wu 16.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór ja cały czas usiłuję męża przekonać że forreścik mu się podoba Nefuś a jak wygląda ta lampeczka jak nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nefuś a jak wygląda ta lampeczka jak nie świeci To tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nigdy nie może być tak dobrze, żeby nie było lepiej.Właśnie podniosła mi sie podłoga w sypialni i śliczna - wczoraj pomalowana ściana - została rozpruta.K.......a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 K.......a. To faktycznie k..............a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nefeć! Slow bark. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 CIekawe co mój hydraulik o tym wie. Dojście rurki od klimy od skroplin jest wpuszczone w kanalizę. Super. Tylko trójnik jest źły i w ogóle nie zaizolowany. Zamiast wchodzić pod kątem w rurę idzie w poprzek, a to oznacza, że woda się tam z umywalki przelewa .Zajebiście. Podłoga - jakiś 1 mkw - do zerwania. A to oznacza cyklinowanie całego pokoju, gruntowanie i lakierowanie. Duch się uciesz- chyba przeczuł sprawę , bo telefonu nie odbiera. Dwa dni temu mój pan hydraulik poprawiał rury w kuchni. I zalał mi silnik od Servo Drive. Ma szczęście - to tylko 300 pln. Ale jak dodamy do tego zniszczoną głowicę (300) i poprawkę podłogi (nie wiem ile ale pewnie 2 k to minimum) to się robi kasa. Na szczęście założył mi regulatiry na kaloryfery i podłogówkę i pewnie będzie chciał za to kasę.Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 o to faktycznie k.......wa zabić to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Skończyłam budowę. Zaczynam remont. Ale Tokaj już się schołodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Ekhm... Dlaczego na slowo "hydraulik" dostaje gesiej skorki od urodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nefcia pustą butelkę sobie zostaw żeby mu na łbie rozbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 16.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nefer Sorry, nie wczytywalem sie bo duzo tego - ta rura w rejonie antresoli to kominowa jest od pieca, tak? http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SypzA5TLEbI/AAAAAAAAHp8/gU2Rtuf2Orw/s512/IMG_1805.JPG Czy ona podwojna (spaliny-powietrze) ? Czy trzeba miec jakies "bhp" na to przy odbiorze? Tak pytam bo mam podobna sytacje - piec w piwnicy a przewod kominowy przebija w srodku caly dom. Nie mam jeszcze odbioru. BTW ladnie wszystko wykonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Skończyłam budowę. Zaczynam remont. Ale Tokaj już się schołodził. Inaczej to byś się cholernie zaczęła nudzić ... To żart taki był ... nie na najwyższym poziomie ... Nefcia, masz naprawdę fajny dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Cześć Michał Rura jest specjalnie izolowana. Dwuścienna. To jest komin stosowany do domów drewnianych więc kwestie BHP nie są problemem i każdy kominiarz odbierze. komin jest firmy Jawar : http://www.jawar.com.pl/ Ten z izolacją glikokrzemianową. W zasadzie po kilku godzinach grzania kominkiem możesz swobodnie położyć rękę - jest gorący , ale nie na tyle, żeby poparzył kogokolwiek . Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no to se hydraulik poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Skończyłam budowę. Zaczynam remont. Ale Tokaj już się schołodził. Inaczej to byś się cholernie zaczęła nudzić ... To żart taki był ... nie na najwyższym poziomie ... Nefcia, masz naprawdę fajny dom!!! Dzięki Brazula - chyba masz rację z tą nudą Demola ściany to fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no to se hydraulik poleciał Se poleciał, ale ma u mnie kaskę. Więc się spotkamy. Podłoga do zjęcia - deseczki się odkleiły. Więc super Ale co to jest w porównaniu z wszeświatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 17.01.2010 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 brak słów a tak dobrze wszystko szło powodzenia pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2010 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 brak słów a tak dobrze wszystko szło powodzenia pozdr adam Ale z drugiej strony nie ma tego złego. Lepiej, że wyszło teraz niż jakby sypialnia była zapięta na ostatno guzik- no , wtedy to bym się wkurzyła :) Duch się pewnie wkurzy podłogą, bo nikt nie lubi robić tego samego dwa razy... może mnie wklei gdzieś w grafik Dzięki Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no to se hydraulik poleciał to ja tylko się dołącze do grona żałośników podłogi bidniusi jesionek... ku ku ma Co do hydraulika... to cóż... miał byc u mnie ten pan na poprawkach zleconych mu osobiście przez pana M.... ale się nie pojawił... i telefonów też nie odbierał Nie było łatwo, ale poradziliśmy sobie sami. Weż kochana pana za dupsko... będę Ci serdecznie kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Uwielbiam tego hydraulika, normalnie mam wrażenie, ze więcej czasu pochłaniają mu poprawki niż robota.Ja ciągle łaże i szukam, czy z jakiejś sciany nie wytryśnie mi magiczne źródełko, bo rurki to oni jeszcze położą, ale żeby je połączyć to juz różnie bywa Ale o mnie mówi, ze mam za duże wymagania. Duzo wody mi wyciekło z różnych miejsc,równie dużo by o tym mówić Gratuluje rozpoczęcia remontu, widzisz nie możesz siedzieć za długo na pupie.Tak na serio, to strasznie mi szkoda tego jesionu i prawie skończonej sypialni i że jeszcze nie odpoczeliście, a tu juz kolejne zadanie do wykonania. Sprawdzaj sufit i piony pod sypialnią, czy coś się bedzie działo, bo ta woda gdzies poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts