Nefer 02.01.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Oj, z drzwi się cieszę bardzo - wniosły powiew cywilizacji. Szczegónie, ze te moje to takie jebutne, 4.2 cm dębu I już nie widać NIGDZIE cegieł tez chcem dębowe drzwiska,ale jeszcze poczekam sobie cicho A sobie poczekaj I tak zrobiłaś wyścig niezły - pora chwilę odpocząć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór no mnie to się ogólnie drzwi marzą już nawet nie muszą być dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nefer, kochana Gratuluje przeprowadzki. W samą porę- święta w nowym domku, jeszcze pachnącym świeżością- cudo. To, że brakuje tego, czy tamtego...Nie ważne. U mnie nadal są jakieś braki, a wiele rzeczy nadaje się już do wymiany czy remontu (czytaj: nieobliczalne bliźniaki ) Nie pisałam dawno (z barku czasu), ale śledziłam Twoje zmagania z wykończeniówką. I teraz chciałabym skorzystać z okazji i wypytać o schody. Są śliczne. Bardzo podoba mi się pomysł z podstopnicami. Też nie robiłam drewnianych, bo wydawało mi się, że schody będą "lżejsze". Są pomalowane na jasny kolor. Teraz bardzo żałuję, bo są już brudne i trudno je wyczyścić. A Twój pomysł z kaflami bardzo mi się podoba. Chyba przy najbliższym remoncie namówię męża na ten patent. Tylko chyba trzeba będzie najpierw oderwać stopnie A jakie to kafle? Czy to gres polerowany? Salon i kuchnia super. Czekam na dalsze zdjęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witaj Tabalugo Dawno Cię nie było Fakt, że najpierw położyłam płytki. To ten sam gres, ktory jest w wiatrołapie i w kuchni. Jest matowy. Pewnie można by się wpasować pod trep z płytką - w razie czego delikatnie mu nadciąć szczelinę od dołu. Myślę, że zrywanie może się nie udać. U mnie trepy są na piance - chyba, że masz inaczej zamocowane. Fajnie, że CI się u mnie podoba Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Moje też są na piance- montowane osobiście przez małża. Dlatego boję się, że mógłby źle znieść ich rozmontowywanie. Musimy w takim razie przemyśleć to wpasowanie płytki do trepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Moje też są na piance- montowane osobiście przez małża. Dlatego boję się, że mógłby źle znieść ich rozmontowywanie. Musimy w takim razie przemyśleć to wpasowanie płytki do trepa. Zdecydowanie poszłabym w tym kierunku. W końcu były porządnie montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór no mnie to się ogólnie drzwi marzą już nawet nie muszą być dębowe Wusia widzę, że mamy te same marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 nio Pasie takie proste i malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Pasie, jaki sliczny awatarek. Chcialam zlozyc reklamacje... Po pierwsze nie wiem dlaczego, ale nigdy nie wyswietlaja mi sie wszystkie zdjecia jak wchodze do dziennikow i potem jestem ciezko zdziwiona, ze tyle mi umknelo. Po drugie, kto Ci pozwolil miec taki super stol? Po trzecie krzesla mi sie srednio podobaly jak wklejalas wzor, a teraz widze, ze sa calkiem, calkiem, w piersi rozmiar D bije sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór no mnie to się ogólnie drzwi marzą już nawet nie muszą być dębowe Wusia widzę, że mamy te same marzenia Już masz ciepło na poddaszu, więc drzwi niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Pasie, jaki sliczny awatarek. Dzieki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór no mnie to się ogólnie drzwi marzą już nawet nie muszą być dębowe Wusia widzę, że mamy te same marzenia Już masz ciepło na poddaszu, więc drzwi niebawem taaaa, tylko najpierw się trzeba zdecydować a potem się jeszcze trochę czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 taaaa, tylko najpierw się trzeba zdecydować a potem się jeszcze trochę czeka Decyzja - 1 noc\ Wykonanie - max 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 taaaa, tylko najpierw się trzeba zdecydować a potem się jeszcze trochę czeka Decyzja - 1 noc\ Wykonanie - max 6 tygodni ze mną tak łatwo ta decyzja nie przejdzie, z 5 wizyt w salonach i ze 3 noce w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 łeeee to współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 łeeee to współczuję ja sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień doberek pięknego sierściucha masz I jak dostojnie prezentuje się na krześle Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują i pasują do siebie. Będzie wymieniać krzesła, bo napisałaś, że są tymczasowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry eeeeeeee to ja mam o tyle lepiej że fason i kolor drzwi wybrane tylko jeszcze kaską na nie i wio do przodu zachciało sie głupiej babie drzwi przesuwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 04.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gratulacje i wszystkiego najlepszego.krzysztofjPS. kiedy zaczynasz nowa budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień doberek pięknego sierściucha masz I jak dostojnie prezentuje się na krześle Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują i pasują do siebie. Będzie wymieniać krzesła, bo napisałaś, że są tymczasowe ? Tak, te krzesła to raczej średnie - generalnie inne mi się podobają. Na razie są , bo lepsze takie niż żadne. A ścierw uwielbia polegiwać - szczególnie na podłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts