a-nita 11.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nefer o ile dobrze pamiętam w trawertynowj lazience na dole masz baterię roca thesis napisz proszę jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nefer, gratuluje przeprowadzki i ładnego domu Trochę mnie nie było więc teraz nadrabiam Cieszę się, że Wam się dobrze mieszka A jeśli chodzi o temperaturę to zauważam, że w moim przypadku im starsza jestem tym cieplej lubię Dzięki Bobowa, ja też uważam, że to starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nefer o ile dobrze pamiętam w trawertynowj lazience na dole masz baterię roca thesis napisz proszę jak się sprawuje Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nie jestem w toku, czy gdzies sa jakies nowe fotki? Czy problemy sie rozwiazaly? Uscicki dla ciotki Nefci od gromadki ze wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nie jestem w toku, czy gdzies sa jakies nowe fotki? Czy problemy sie rozwiazaly? Uscicki dla ciotki Nefci od gromadki ze wsi. Nowe fotki się właśnie pokazały. Problemy się mozolnie rozwiązują - myślę, że jeszcze 2 tygodnie i będzie cool Cioteczka całuje gromadkę mooooocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Półeczki po przemalowaniu bardzo zyskały. Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 efilka jak zawsze ma racje. Sie robi swiat kolorow, sie robi extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Półeczki po przemalowaniu bardzo zyskały. Bomba! Dzięki Efilko, bo nie byłam pewna, czy to był dobry pomysł. Nabrały głebi, ale i przyciemniły wnętrze. Jednak wieczorem nie widać w ogóle, że są w nich schowane ledy - bo oprawa jest prawie w kolorze farby (aluminium). Dopiero jak się je zapali to widać samo źródło światła. Ciekawie wyszło. Zastanawiam się, że weluksów nad antresolą nie pociągnąć też na glifach tym szarym. Śmiesznie się zmienia struktura i głębia elementów archotektonicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 efilka jak zawsze ma racje. Sie robi swiat kolorow, sie robi extra. Na dole to już w zasadzie koniec z kolorami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 E tam, a kominek, a dzielo sztuki w kuchni na scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A nooooooooo tak - jakieś szczegóły zostały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Neefcia, u ciebie postępy, a u mnie leniwie i nic się nie dzieje.Znaczy dzieje się, ale nie budowlanie. W kwestii półeczek-wyszło świetnie z tym przyciemnieniem, w kwestii lamp to jakoś bardziej pasowałyby mi te zwisy kwadratowe w kuchni a kulki w pokoju, ale to by było raczej trudno osiągnąć zwłaszcza w pokoju ze względu na sufit cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja bym zostawiła glify w veluxach jak są. Nie wiem czy nie pokusiłabym się o strzelenie ściany w jadalni z wnęką i glif z aluminiowym oknem na szaro, co by poszerzyło, nadało głębi i wyeksponowało ten kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 NIestety - lampa nad stołem to problem - żadnych rurek Musimy jeszcze pomyśleć nad kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nefcia, machniesz SMSka? http://forum.muratordom.pl/rozany-blog-pomozcie-wygrac-darioas,t178040.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dobry wieczór no fajniście te kolorki wyszły u mnie na monitorku wygląda to jak szara oliwka z białymi kreseczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dobry wieczór no fajniście te kolorki wyszły u mnie na monitorku wygląda to jak szara oliwka z białymi kreseczkami Jest szary jasno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No i Nefcia dorobiła się światełek Fajnie wyglądają półeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nefcia półeczki wyglądają świetnie i lampy tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no i znowu jest co oblewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts