem tylko trochu na wiaderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefuś przeca nie całym pół litrem tylko trochu na wiaderko A co to jest trochę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ocet i soda są swietne na tłuszcz. Do oleju nie polecam detergentów. Pewnie najlepiej je myc czystą wodą, albo z jakimis dodatkiem pielęgnacyjnym. Myśle, ze trzeba spytac fachowca, który układał podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nefcia poświątecznie też u Ciebie pięknie Trochu burdel, bo nie ma komu na mopie polatać. Nefcia jak na burdel po malowaniu i innych robotach, to masz wyjątkowo czyste podłogi na zdjęciach. U mnie się kurzy i gnoi jak diabli, wlasnie odkurzyłam troche i siadam na mopa, bo wstyd zapuscic deseczki U mnie też od cholery pyłu - można codziennie latać ze szmatą. Najlepiej widać na czarnym, szklanym stole... ciekawe ile to jeszcze potrwa, zanim tego pyłu troche zniknie i ustali się jakaś względna równowaga. Pewnie ze dwa mieszki Obstawiam pół roku To zalezy, ile jest zakamarow... U mnie chocbym wylizala podloge, zawsze jest milion metrow antresoli, z ktorych kurz spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ocet i soda są swietne na tłuszcz. Do oleju nie polecam detergentów. Pewnie najlepiej je myc czystą wodą, albo z jakimis dodatkiem pielęgnacyjnym. Myśle, ze trzeba spytac fachowca, który układał podłogę Fachowiec zostawił mi odpowiednie środki pielęgnacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Moja antresola nie jest tak duża, ale za to mam 4 pomieszczenia nie zagruntowanie na górze i 3 na dole ( w tym 36 metrów garażu zaje....e worami, kartonami i czym sobie kto chce) A to oznacza pył budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 trochę znaczy jeden chlust na wiadro taki z uczuciem nie mierzyłam po prostu robiłam chlup do wody i średnio po drugim myciu pyłek po szlifowaniu gipsu już nie wyłaził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 trochę znaczy jeden chlust na wiadro taki z uczuciem nie mierzyłam po prostu robiłam chlup do wody i średnio po drugim myciu pyłek po szlifowaniu gipsu już nie wyłaził Sure- miara "chlust" do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja to moge wyprobowac wusia. Nastepnym razem chlasne octu i zobaczymy, czy sie beton nie rozpusci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts