malgos2 06.01.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cze Nefcia! Cze Małgoś! Cze Kamyk! Czeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 i poszły spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Taaaa, jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... tyż jestem alem zboczuch co.... :P no weźcie mnie rano doceńcie co? siedziałam i dłubałam całą noc... ale już kurde jestem spokojna.... teraz tylko łózio i relaxxxx.... jednak jak se człowiek sam coś nadłubie to mu lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nefer, ja też nie wiem o co chodzi, ale ślę pozytywne fluidy.A dla syna gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 doberek nocne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Taaaa, jasne. Toś mnie zagieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cze nocne marki Nefcia, masz podobno dobrego elektryka, czy mogę prosić o namiary ? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Bryyyyyyyyyyyy też bym tak chciała wpadać na koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no przecież wpadłas wczoraj na mnie alem sie usmiala z tych zapędów zywieniowych.Ledwom sie dzis obudziła to juz myslalam co by tu upichcic więc ide i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no przecież wpadłas wczoraj na mnie alem sie usmiala z tych zapędów zywieniowych.Ledwom sie dzis obudziła to juz myslalam co by tu upichcic więc ide i miłego dnia Mysiu wpadłam do ciebie a nie na ciebie - ale fakt że nieplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Bryyyyyyyyyyyy też bym tak chciała wpadać na koleżanki jutro na mnie wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry padłam na twarz na widok wyobrażenia Kamyka molestującego kurczaka z rożna sklejonego taśmą klejącą plastyczna wyobraźnia to przekleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no przecież wpadłas wczoraj na mnie alem sie usmiala z tych zapędów zywieniowych.Ledwom sie dzis obudziła to juz myslalam co by tu upichcic więc ide i miłego dnia Mysiu wpadłam do ciebie a nie na ciebie - ale fakt że nieplanowane A widzisz- czyli nie jest tak źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry padłam na twarz na widok wyobrażenia Kamyka molestującego kurczaka z rożna sklejonego taśmą klejącą plastyczna wyobraźnia to przekleństwo To samo powiedziała moja szefowa jak w pewnej rozmowie padło określenie ch.. na kaczysz łapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cze nocne marki Nefcia, masz podobno dobrego elektryka, czy mogę prosić o namiary ? [/b] Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no przecież wpadłas wczoraj na mnie alem sie usmiala z tych zapędów zywieniowych.Ledwom sie dzis obudziła to juz myslalam co by tu upichcic więc ide i miłego dnia Mysiu wpadłam do ciebie a nie na ciebie - ale fakt że nieplanowane A widzisz- czyli nie jest tak źle :) jutro będzie the best - 4 forumowiczki na raz chyba że chcesz dołączyć i będzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nef z czym podajesz te poledwiczki serowe? Choc watpie aby mi sie cos takiego udalo. Juz predzej te z musztarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no bo Nefcia taki obrazek przed oczami zdecydowanie utrudnia kontynuowanie rozmowy w miarę logicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Skoro o polędwiczkach prawicie to dorzucę swój ulubiony przepis: Polędwiczki wieprzowe z konfiturą z cebuli 2 polędwiczki wieprzowe(rozmiarów UE ) 6 łyżek sosu sojowego(ciemnego lub jasnego,bez znaczenia) 6 łyżek oliwy 4 ząbki czosnku 1 gałązka świeżego rozmarynu polędwiczki umyć,osuszyć,wyciąć błony. Przygotować marynatę z w.w. składników oprócz rozmarynu.Zasada co do marynowania wieprzowiny jest taka - około 3 godzin, jeżeli nie macie czasu to też dobrze... Na patelni rozgrzać oliwę, ułożyć polędwiczki,obracając z każdej strony smażyć około 10-12 minut.Jeżeli preferujecie lekko ścięte mięso,smażcie tylko 6 minut. Konfitura z cebuli to bardzo prosty dodatek do mięs, a jakże wytworny i estetyczny. Wykonanie jej to banał. 2 duże, czerwone cebule 3-4 łyżki dobrego miodu 1 łyżka octu balsamicznego świeży tymianek sól pieprz oliwa Cebulę pokroić w plastry,zeszklić na kilku łyżkach oliwy. Gdy będzie miękka ok.3 minut, dodać miód, ocet balsamiczny, świeży tymianek, pieprz i sól. Mówię Wam, pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts