mayland 21.01.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mi się przyda Ostatnio mam manię sprawdzania zarówek ledowych Dzięki za zdjecia Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nefcia ja też jutro jestem w Zakopanym Ale tak na jeden dzień, z mężem i w pracy. Ale kawkę to można by było wypić A ja dopiero jadę za w ferie (od 1.02) Co się odwlecze.... Dzisiaj niezły już cyrk był w Zakopcu.... Jutro będzie jeszcze gorzej A my znowu będziemy 5.02.2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kupił Pawcio trumnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kupił Pawcio trumnę... ale szyfrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja myślałam że chcecie pożyczać... no to udanego wyjazdu a spróbuj nie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja myślałam że chcecie pożyczać... no to udanego wyjazdu a spróbuj nie zajrzeć Pewnie tylko pomacha Pamiętaj tam po lewej stronie są takie wielkie kominy z elektrowni... To ja tam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kupił Pawcio trumnę... Dobra z Ciebie żona, najlepsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Mi się przyda Ostatnio mam manię sprawdzania zarówek ledowych Dzięki za zdjecia Nefer Wpadnij to ocenisz na żywo Ciężko je dobrać, bo jak kupujesz to nigdy nie wiesz co z tego będzie. Szczególnie,że jedno światło wpływa na drugie... cholery można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja myślałam że chcecie pożyczać... no to udanego wyjazdu a spróbuj nie zajrzeć Pewnie tylko pomacha Pamiętaj tam po lewej stronie są takie wielkie kominy z elektrowni... To ja tam jestem Zajrzę w marcu 10-13 ... na 2000%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 lepiej napisz że w 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 P.S. Nawet lepiej - będą podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 P.S. Nawet lepiej - będą podłogi Mraaauuuuuu.... P.S. Oczywiście na 2010% w 2010! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To czekamy... Może wylewki będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Arnika plan wyżyłowany widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To czekamy... Może wylewki będą.... POwódź nie powódź - orać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nefec zarabiste kolory w domku dochodza. Dobrze, ze duch mowil, ze z podloga nie jest tak bardzo zle. Nic nie piszesz jak Ci sie mieszka, jakie wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nefec zarabiste kolory w domku dochodza. Dobrze, ze duch mowil, ze z podloga nie jest tak bardzo zle. Nic nie piszesz jak Ci sie mieszka, jakie wrazenia? Kochana dzięki Mieszka mi się na tyle fajnie, że w ogóle nie mam ochoty stąd wychodzić. Więc np. dziś nie poszłam do pracy Znaczy pracuję z domu. Fakt, że cały czas jeszcze pojawiają mi sie i znikają różne ekipy. Dziś przyszedł pan od kotła z papierami i przeglądem. Był też pan od drzwi wew. wyregulować drzwi, podmienić dwie klamki etc. Wpadnie też Duch w kwestii kapy na grzejnik. Miałam też regulowane drzwi zew. Cały czas coś. Ale uwielbiam moją sypialnię. Generalnie w domu śpi mi się cudownie. W poprzednim mieszkaniu miałam kłopoty z zaśnięciem. Tu tylko przykładam głowę do poduszki i mnie nie ma W końcu mogę normalnie dojść do łóżka (a nie przechodzić nad moim mężem). Jest cisza. W tym tygodniu męża nie było i myślałam, że będę się trochę bać spać tylko z dziećmi w domu- nic podobnego. Zawsze rano mam problem, żeby się zebrać do roboty - łazienka przy sypialni to absolutnie genialna rzecz. Wszystko na jednej , małej powierzchni. Potem złażę sobie do kuchni na kawę - kuchnię też lubie, bo nie obijam się o szafki. Nabralam spokoju. NIe wiem dlaczego - pomimo, że latam jak kot i nadal brakuje mi czasu. Jestem spokojniejsza. Jutro przychodzą łóżka dla dzieci. Ciekawa jestem W końcu ich pokoje przestaną wyglądać jak biwak W niedzielę przywieziemy biurka. I już będzie bardziej do ludzi. Trochę musimy się z kasą odkuć, żeby kupić szafy. Jola projektuje garderobę. Powolutku i będzie to wyglądało jak dom. Musze podpisać umowę o śmieci Na razie łapię śmieciarzy jak sie uda Dziś położyły się (Wieśkiem ) panele w garderobie przy sypialni i okazało się, że garderoba ma 10 mkw To tyle co moja sypialnia w mieszkaniu Codziennie palę w kominku - tak się przyzwyczaiłam, że 22 stopnie w salonie to dla mnie za zimno Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nefer - to fajnie zupełnie podobnie się czułam . tzn dalej się podobnie czuję - tylko mniej to zauważam. I też nie chce mi się z chałupy wychodzić Gratulacje i wszystkiego Naj w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To w końcu mieszkasz, tak naprawdę, i to we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts