Nefer 30.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Sę wypowiedziałam - jestem za powyższą teorią. Ale ja generalnie lubię "im mniej tym lepiej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wiem wiem, dzięki NeffJa też nie lubie mieszac za bardzo, ale proste rozwiązania są taaaakie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wiem wiem, dzięki Neff Ja też nie lubie mieszac za bardzo, ale proste rozwiązania są taaaakie trudne. Ha, trudne, ale piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 i jedynie słuszne.Przez tą jodełkową dębową podłoge cała koncepcja musi sie rodzic na nowo, ale to nic, bo podłoge fajną mam to i drugą dokoptuje jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 i jedynie słuszne.Przez tą jodełkową dębową podłoge cała koncepcja musi sie rodzic na nowo, ale to nic, bo podłoge fajną mam to i drugą dokoptuje jakoś Podłogę masz bajeczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 i jedynie słuszne.Przez tą jodełkową dębową podłoge cała koncepcja musi sie rodzic na nowo, ale to nic, bo podłoge fajną mam to i drugą dokoptuje jakoś Podłogę masz bajeczną. mi się podoba, zresztą każda ładnie ulozona podłoga drewniana jest fajna. Ja miałam straszny problem z wyborem drewna przez to, ze mi sie wszystko totalnie wszystko podoba.Inaczej z kaflami i kamieniem. Tu wiedziałam czego chce i nie miałam problemów, choć same poszukiwania były z kolei dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 i Ścierwo w wersji rozłożonej : http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SztMNGzm3TI/AAAAAAAAAGM/_ugbPfEbBNQ/s512/IMG_1843.JPG Będę świnia! Podoba mi się bardziej niż rozłożony stół! Jakoś tak mam sentyment do wielki, drewnianych, dębowych stołów Ciotka (zakała rodziny) oddała do renowacji zabytkowe meble po dziadkach. Kasy na renowację i wywóz do szkopków nie miała i oddała je w komis - małpa! A mebelki były w rodzinie od 1918 roku. Tak bywa kiedy ostatni sprawiedliwy zamyka oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Sliczne scierwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Sliczne scierwo. Prawda ? I wygląda na szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Sliczne scierwo. Prawda ? I wygląda na szczęśliwe Ma duzo miejsca, duzo okien, parapetow, zrelaksowana rodzinke, czego mozna chciec wiecej? Nooo, oczywiscie oprocz kuwety i pelnej michy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefer,Tola się pyta czy, kot lubi być głaskany bo jak lubi to ona:a. chętnie wygłaszczeb. poucieka jako myszc. urządzi domek z tych superaśnych białych krzesełekc było cytatem dosłownymJa się nie wpraszam ale kazała zapytać więć pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dla Żelci : Należy się 2 pln + VAT Piekna choinka, w pieknym domu. Jak sie naucze robic bombki decoupage, to zrobie Ci zamiast tych 2zl +VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Sliczne scierwo. Prawda ? I wygląda na szczęśliwe Ma duzo miejsca, duzo okien, parapetow, zrelaksowana rodzinke, czego mozna chciec wiecej? Nooo, oczywiscie oprocz kuwety i pelnej michy. niestety parapet ma jeden - w kuchni - więc zakazany. Ale ma okna do ziemi, więc fajnie popatrzeć na latające liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefer, Tola się pyta czy, kot lubi być głaskany bo jak lubi to ona: a. chętnie wygłaszcze b. poucieka jako mysz c. urządzi domek z tych superaśnych białych krzesełek c było cytatem dosłownym Ja się nie wpraszam ale kazała zapytać więć pytam Tosiu, moje ścierwo jest wredne. Ma fochy i humory. Głaskać się czasem pozwoli :) C jest intrygujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dla Żelci : Należy się 2 pln + VAT Piekna choinka, w pieknym domu. Jak sie naucze robic bombki decoupage, to zrobie Ci zamiast tych 2zl +VAT Kocham, uwielbiam, ubóstwiam bombki ( u mnie w domu mówiło się "bańki") wszelakie :) W tym roku już zabrakło czasu - ale mam jeszcze całe wiadro- w przyszłym roku powieszę wszystkie. Co roku MUSZĘ kupić komplet - nie ma innej opcji. To uzależenienie ! A widziałam gdzieś bombki decoupage - są bajecznie piękne Ucz się Żelka - na przyszły rok na licytację proszę narobić bombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ale ma okna do ziemi, więc fajnie popatrzeć na latające liście I koze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę! http://img407.imageshack.us/img407/9664/zegarsylwester.jpg A Ci, droga Nefer życzę:- wanny szampana, seksu do rana,niech ciało swawoli, głowa nie boli,niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi!Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dzięki Boratom za piękne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ucz się Żelka - na przyszły rok na licytację proszę narobić bombek Tak jest. Bede probowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ucz się Żelka - na przyszły rok na licytację proszę narobić bombek Tak jest. Bede probowac. Ja Ci nie pomogę, bo dla mnie prace ręczne to kara... ale mogę i np. samochód umyć w tym czasie czy coś ugotować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts