Nefer 12.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzięki Kamyk - znowu picie ? Weeeź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzięki Kamyk - znowu picie ? Weeeź ...flaszke i przyjeżdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jutro Frankfurt - no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jutro Frankfurt - no way No to trzym się tam dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jak trzeba to dojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 13.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nefer postępy ogromne!!! Parkiet na górze śliczny I bardzo odważne meble w kuchni. Podoba mi się taki nowoczesny styl, tylko że ja bym chyba nie potrafiła żyć w takim nowoczesnym miejscu. Po wyjściu z biura czuję się zmęczona i lubię wejść w taki "babciny" klimat. Ale u kogoś w mieszkaniu, czy domu mi się podoba. Ale to chyba tak samo jak z bryłami budynków - podobają mi się nowoczesne, wręcz futurystyczne, ale dla siebie buduję coś bardziej tradycyjnego Ehhh, dziwna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia a wrócisz dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nefer postępy ogromne!!! Parkiet na górze śliczny I bardzo odważne meble w kuchni. Podoba mi się taki nowoczesny styl, tylko że ja bym chyba nie potrafiła żyć w takim nowoczesnym miejscu. Po wyjściu z biura czuję się zmęczona i lubię wejść w taki "babciny" klimat. Ale u kogoś w mieszkaniu, czy domu mi się podoba. Ale to chyba tak samo jak z bryłami budynków - podobają mi się nowoczesne, wręcz futurystyczne, ale dla siebie buduję coś bardziej tradycyjnego Ehhh, dziwna jestem... Dzięki Ciril - ja mam to samo. Bardzo często u kogoś podoba mi się styl, w ktorym sama nie czułabym się dobrze. I to bardzo w porządku, bo dlatego każdy ma inne wnętrze :) Na pewno Twoje "babcine" będzie śliczne - bo będziesz się tam dobrze czuła i już A o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia a wrócisz dzisiaj Wrócę jutro późno, bo tutaj miuta netu kosztuje 0,30 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to powolutku i ostroznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to powolutku i ostroznie eeeeeee wdooopietam... Byłam na wy śmienienitym steku Przeleciałam się samolotkiem - było super jak zwykle, ale usnęłam w trakcie - za krótka trasa. Sprawdziłam koleje niemieckie POdoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jednym słowem miła odskocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jednym słowem miła odskocznia Dokładnie. A na koniec - pójdę spać jak biały człowiek :) Paaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jednym słowem miła odskocznia Dokładnie. A na koniec - pójdę spać jak biały człowiek :) Paaaaaaaaaaa Czeeeeeeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 cześć rasia. super masz szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 cześć rasia. super masz szafę Zabłądziłaś? Bardzo dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To wracaj do nas bezpiecznie Podróżniczko A w kuchni dla mnie lampowe kulki ok , tylko chyba bym je tam machnęła w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a skąd. ja zawsze wiem gdzie jestem to ty sie napatoczyłaś. a że wrażenia świeże bo dopierocooglądane to się od razu podzieliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a skąd. ja zawsze wiem gdzie jestem to ty sie napatoczyłaś. a że wrażenia świeże bo dopierocooglądane to się od razu podzieliłam No baaa! Ja z wrażenia zapomniałam napisać, że masz śliczny i błyszczący uchwyt na papier... ... nie mogę nigdzie znaleźć porządnych, tylko może trochę bardziej kanciastych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie w komentarzach wymienialam fajne kanciaste dla anity. P.S. Byle uchwyt pochwalisz a kuchni to nie? Wrabiam Cie kuchnia w takiej rozsypce ze nawet przy dużej dozie subiektywizmu ciężko coś pozytywnego wydusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts