Nefer 20.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Znalazłam sobie lustro do sypialni - ale muszę jeszcze pozarabiać na nie http://www.galerialuster.pl/zdjecia/uploads/893.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie mów też na czerwono Na szczęscie tylko elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Znalazłam sobie lustro do sypialni - ale muszę jeszcze pozarabiać na nie http://www.galerialuster.pl/zdjecia/uploads/893.jpg piękne klimtowe klimaty zupełnie jak od Twojej sypialni a czemu takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wrócił Raz naprawił - ciekło. Znów pojechał. Wrócił. Drugi raz naprawił - nie cieknie. Praw fizyki się nie zmieni - woda płynie w dół wiesz u Ciebie to się wszystko zdarzyć może doberek no wiem Starszy pozazdrościł młodszemu czerwieni w pokoju i będzie malowanie :) wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Coś sie dzieje z serwerem FM - znikają posty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 piękne klimtowe klimaty zupełnie jak od Twojej sypialni a czemu takie drogie Bo to z serii Klimt .. są trzy wersje kolorystyczne. Drewno, recznie malowane. Ale jest piękne - przyjdzie dzień, że będzie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 no fajniste lujstereczko na cenę nawet nie patrze ponapawam się jego urodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Phi, proscizna do namalowania, same kwadraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Phi, proscizna do namalowania, same kwadraty. Co Ty? troszkę kółek też jest A ogólnie to i afrykańskie nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Phi, proscizna do namalowania, same kwadraty. Co Ty? troszkę kółek też jest A ogólnie to i afrykańskie nieco Dobry cyrkiel i kolka tez sie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 mysle ze jakby naszej Zeljce podrzucic pare klimtowych serwetek (gdzies widzialam ostatnio) to podrobienie takiej ramy bylo by dla Niej pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 kurde, widzę, że ktoś coś napisał, a jak wchodzę na komentsy to mam ostatni post z 11.00 rano... buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Phi, proscizna do namalowania, same kwadraty. Co Ty? troszkę kółek też jest A ogólnie to i afrykańskie nieco Dobry cyrkiel i kolka tez sie zrobi. I wyjdzie myślisz taniej ? No to chyba to trzeba przedyskutować (jak zawsze jestem w Zakopcu w ferie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 kurde, widzę, że ktoś coś napisał, a jak wchodzę na komentsy to mam ostatni post z 11.00 rano... buuu jak juz wleziesz w topik, to odswiez - nieraz a ostatnio dosc czesto, tak wlasnie sie topiki wieszaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Uwaga, będą bezsensowane posty - muszę napisać post, wysłać i jak mnie wróci to dopiero widzę wypowiedzi LOL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 kurde, widzę, że ktoś coś napisał, a jak wchodzę na komentsy to mam ostatni post z 11.00 rano... buuu jak juz wleziesz w topik, to odswiez - nieraz a ostatnio dosc czesto, tak wlasnie sie topiki wieszaja Jakaś ściema normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Phi, proscizna do namalowania, same kwadraty. Co Ty? troszkę kółek też jest A ogólnie to i afrykańskie nieco Dobry cyrkiel i kolka tez sie zrobi. I wyjdzie myślisz taniej ? No to chyba to trzeba przedyskutować (jak zawsze jestem w Zakopcu w ferie ) Nie wiem, ile oryginal kosztuje, ale jak jestes w Zakopcu to chyba nie mozesz nie wpasc? To sie nie godzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Nie wiem, ile oryginal kosztuje, ale jak jestes w Zakopcu to chyba nie mozesz nie wpasc? To sie nie godzi. Ja też myślę, że sie nie godzi Będziemy się zdzwaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Nie wiem, ile oryginal kosztuje, ale jak jestes w Zakopcu to chyba nie mozesz nie wpasc? To sie nie godzi. Ja też myślę, że sie nie godzi Będziemy się zdzwaniać A wiesz Ty, ze po raz pierwszy sie w realu spotkalysmy rok temu o tej samej porze? Znaczy w ferie... Robimy rocznice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Nie wiem, ile oryginal kosztuje, ale jak jestes w Zakopcu to chyba nie mozesz nie wpasc? To sie nie godzi. Ja też myślę, że sie nie godzi Będziemy się zdzwaniać A wiesz Ty, ze po raz pierwszy sie w realu spotkalysmy rok temu o tej samej porze? Znaczy w ferie... Robimy rocznice? Tak było - fakt :) No uczcić trzeba - tylko wiesz, ja samochodkiem przyjadę to nie popiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts