Magi77 15.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzięki za dobre słowo Jeszcze do końca daleko, ale zaczyna wyłaniać sie COŚ W weekend pewnie łóżko do sypialni przywieziemy - w końcu. Mam serdecznie dość materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia pieknie i kolory i w ogóle a powiedz mi w sypialni pozostałe ściany białe są czy takie lekko rózowe bo nie wiem czy ta czerwień sie w nich odbija czy ja mam coś z oczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... aj ja jaj :P Tyle tylko powiem... jak to dobrze, że mam tylko rzucik beretką Fajnie naprawdę fajni już tam ale tego czerwonego na ścianie się nie spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia pieknie i kolory i w ogóle a powiedz mi w sypialni pozostałe ściany białe są czy takie lekko rózowe bo nie wiem czy ta czerwień sie w nich odbija czy ja mam coś z oczkami Ściany są białe z lekkim złamaniem z wanilią. Żadnego różowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... aj ja jaj :P Tyle tylko powiem... jak to dobrze, że mam tylko rzucik beretką Fajnie naprawdę fajni już tam ale tego czerwonego na ścianie się nie spodziewałam Ja się też nie spodziewałam, że mój mąż sobie zażyczy. Wygląda bardziej jak czerwone wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... aj ja jaj :P Tyle tylko powiem... jak to dobrze, że mam tylko rzucik beretką Fajnie naprawdę fajni już tam ale tego czerwonego na ścianie się nie spodziewałam Ja się też nie spodziewałam, że mój mąż sobie zażyczy. Wygląda bardziej jak czerwone wino. eee to fajnie, że się jeszcze można nawzajem zaskakiwać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jak przyjedzie łózko to się okaże co z tym zaskakiwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kolor w sypialni - pikny. Fajnie, ze tutaj wklejasz, bo do dziennika bym nie weszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kolor w sypialni - pikny. Fajnie, ze tutaj wklejasz, bo do dziennika bym nie weszla. No właśnie to dla takich co mają kiepskie łącza ( ja też jadę na BC) Fajnie, że Ci się podoba Żelusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja wszystko procz dobrej woli mam kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja wszystko procz dobrej woli mam kiepskie. I ciepłego serducha i kilku innych fajnych cech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no ale jednak dobrze widziałam że białe nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no ale jednak dobrze widziałam że białe nie są U mnie w domu jest tylko jedno pomieszczenie z białą - białą farbą. To łazienka dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no ale jednak dobrze widziałam że białe nie są U mnie w domu jest tylko jedno pomieszczenie z białą - białą farbą. To łazienka dzieci zawsze możemy to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nie,nie i tak zostanie - tam ma być tylko czarno i czerwono. Reszta to tło. W naszej sypialni jest biała złamana, w naszej łazience - tylko inaczej złamana . W pokoju starszego będą dwa odcienie szarego - jasny i ciemny. W pokoju młodszego - czerwony i jasno szary ( a w zasadzie biel złamana szarością). A w bibilotece - może brunatna ... jeszcze nie wiem Albo pomaluję tym co zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nefcia wypoczęłaś? Już tak bardzo domkowo się robi.... Jeszcze tylko dobre łóżko.... wiem, wiem.... do wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nefer, ale pieknie masz. Bardzo podoba mi się zaaranżowana przestrzeń, zwłaszcza antresola, podłogi, kuchnia,sypialnia, salon- te seledynowe krzesła i kanapa świetnie się tam komponują, nawet ta kamienna łazienka do której wcześniej nie byłam przekonana teraz tak szlachetniej wygląda. Czarno czerwona łazienka dzieci lekko mnie przeraża ale ładna jest. Suuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzięki Verunia To i czerwona kuchnia powinna Cię trochę przestraszyć :) Ja lubię konkretne kolory Ale wiem, że nie każdy tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nefcia wypoczęłaś? Już tak bardzo domkowo się robi.... Jeszcze tylko dobre łóżko.... wiem, wiem.... do wtorku Jest szansa, że łóżko pojawi się jutro Ale na razie to nasze poprzednie, stare. Nowe musi poczekać na kasę - ale pewnie będzie palisandrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts