malgos2 19.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Skunks byl super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 .... no czeee ale czerwone mojego młodego by tam zaprowadzić - też by mu się spodobało i pomysleć, ze jest pomiędzy naszymi młodszymi ok 10 lat różnicy ale gusta cholewcia podobne To nie wiek - to charakter Ty mnie nie strasz.... ja Cię prosza Ty mnie nie strasz Ja pamiętam skunksa na głowie Twojego młodszego.... Nie ma się czego bać - wystarczy sie psychicznie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Skunks byl super. W te wakacje był głęboki granat, ale słońce na kajakach wypaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam! Bardzo ładny dom, ciekawe połączenia kolorów, szczególnie w łazienkach. Przepraszam jeśli już było. W kwestii płytek w łazience chłopców. Te czarne, położone na blacie, na których stoją umywalki to z jakiej firmy i kolekcji? Ach i jeszcze bardzo ciekawy układ sypialni, jak patrzyłam pierwszy raz na zdjęcie, jeszcze bez łózka, to myślałam, że będzie stało pod tą skośną czerwoną ścianą (to znaczy wezgłowiem w jej kierunku). Cześć Frostzero POdloga i blat to te same płytki: Argenta Antracita Evolusion 45x45 . Są jeszcze perłowo białe (piękne) i rude. Dzięki za dobre słowo Łóżko nie może stać pod ścianą skośną, bo mialabym z niego widok na wielką, świecącą na czerwono kapliczkę umieszczoną w elewacji sąsiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cze Nefcia czerwony zajefajny a jak się mojemu Starszakowi podoba koniecznie taki byc musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cze Nefcia czerwony zajefajny a jak się mojemu Starszakowi podoba koniecznie taki byc musi Jakby co to dam Ci numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cze Nefcia czerwony zajefajny a jak się mojemu Starszakowi podoba koniecznie taki byc musi Jakby co to dam Ci numer oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nefer, w sumie najważniejsze że młodzież zadowolona. A podłoga faktycznie nabrała wyrazu Bardzo wyeazista się zrobiła - przynajmniej na zdjęciu... I wszystko pasujedo się u chłopaków tylko u Was ta czerwona ściana mi nie pasi...podkreslam mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 19.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 [quote name="Łóżko nie może stać pod ścianą skośną, bo mialabym z niego widok na wielką, świecącą na czerwono kapliczkę umieszczoną w elewacji sąsiada :)[/quote] To fajni sąsiedzi Dziękuję za nazwę płytek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Zrobię fotkę do dziennika :) Nie ma za co Fro, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nefer, w sumie najważniejsze że młodzież zadowolona. A podłoga faktycznie nabrała wyrazu Bardzo wyeazista się zrobiła - przynajmniej na zdjęciu... I wszystko pasujedo się u chłopaków tylko u Was ta czerwona ściana mi nie pasi...podkreslam mi Łaaaa bo to kwestia gustu Ona jest bardziej jak czerwone wino ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 sorki że ja tak nie w temacie "Duch był? Pić nie mam z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Duch w Nadarzynie chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kamyk, a ze mna sie nie napijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kamyk, a ze mna sie nie napijesz? Ma do Ciebie kawałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzeiń doberek! Już środa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzeiń doberek! Już środa!!! Dzień doberek To spotkanko przełożone na przyszły tydzień (nie zapomniałam o Tobie), ale znasz mój adres więc wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzeiń doberek! Już środa!!! Dzień doberek To spotkanko przełożone na przyszły tydzień (nie zapomniałam o Tobie), ale znasz mój adres więc wiesz A wiesz coś może o wypożyczalni...? ... bo wiesz... może już w sobotę uda nam się śmignąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kuźwa, nie byłam w firmie, a Agnieszkę połamały korzonki. Czekaj - zaraz do niej wyślę maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Posłałam. Jedzie jutro z domu na spotkania , bo musi. Pewnie rano da mi znać .Jutro ma jakieś spotkania do 16.00 ale potem do niej zadzwonię jak mi nie odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts