Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Oj, z drzwi się cieszę bardzo - wniosły powiew cywilizacji. Szczegónie, ze te moje to takie jebutne, 4.2 cm dębu :) I już nie widać NIGDZIE cegieł :)

tez chcem dębowe drzwiska,ale jeszcze poczekam sobie cicho :D

A sobie poczekaj :) I tak zrobiłaś wyścig niezły - pora chwilę odpocząć ...

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer, kochana

Gratuluje przeprowadzki. W samą porę- święta w nowym domku, jeszcze pachnącym świeżością- cudo. To, że brakuje tego, czy tamtego...Nie ważne. U mnie nadal są jakieś braki, a wiele rzeczy nadaje się już do wymiany czy remontu (czytaj: nieobliczalne bliźniaki :wink: :lol: )

Nie pisałam dawno (z barku czasu), ale śledziłam Twoje zmagania z wykończeniówką. I teraz chciałabym skorzystać z okazji i wypytać o schody. Są śliczne. Bardzo podoba mi się pomysł z podstopnicami. Też nie robiłam drewnianych, bo wydawało mi się, że schody będą "lżejsze". Są pomalowane na jasny kolor. Teraz bardzo żałuję, bo są już brudne i trudno je wyczyścić. A Twój pomysł z kaflami bardzo mi się podoba. Chyba przy najbliższym remoncie namówię męża na ten patent. Tylko chyba trzeba będzie najpierw oderwać stopnie :(

A jakie to kafle? Czy to gres polerowany?

Salon i kuchnia super. Czekam na dalsze zdjęcia.

pozdrawiam

Witaj Tabalugo :) Dawno Cię nie było :)

Fakt, że najpierw położyłam płytki. To ten sam gres, ktory jest w wiatrołapie i w kuchni. Jest matowy.

Pewnie można by się wpasować pod trep z płytką - w razie czego delikatnie mu nadciąć szczelinę od dołu. Myślę, że zrywanie może się nie udać. U mnie trepy są na piance - chyba, że masz inaczej zamocowane.

Fajnie, że CI się u mnie podoba :) Dzięki :)

Moje też są na piance- montowane osobiście przez małża. Dlatego boję się, że mógłby źle znieść :roll: :wink: ich rozmontowywanie. Musimy w takim razie przemyśleć to wpasowanie płytki do trepa.

Zdecydowanie poszłabym w tym kierunku. W końcu były porządnie montowane :roll:

Pasie, jaki sliczny awatarek. :)

Chcialam zlozyc reklamacje... Po pierwsze nie wiem dlaczego, ale nigdy nie wyswietlaja mi sie wszystkie zdjecia jak wchodze do dziennikow i potem jestem ciezko zdziwiona, ze tyle mi umknelo. :evil: Po drugie, kto Ci pozwolil miec taki super stol? :roll: Po trzecie krzesla mi sie srednio podobaly jak wklejalas wzor, a teraz widze, ze sa calkiem, calkiem, w piersi rozmiar D bije sie. :lol: :lol: :lol:

dzień doberek :D

pięknego sierściucha masz :D :D I jak dostojnie prezentuje się na krześle 8)

Stół i krzesła bardzo fajnie się prezentują i pasują do siebie. Będzie wymieniać krzesła, bo napisałaś, że są tymczasowe ?

Tak, te krzesła to raczej średnie - generalnie inne mi się podobają. Na razie są , bo lepsze takie niż żadne.

A ścierw uwielbia polegiwać - szczególnie na podłogówce :)