Nefer 09.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no zmądrzał chłopczyk jak widzę aż tak to Wuśka nie szalej Kapitan był dopry i tyle Nawet najlepszy kapitan bez dobrej załogi jest jak dama bez łasiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 fajoski ten domek kawusie zostawiam dzien doberek też Cze Gosia- dzięki - kawusi dziś się przyda bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no zmądrzał chłopczyk jak widzę aż tak to Wuśka nie szalej Kapitan był dopry i tyle Nawet najlepszy kapitan bez dobrej załogi jest jak dama bez łasiczki albo li też Duch bez łasiczki ;P Dziękuje jeszcze raz Nefciu i Tomaszu i Kamyku i Duchu i Leonardzie.To była pyszna kolacja, w pieknym domku, w żarze tropików. Własnie walnełam sobie trzecią kawę-tym razem juz dożylnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 albo li też Duch bez łasiczki ;P Dziękuje jeszcze raz Nefciu i Tomaszu i Kamyku i Duchu i Leonardzie.To była pyszna kolacja, w pieknym domku, w żarze tropików. Własnie walnełam sobie trzecią kawę-tym razem juz dożylnie.\\Albo jak łasiczka bez Ducha :) Dobrze, że pijesz rozpuszczalną, bo fusy mogłyby Cię zapchać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Tropiki się przez noc nieźle wychłodziły. I jednak kominke to zaczapiste urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 kurna doprze że siem cofnołem o kroczek bo mogłem dzisiaj znawu "popłynąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 albo li też Duch bez łasiczki ;P Dziękuje jeszcze raz Nefciu i Tomaszu i Kamyku i Duchu i Leonardzie.To była pyszna kolacja, w pieknym domku, w żarze tropików. Własnie walnełam sobie trzecią kawę-tym razem juz dożylnie.\\Albo jak łasiczka bez Ducha :) Dobrze, że pijesz rozpuszczalną, bo fusy mogłyby Cię zapchać :) Fusy to by mnie dzisjaj mogły nawet zabić. Kominek fajny, Ścierwko zarąbiste wąchające mordki.Synalkowie świetni. Cieszę się, ze ich w końcu poznałam. A choinka bajeczna, z bańkami jak z atłasu, we wszystkich kolorach tęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dobrze, ze można już syna po piwo posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... cze... te atłasowe bombki to fajne muszą być, co? ...a o dobrodziejstwie kominka to już mieliśmy się okazję przekonać - po wyłączeniu podłogówki wystarczy napalić i jest w domciu 18'C - jupi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... cze... te atłasowe bombki to fajne muszą być, co? ...a o dobrodziejstwie kominka to już mieliśmy się okazję przekonać - po wyłączeniu podłogówki wystarczy napalić i jest w domciu 18'C - jupi :P Zamarzlabym. Ja mam 26 stopni w domu, a w lazience dodatkowo odpalam podlogowke jak sie kapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 i ja jestem cieplolubna. ale Malgos Nitka tam nie mieszka, a wejsc z dworu i posiedziec w sweterku przy 18 stopniach to radosc (no i nie musisz placic za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 i ja jestem cieplolubna. ale Malgos Nitka tam nie mieszka, a wejsc z dworu i posiedziec w sweterku przy 18 stopniach to radosc (no i nie musisz placic za gaz i jeszcze coś... jak mam 18-19 'C to moje dzieci mi nie kaszlą.... bo powietrze nie jest tak suche więc nie podrażniona krtań jest zdrowa i nie musze podawać sterydów ... moja sąsiadka jak czasem wpada mówi, ze u mnie jest "zimny chów" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzień dobry Nitka lepiej jak trochę chłodniej niż za gorąco ale też przeginać nie można niektórzy 15 stopni bo taniej i trzy swetry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Do nawilzania powietrza jest nawilzacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anta 10.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzięki Nefi za te półeczki , sdjątka bardzo się przydadzą Jolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... cze... te atłasowe bombki to fajne muszą być, co? ...a o dobrodziejstwie kominka to już mieliśmy się okazję przekonać - po wyłączeniu podłogówki wystarczy napalić i jest w domciu 18'C - jupi :P Zamarzlabym. Ja mam 26 stopni w domu, a w lazience dodatkowo odpalam podlogowke jak sie kapie. Ojej, az tyle? A my mamy w sypialni standartowo 18 stopni, jak nagrzeje sie do 20 jak palimy na maksa w kozie to nie mozemy w nocy spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 i ja jestem cieplolubna. ale Malgos Nitka tam nie mieszka, a wejsc z dworu i posiedziec w sweterku przy 18 stopniach to radosc (no i nie musisz placic za gaz i jeszcze coś... jak mam 18-19 'C to moje dzieci mi nie kaszlą.... bo powietrze nie jest tak suche więc nie podrażniona krtań jest zdrowa i nie musze podawać sterydów ... moja sąsiadka jak czasem wpada mówi, ze u mnie jest "zimny chów" :P Jestem za, szczegolnie w sypialniach. Zimne suche inaczej a cieple suche tez inaczej, a cieple szybciej sie wysusza. Dla mnie to bez sensu grzac i nawilzac, to wcale nie jest zdrowe. Dlaczego dzieci mieszkajace w blokach ciagle choruja? Fakt z wiejskich starych domow o dziwo tez czesto choruja, ale to chyba wynika ze zbyt duzej wilgoci, grzybow, nieocieplonej podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... cze... te atłasowe bombki to fajne muszą być, co? ...a o dobrodziejstwie kominka to już mieliśmy się okazję przekonać - po wyłączeniu podłogówki wystarczy napalić i jest w domciu 18'C - jupi :P Zamarzlabym. Ja mam 26 stopni w domu, a w lazience dodatkowo odpalam podlogowke jak sie kapie. Ojej, az tyle? A my mamy w sypialni standartowo 18 stopni, jak nagrzeje sie do 20 jak palimy na maksa w kozie to nie mozemy w nocy spac Gdybym miala 18 stopni w sypialni, to musialabym spac w pizamie, a potem za cholere nie moglabym wstac. Co za roznica, czy chodze w swetrze w temperaturze 18 stopni i nos mi marznie, czy w podkoszulku na ramiaczkach w 26? Dla organizmu oczywiscie, bo dla mnie jest zasadnicza. Ponizej 24 jest mi zdecydowanie za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja jeszcze nie gratulowałam przeprowadzki więc szybciutko to naprawiam.Gratuluję i niech się dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzięki Nefi za te półeczki , sdjątka bardzo się przydadzą Jolcia\ Ależ proszę Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts