Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer


rrmi

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • Nefer

    9730

  • wu

    2385

  • malgos2

    1873

  • ghost34

    1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś - żaden problem. Najpierw obsługujesz polędwiczki : albo kroisz w grube plastry, albo w większe kawałki albo w małą kostkę (zależy jak podasz i z czym i jak duża polędwica. Szkoda ciachać dorodną w kostkę :)).

Obsmażasz - sama wiesz jak - czyli tak jak lubisz. Na boku bierzesz pół kostki rosołowej (dowolnej : wołowina, kurczak wsio rawno - byle nie pieczeniowa czy wędzonkowa) i rozrabiasz wodą. Dorzucasz śmietanę i pieprz (mielony - sporo - jeśli lubisz) Wylewasz na patelnię. Do tego wrzucasz np. ser topiony camembert albo maasdamer (zależy co lubisz) albo prawdziwy camembert ale wtedy musisz ostro pilnować. Takie większe pojemniczki serka topionego camembert są ok. I gotowe.

 

Ooooo, dzieki. :D Bo wlasnie nie pamietalam jaki to byl ser dokladnie. 8)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...