Nefer 30.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 żeby to było Magi takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 30.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefciu dzięki za zdjęcia stołu ,cudnyyyyy ,własnie o taki mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefciu dzięki za zdjęcia stołu ,cudnyyyyy ,własnie o taki mi chodzi A proszę uprzejmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Zapomniałam, że miałam go też rozłożyć : http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztMPoNUPkI/AAAAAAAAAGU/8U7mcWU0XlM/s512/IMG_1845.JPG http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztMTrxc-SI/AAAAAAAAAGc/-11WVEdjzkU/s512/IMG_1847.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefeć a zdjecie choinki bedzie (tutaj)? Bo mi do dziennika troche dlugo z otwieraniem. Takie jedno z gory, z antresoli i drugie z dolu, tak z podlogi, aby bylo widac jaka duza. (platne przy okazji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Co tam robi ta popieliniczka Poza tym wszystko piknie Baaaardzo piknie - jakiś ręcznik pokąpielowy, pierwszy kwiatek od znajomych, kable...generalnie burdel jezd A Ty tylko o popielniczce ...dyplomatycznie W życiu burdelu nie widziałaś albo już nie pamiętasz, bo Ci się dziecka postarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 No tak wiedziałam ze u Neferki tak ladnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefeć a zdjecie choinki bedzie (tutaj)? Bo mi do dziennika troche dlugo z otwieraniem. Takie jedno z gory, z antresoli i drugie z dolu, tak z podlogi, aby bylo widac jaka duza. (platne przy okazji ) Czekaj, czekaj, daj mi chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefcia ten Twój stół jest zaje.......ty szkoda, że do mnie nijak taki nie pasi bo bym sobie ściągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 oooo, kicur się też załapał w końcu na zdjęcie i popielniczka pusta Stół jest naprawdę ekstra. Znając moje upodobania do czerni kto wie czy nie zmałpuję. Narazie rozłożyłam swoją jatobe w łazience, zeby sprawdzic czy do foreściaka mi pasuje i chyba pasuje. Ide też cyknę fotkę to podpowiecie czy dobrze wygląda kolorystycznie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dla Żelci : z antresoli http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztWIhRMCRI/AAAAAAAAAHk/HFWlbu0PaLQ/s512/IMG_1851.JPG normalnie : http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztWFq88KdI/AAAAAAAAAHc/u92JNpz_aZo/s512/IMG_1849.JPG Na podłodze się nie kładłam, ale z sofy wygląda tak : http://lh4.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztXLyyVsDI/AAAAAAAAAII/_vwzV1YgU0M/s512/IMG_1854.JPG Należy się 2 pln + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Co tam robi ta popieliniczka Poza tym wszystko piknie Baaaardzo piknie - jakiś ręcznik pokąpielowy, pierwszy kwiatek od znajomych, kable...generalnie burdel jezd A Ty tylko o popielniczce ...dyplomatycznie W życiu burdelu nie widziałaś albo już nie pamiętasz, bo Ci się dziecka postarzały Dobrze, że mi przypomniałaś - szybko sie człowiek przyzwyczaja do dużych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 No tak wiedziałam ze u Neferki tak ladnie bedzie KOchana - już masz niezły start : w końcu komisyjnie stwierdzono najpiękniejszą choinkę u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Co tam robi ta popieliniczka Poza tym wszystko piknie Baaaardzo piknie - jakiś ręcznik pokąpielowy, pierwszy kwiatek od znajomych, kable...generalnie burdel jezd A Ty tylko o popielniczce ...dyplomatycznie W życiu burdelu nie widziałaś albo już nie pamiętasz, bo Ci się dziecka postarzały Dobrze, że mi przypomniałaś - szybko sie człowiek przyzwyczaja do dużych dzieci właśnie, ja myślałam, że Straszak bałagani ale to co wyrabia Zu przechodzi moje możliwości sprzątaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefcia ten Twój stół jest zaje.......ty szkoda, że do mnie nijak taki nie pasi bo bym sobie ściągnęła Widziałam jeszcze bardziej zajebiste - drewniane, które do mnie nie pasowały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 oooo, kicur się też załapał w końcu na zdjęcie i popielniczka pusta Stół jest naprawdę ekstra. Znając moje upodobania do czerni kto wie czy nie zmałpuję. Narazie rozłożyłam swoją jatobe w łazience, zeby sprawdzic czy do foreściaka mi pasuje i chyba pasuje. Ide też cyknę fotkę to podpowiecie czy dobrze wygląda kolorystycznie czy nie Bez fotki Ci mówię, że pasuje na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 właśnie, ja myślałam, że Straszak bałagani ale to co wyrabia Zu przechodzi moje możliwości sprzątaniowe U mnie jest różnica między dziećmi 1,5 roku - nie bluźnij :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 zbierasz od każdego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 zbierasz od każdego? Nieeeeeeee tylko Żelka chciała płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 oooo, kicur się też załapał w końcu na zdjęcie i popielniczka pusta Stół jest naprawdę ekstra. Znając moje upodobania do czerni kto wie czy nie zmałpuję. Narazie rozłożyłam swoją jatobe w łazience, zeby sprawdzic czy do foreściaka mi pasuje i chyba pasuje. Ide też cyknę fotkę to podpowiecie czy dobrze wygląda kolorystycznie czy nie Bez fotki Ci mówię, że pasuje na bank . mam fotki w komentsach to sobie zajrzyj. A tak sobie mysle zeby wyrugować teak z łazienek i strzelic jatobę. Dąb jest w jodełke a jatoba byłaby jak u ciebie w jachtówke. I na górze tez jatobę zgodnie z planem. No i znika problem stu gatunkow drewna w chałpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts