78mysz 05.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 znowu chce mi się jesc. Ostatnio tylko mysle co by tu ugotowac. Mam drożdze, jutro upieke w koncu te drożdzówki z kaszą i kiełbachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Małgoś - żaden problem. Najpierw obsługujesz polędwiczki : albo kroisz w grube plastry, albo w większe kawałki albo w małą kostkę (zależy jak podasz i z czym i jak duża polędwica. Szkoda ciachać dorodną w kostkę ). Obsmażasz - sama wiesz jak - czyli tak jak lubisz. Na boku bierzesz pół kostki rosołowej (dowolnej : wołowina, kurczak wsio rawno - byle nie pieczeniowa czy wędzonkowa) i rozrabiasz wodą. Dorzucasz śmietanę i pieprz (mielony - sporo - jeśli lubisz) Wylewasz na patelnię. Do tego wrzucasz np. ser topiony camembert albo maasdamer (zależy co lubisz) albo prawdziwy camembert ale wtedy musisz ostro pilnować. Takie większe pojemniczki serka topionego camembert są ok. I gotowe. Ooooo, dzieki. Bo wlasnie nie pamietalam jaki to byl ser dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja przy Was to nigdy nie schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja przy Was to nigdy nie schudnę No i dobrze, bo bys nam zniknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja przy Was to nigdy nie schudnę No i dobrze, bo bys nam zniknela. no nie byłabym taka pewna spuchłam nieco po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja przy Was to nigdy nie schudnę No i dobrze, bo bys nam zniknela. no nie byłabym taka pewna spuchłam nieco po świętach I tak Ci nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nefercia jak chcesz to pozdowię od ciebie delfiny, takie na wolności najprawdziwsze. Zawsze przynoszą szczęście żeglarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nefercia jak chcesz to pozdowię od ciebie delfiny, takie na wolności najprawdziwsze. Zawsze przynoszą szczęście żeglarzom Nooooooooo poproszę Delfiny są fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nefercia jak chcesz to pozdowię od ciebie delfiny, takie na wolności najprawdziwsze. Zawsze przynoszą szczęście żeglarzom Nooooooooo poproszę Delfiny są fajowe Nie ma sprawy, najwet zrobię zdjęcie, i będzie ono dla Ciebie. Założę się, że delfina jeszcze nie dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja przy Was to nigdy nie schudnę No i dobrze, bo bys nam zniknela. no nie byłabym taka pewna spuchłam nieco po świętach I tak Ci nie wierzę kocham Cię !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ................................... i idę po ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ................................... i idę po ciacho Mądra Dziewczynka- to ja po śliwkę w czekoladzie Potrzebuję endorfin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to ja kurczaczka z rożna miałem se na jutro zostawić ale będę musiał dzisiaj wciągnąć bo mi język do tyłka przez Was ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to ja kurczaczka z rożna miałem se na jutro zostawić ale będę musiał dzisiaj wciągnąć bo mi język do tyłka przez Was ucieknie Panie doktorze, to wielce niebezpieczne moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to ja kurczaczka z rożna miałem se na jutro zostawić ale będę musiał dzisiaj wciągnąć bo mi język do tyłka przez Was ucieknie czy ja już mówiłam że Cię lubię Kamyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to ja kurczaczka z rożna miałem se na jutro zostawić ale będę musiał dzisiaj wciągnąć bo mi język do tyłka przez Was ucieknie czy ja już mówiłam że Cię lubię Kamyk ? Nic mi o tym nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to ja kurczaczka z rożna miałem se na jutro zostawić ale będę musiał dzisiaj wciągnąć bo mi język do tyłka przez Was ucieknie Panie doktorze, to wielce niebezpieczne moze byc. Dlatego zmolestuję tego kurczaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie zapomnij skleić go taśmą klejącą PRZED, bo się rozpadnie w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cze Nefcia! Cze Małgoś! Cze Kamyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cze Nefcia! Cze Małgoś! Cze Kamyk! Cze Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts