Nefer 18.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Taaaaaaaaak się czuję - wracam do Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 pluje z calych sil .........!!!!!!!!!!!!!!! Froscha pluj, pluj, bo Ty skuteczna jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nefercia, no co Ty... Nie płacz, wszystko się ułoży, masz wiele energii i wiele wiary w to, co robisz, poza tym myślę, że jest ktoś na górze, kto zobaczy Twoje łezki i włączy się w sprawę. Gorsze rzeczy przetrzymałaś niż jakiś durny rzeczoznawca, dasz radę. Kciuki mam cały czas zaciśnięte. Pomodlę się, dobra? Za pomyślność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nefercia, no co Ty... Nie płacz, wszystko się ułoży, masz wiele energii i wiele wiary w to, co robisz, poza tym myślę, że jest ktoś na górze, kto zobaczy Twoje łezki i włączy się w sprawę. Gorsze rzeczy przetrzymałaś niż jakiś durny rzeczoznawca, dasz radę. Kciuki mam cały czas zaciśnięte. Pomodlę się, dobra? Za pomyślność. Twoje modlitwy są również skuteczne :) Kurde, z takim wsparciem to nikt nie ma ze mną szans :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nefercia, no co Ty... Nie płacz, wszystko się ułoży, masz wiele energii i wiele wiary w to, co robisz, poza tym myślę, że jest ktoś na górze, kto zobaczy Twoje łezki i włączy się w sprawę. Gorsze rzeczy przetrzymałaś niż jakiś durny rzeczoznawca, dasz radę. Kciuki mam cały czas zaciśnięte. Pomodlę się, dobra? Za pomyślność. Twoje modlitwy są również skuteczne :) Kurde, z takim wsparciem to nikt nie ma ze mną szans :) No...i tak trzymaj.....i nie daj się ....a my som z Tobą Ps. A jak następnym razem będziesz w Poznaniu to może kawkę wypijemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ps. A jak następnym razem będziesz w Poznaniu to może kawkę wypijemy???? Ależ OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Neferko, cen nie bierze się a gratki tylko z aktów notarialnych z ostatnich 3 miesięcy. My mieliśmy taki sam problem. Jeśli na Zaciszu ktoś kupił na kredyt to masz farta i cena powinna być ok. Jesli nie, bo ludzie zaniżają ceny wiadomo dlaczego, to możesz tego nie przeskoczyć. Ale nie roumiem tych wycynen, może facet nie zna stolicy i trzeba mu mapę kupić????? Trzymaj się a jak chcesz to poszukam takiej jendej pani co u mnie ciut nagiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Neferko, cen nie bierze się a gratki tylko z aktów notarialnych z ostatnich 3 miesięcy. My mieliśmy taki sam problem. Jeśli na Zaciszu ktoś kupił na kredyt to masz farta i cena powinna być ok. Jesli nie, bo ludzie zaniżają ceny wiadomo dlaczego, to możesz tego nie przeskoczyć. Ale nie roumiem tych wycynen, może facet nie zna stolicy i trzeba mu mapę kupić????? Trzymaj się a jak chcesz to poszukam takiej jendej pani co u mnie ciut nagiąc Ha, to muszę Ci pokazać mój operat. Sami powołują sie na 3 źródła : Gratka, szybko.pl. i notariusz. Ale u notariusza nie znaleźli ani jednej transakcji z Zacisza !!! Ale jak się nie odróznia Zacisza od Targówka Przemysłowego to tak jest. Ja nie chcę naginać. Takie są ceny. W operacie jako porównanie jest działka , kóra jest sprzedawana od 5 lat. Dlaczego ? Bo przylega do cmentarza Bródnowskiego ! I nic na niej już nie można zrobić ! I ona kosztuje rzeczywiście 500 za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Nefercia daj znac co nowego, bo mi sie snilo, ze "kon' zdechl. Ale nie moj, wiec to chyba ten Twoj musi byc. p.s. nie patrzec na godzine, Stefcio ostatnio wstaje o 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ps. A jak następnym razem będziesz w Poznaniu to może kawkę wypijemy???? Ależ OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć z rana!!!! I co, i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Hej Znając Neferkę koń pewnie ledwo zipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cholera - na razie nic. Daję czas do południa i zaczynam akcję "centrla telefoniczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Sprawdzam co z "koniem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 czekamy - mój bank prowadzi akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 czekamy - mój bank prowadzi akcję Oby zakończoną sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Kciuki za ciskam i czekma na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 zaraz pojawi się dalszy ciąg historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Decyzja od rzeconieznawcy czy poprawia operat czy nie miała pojawić się w banku o 12.00. O 12.00 bank dostał maila, że decyzja będzie do 15.00. W związku z powyższym zadzwonił do mnie Pan z banku i : - dał mi namiar na innego rzeczoznawcę, który już widział ten operat i go poprawi - stwierdził, że firma od operatu już nie będzie robić wycen dla tego banku - bank nie zapłaci za ten operat temu fachofcowi. Pan mnie poprosił, żebym sie wstrzymała do 15.00 z ruchami, bo pan fachofiec dostał ultimatum, że do 15.00 mają podjąć decyzję czy poprawiają operat czy nie. Więć o 15.03 wysłałam maila, że jak rozumiem ma rozwiązane ręce. Jednak oddzwonił pan z banku i okazało się, że cena za metr mojej działki skoczyła z 500 pln na 800 pln przez ten czas ( bagatela - różnica 300.000) i operat będzie przygotowany na dziś dla mnie - POPRAWIONY. Panowie fachofcy się nawet podobno pofatygowali na moją działkę. No. kuźwa, szkoda, że dopiero po tygodniu. Niemniej kwota ta wystarcza dla mnie , by nie mieć ubezpieczenia niskiego wkładu własnego a o to w tym wszystkim chodzi. Jeszcze nie chwalę dnia przed zachodem słońca, ale obawiam się , że pan fachofiec nie zaryzykuje utraty kontraktu dla banku z powodu jednej, pieprzonej działki.... chyba, że jest kamikadze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Oj, Nefer, Nefer jak my Cie kochamy. A ten kon, faktycznie byl Twoj! Huraaa! Hmm, pewnie dzis mi sie przysni, ze to wcale nie byl kon a osiol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts