tosinek 30.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nefer, Tola się pyta czy, kot lubi być głaskany bo jak lubi to ona: a. chętnie wygłaszcze b. poucieka jako mysz c. urządzi domek z tych superaśnych białych krzesełek c było cytatem dosłownym Ja się nie wpraszam ale kazała zapytać więć pytam Tosiu, moje ścierwo jest wredne. Ma fochy i humory. Głaskać się czasem pozwoli :) C jest intrygujące To trzeba zobaczyć w natarciu Tola mała architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Może pielęgnuje ten kierunek- jak wiadomo niezła z tego może być kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 30.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam!Piękny stól w pięknym domu. Stól doczytalam jaki, a teraz zapytam o krzesła (calkiem ladnie wyglądają mimo, ze tymczasowe). Cóz to za krzesla i jak się zwą i gdzie kupowane łożka chłopaków. Wdzięczna będę za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W ogóle to nie wiemy co z Tolki wyrośnie ale obserwacja jej jest naprawdę fascynująca. Generalnie to ściślak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam! Piękny stól w pięknym domu. Stól doczytalam jaki, a teraz zapytam o krzesła (calkiem ladnie wyglądają mimo, ze tymczasowe). Cóz to za krzesla i jak się zwą i gdzie kupowane łożka chłopaków. Wdzięczna będę za odpowiedź. łóżka i krzesla pasujące do kończącego się budżetu :) Łózka stąd : http://www.seart.pl/index.php?cPath=56_130 Krzesła stąd : http://www.extrapunkt.pl/krzesla-metalowe-c-13.html?sort=1a&dostepnosc=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W ogóle to nie wiemy co z Tolki wyrośnie ale obserwacja jej jest naprawdę fascynująca. Generalnie to ściślak Tak, jak się tak obserwuje to czasem człowiek się zastanawia : skąd się jej/jemu to wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 30.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Neger, które to krzesło. jest ich tam zatrzęsienie. I napisz jeszcze, jak przez ten tydzień, kiedy mieszkacie, sprawują się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 30.12.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 I jeszcze chcę wyrazic podziw dotyczący kupowania w necie. Też się przymierzam, tym bardziej że od aglomeracji jestem oddalona, ale jakos mi nie wychodzi. Nie uwierzę, jak nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Nefcia Gratulacje i pozdrawiam serdecznie Grzybów już ni ma od DPS (zeżarłem) P.S. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i życzę Ci, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. P.S.1. Komóre chyba wyrzuciłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Nefcia Gratulacje i pozdrawiam serdecznie Grzybów już ni ma od DPS (zeżarłem) P.S. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i życzę Ci, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. P.S.1. Komóre chyba wyrzuciłaś... Dzięki Kłólik :) P.S.2 - nic nie wiem o wyrzuceniu , ale mogła gdzieś leżeć wyładowana ... jednego dnia została w biurze (chyba przedwczoraj)... Fakt, że ostatnio mam do niej wstręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Nefcia Gratulacje i pozdrawiam serdecznie Grzybów już ni ma od DPS (zeżarłem) P.S. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i życzę Ci, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. P.S.1. Komóre chyba wyrzuciłaś... Dzięki Kłólik :) P.S.2 - nic nie wiem o wyrzuceniu , ale mogła gdzieś leżeć wyładowana ... jednego dnia została w biurze (chyba przedwczoraj)... titit Fakt, że ostatnio mam do niej wstręt chodzi mi o...życzenia Iwona, Marek i Pati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 KOchany, widziałam, czytałam, ale wiesz.... byłam trochę upieprzona przeprowadzką, wiec nie odpisałam (chamica) na żaden z 36 smsów z życzeniami. Wiem, jestem potworem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 KOchany, widziałam, czytałam, ale wiesz.... byłam trochę upieprzona przeprowadzką, wiec nie odpisałam (chamica) na żaden z 36 smsów z życzeniami. Wiem, jestem potworem... Olej to... sikiem prostym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 KOchany, widziałam, czytałam, ale wiesz.... byłam trochę upieprzona przeprowadzką, wiec nie odpisałam (chamica) na żaden z 36 smsów z życzeniami. Wiem, jestem potworem... Olej to... sikiem prostym PITULAM :) A wybierasz się może w te strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 I jeszcze chcę wyrazic podziw dotyczący kupowania w necie. Też się przymierzam, tym bardziej że od aglomeracji jestem oddalona, ale jakos mi nie wychodzi. Nie uwierzę, jak nie zobaczę. Alfa, wszystko kupuję w necie. Czasem oglądam, ale nienawidzę chodzić po sklepach. PIerwszy duży zakup przez net to samód w 2000 roku - wszyscy w salonie przychodzili mnie obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Neger, które to krzesło. jest ich tam zatrzęsienie. I napisz jeszcze, jak przez ten tydzień, kiedy mieszkacie, sprawują się... To sobie ladniejsze wybierz :) to jest KRZESŁO K-3 KOLOR BEŻ. Kot świetnie w nie wbija pazury. Poza tym- wygodne Jest ok. (jak za te pieniądze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ale ma okna do ziemi, więc fajnie popatrzeć na latające liście I koze. Kozy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.12.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 beeeeeeeee, o przepraszam, meeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 koza musi zjedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 koza musi zjedzona Musisz kupić sobie swoją... Naturalna kosiarka... i atrakcja dla kota przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts