Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i jedynie słuszne.Przez tą jodełkową dębową podłoge cała koncepcja musi sie rodzic na nowo, ale to nic, bo podłoge fajną mam to i drugą dokoptuje jakoś

Podłogę masz bajeczną.

:oops:

mi się podoba, zresztą każda ładnie ulozona podłoga drewniana jest fajna. Ja miałam straszny problem z wyborem drewna przez to, ze mi sie wszystko totalnie wszystko podoba.Inaczej z kaflami i kamieniem. Tu wiedziałam czego chce i nie miałam problemów, choć same poszukiwania były z kolei dłuższe

i Ścierwo w wersji rozłożonej :

http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztMNGzm3TI/AAAAAAAAAGM/_ugbPfEbBNQ/s512/IMG_1843.JPG

Będę świnia! Podoba mi się bardziej niż rozłożony stół! Jakoś tak mam sentyment do wielki, drewnianych, dębowych stołów :wink: Ciotka (zakała rodziny) oddała do renowacji zabytkowe meble po dziadkach. Kasy na renowację i wywóz do szkopków nie miała i oddała je w komis - małpa! A mebelki były w rodzinie od 1918 roku. Tak bywa kiedy ostatni sprawiedliwy zamyka oczy :cry:

Sliczne scierwo. :)

Prawda ? I wygląda na szczęśliwe :)

Ma duzo miejsca, duzo okien, parapetow, zrelaksowana rodzinke, czego mozna chciec wiecej? :wink: Nooo, oczywiscie oprocz kuwety i pelnej michy. :lol:

niestety parapet ma jeden - w kuchni - więc zakazany. Ale ma okna do ziemi, więc fajnie popatrzeć na latające liście :)

Nefer,

Tola się pyta czy, kot lubi być głaskany bo jak lubi to ona:

a. chętnie wygłaszcze

b. poucieka jako mysz

c. urządzi domek z tych superaśnych białych krzesełek

c było cytatem dosłownym

Ja się nie wpraszam ale kazała zapytać więć pytam

Tosiu, moje ścierwo jest wredne. Ma fochy i humory. Głaskać się czasem pozwoli :):) C jest intrygujące :)

Dla Żelci :

Należy się 2 pln + VAT :)

:lol:

Piekna choinka, w pieknym domu. :D

Jak sie naucze robic bombki decoupage, to zrobie Ci zamiast tych 2zl +VAT :wink:

Kocham, uwielbiam, ubóstwiam bombki ( u mnie w domu mówiło się "bańki") wszelakie :):) W tym roku już zabrakło czasu - ale mam jeszcze całe wiadro- w przyszłym roku powieszę wszystkie.

Co roku MUSZĘ kupić komplet - nie ma innej opcji. To uzależenienie !

A widziałam gdzieś bombki decoupage - są bajecznie piękne :) Ucz się Żelka - na przyszły rok na licytację proszę narobić bombek :)