zielonooka 17.03.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Wiedziałam,że co jak co , ale jaja to ja posiadam - ale z taką powierzchnią ??????? do ksiegi guinessa kochana a potem pokazywac w obwoznm cyrku ludziska moze zaplaca za ogladanie tego cuda i juz zaden bank z kredytem nie bedzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Neferciu, Pan po prostu nie wiedział, na kogo trafił. Gdyby używał mózgu, to wiedziałby, że wyceny należy robić rzetelnie, bo potem ludzi się krzywdzi, a i wstyd jak 150. Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze!!! Inaczej nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Neferko jak tylko będziesz wiedziała co dalej koniecznie daj znać, żebym mogła coś zrobić, jak już puszczę kciukasy Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 CIąg dalszy jest ... wkurwiający. Więc nie będę Was męczyć. Alczkowliek już wylądowałam w centrlali firmy w Poznaniu. Jak skończę się kopać z koniem to napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 CIąg dalszy jest ... wkurwiający. Więc nie będę Was męczyć. Alczkowliek już wylądowałam w centrlali firmy w Poznaniu. Jak skończę się kopać z koniem to napiszę co i jak. Masz tempo Powodzenia w walce z koniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Trzymam kciuki Bedzie dobrze bo jak ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nefer nie trzymaj nas dlugo w niepelnosci, daj znac co z tym koniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Z koniem wiadomo - wykończony A o kondycję Neferci chyba nie trzeba się martwić Ale na wszelki wypadek trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nie kop za mocno, bo Cię oskarżą o znęcanie się nad zwięrzętami A kciuki trzymam ... psia krew, że też w naszym kochanym kraju człowiek musi znać się na wszystkim, bo inaczej to go w trąbę robią aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Czy Ty aby już nie zwolniłas dyrektora z Poznania? Trzymam kciuki mocno zaciśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Neferku bo rzeczoznawcy niektórzy to z innej bajki sa nasz domek pani wyceniła na 700 tys a odbudowanie takowego na 400 tys wzięła ceny z 2 kwartału 2007 noż w mordę jeża nie po to biorę wycenę w styczniu by mieć ceny z czerwca poprzedniego roku nie? dasz radę twarda baba jesteś a jakbyś chciała pogadać to masz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Powiem szczerze, że wczoraj pękłam i poryczałam się w nocy jak bóbr. Ale jak mówi przysłowie starożytnych Rosjan : twardziel sie nie łamie, twardziej się tylko na chwilę zgina :) Walka trwa. Już włączyła się pani dyrektor mojego banku - osobiście DZIĘKI KOCHANE I KOCHANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dowal im Nefer bo im tu antyreklame zrobimy i wtedy to Oni beda plakac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Powiem szczerze, że wczoraj pękłam i poryczałam się w nocy jak bóbr. Ale jak mówi przysłowie starożytnych Rosjan : twardziel sie nie łamie, twardziej się tylko na chwilę zgina :) Walka trwa. Już włączyła się pani dyrektor mojego banku - osobiście DZIĘKI KOCHANE I KOCHANI No, już myślałem, że znowu mnie wzięli za kobietę Tak poza tym to bobry są fajne, więc się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Czymamy kciuki i juz nie rycz!Bedzie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Marjucha - no co TY :) Pokaże Wam maila od mojego Pana z banku :) "Pani Dagmaro był dziś u nas jakiś rzeczoznawca, który tez podobno słyszał o naszej sprawie tak więc jest głośno (narobiliśmy trochę dymuJ) Pokazałem mu nawet oszacowania od Pani i stwierdził, że na pewno ktoś to poprawi " NO K.URWA TYLKO SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Zawsze się zastanwaim po co nam tacy "fachofcy" Ale jak wiadomo w każdym zawodzie tak jest tylko o moim bardziej trąbią Kciuki cały czas zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Powiem szczerze, że wczoraj pękłam i poryczałam się w nocy jak bóbr. Ale jak mówi przysłowie starożytnych Rosjan : twardziel sie nie łamie, twardziej się tylko na chwilę zgina :) Walka trwa. Już włączyła się pani dyrektor mojego banku - osobiście DZIĘKI KOCHANE I KOCHANI Noooo, już myślałem że mnie nie ujmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 1950 No gdzieżbym śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 pluje z calych sil .........!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts