wu 19.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobryNefcia a Ty masz tam coś białe przyklejone łaczeniu sufitu ze ścianą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 soczysta czerwień wygląda zarąbiście . Wcale się nie dziwię młodemu, że nie mógł się doczekać drugi pokój w szarościach za to wygląda jak ostoja spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek piękne zdecydowane kolory szkoda tylko, że ja nie lubię czerwonego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia a Ty masz tam coś białe przyklejone łaczeniu sufitu ze ścianą?? NIe, to jest pasek głownego koloru - odcięcie. Chciliśmy mieć "ścianę w ścianie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 soczysta czerwień wygląda zarąbiście . Wcale się nie dziwię młodemu, że nie mógł się doczekać drugi pokój w szarościach za to wygląda jak ostoja spokoju I takie charaktery maja moi synowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek piękne zdecydowane kolory szkoda tylko, że ja nie lubię czerwonego koloru Dzięki ALe nie przejmuj się - napewno lubisz inny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 patrzaj Nefcia a wygląda jakbytam było naklejone coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek piękne zdecydowane kolory szkoda tylko, że ja nie lubię czerwonego koloru Dzięki ALe nie przejmuj się - napewno lubisz inny :) no na pewno ale czerwony i zielony to zupełnie nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 patrzaj Nefcia a wygląda jakbytam było naklejone coś A widziała Pani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek piękne zdecydowane kolory szkoda tylko, że ja nie lubię czerwonego koloru Dzięki ALe nie przejmuj się - napewno lubisz inny :) no na pewno ale czerwony i zielony to zupełnie nie moja bajka Jedyna zielona rzecz w moim domu to na razie jakiś kabel do netu Więcej nie przewiduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Exklusiv dobrze ze nie musze podejmowac decyzji ktory pokoj moge anektowac, bo prawde mowiac miala bym problem ... i ta czerwien i ten szary jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Exklusiv dobrze ze nie musze podejmowac decyzji ktory pokoj moge anektowac, bo prawde mowiac miala bym problem ... i ta czerwien i ten szary jest niczego sobie Dzięki Na tej czerwonej ścianie podobno pojawi sie czarny demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Demon czad juz jestem ciekawa jak to bedzie wygladac .... bedac podrostkiem walnelam sobie na calej scianie wielka pajeczyne z czarnego kordonka, na ktorej "lazil" wielki, gruby, wlochaty pajak Z demonami w tamtych czasach czlek nie obyty byl, a diabel taki przyziemny byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Demon czad juz jestem ciekawa jak to bedzie wygladac .... bedac podrostkiem walnelam sobie na calej scianie wielka pajeczyne z czarnego kordonka, na ktorej "lazil" wielki, gruby, wlochaty pajak Z demonami w tamtych czasach czlek nie obyty byl, a diabel taki przyziemny byl Ja też miałam pajęczynę, ale z czarnej nitki i na suficie. Ściany były opisane tekstami z The Wall Pink Floyd :) Demony były zbyt straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 zaczynam sie przekonywać że jednak pomysł mojego nastolatka na wytapetowanie sobie ściany wódką nie jest specjalnie odstrzelony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 .... no czeee ale czerwone mojego młodego by tam zaprowadzić - też by mu się spodobało i pomysleć, ze jest pomiędzy naszymi młodszymi ok 10 lat różnicy ale gusta cholewcia podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 zaczynam sie przekonywać że jednak pomysł mojego nastolatka na wytapetowanie sobie ściany wódką nie jest specjalnie odstrzelony noooooooooo niespecjalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 .... no czeee ale czerwone mojego młodego by tam zaprowadzić - też by mu się spodobało i pomysleć, ze jest pomiędzy naszymi młodszymi ok 10 lat różnicy ale gusta cholewcia podobne To nie wiek - to charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 19.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam!Bardzo ładny dom, ciekawe połączenia kolorów, szczególnie w łazienkach. Przepraszam jeśli już było. W kwestii płytek w łazience chłopców. Te czarne, położone na blacie, na których stoją umywalki to z jakiej firmy i kolekcji? Ach i jeszcze bardzo ciekawy układ sypialni, jak patrzyłam pierwszy raz na zdjęcie, jeszcze bez łózka, to myślałam, że będzie stało pod tą skośną czerwoną ścianą (to znaczy wezgłowiem w jej kierunku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 .... no czeee ale czerwone mojego młodego by tam zaprowadzić - też by mu się spodobało i pomysleć, ze jest pomiędzy naszymi młodszymi ok 10 lat różnicy ale gusta cholewcia podobne To nie wiek - to charakter Ty mnie nie strasz.... ja Cię prosza Ty mnie nie strasz Ja pamiętam skunksa na głowie Twojego młodszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts