78mysz 22.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nie wiem, jak ja na to nie wpadłam, ze brakuje Ci w domu kontynuacji koloru z łazienki, no nie wiem, ale to najprostszy i najlepszy wybór koloru jaki można było dokonać, a pozatym jest świetny i sama bardzo go lubie...taki muratorowy jakby ...troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nefer - to fajnie zupełnie podobnie się czułam . tzn dalej się podobnie czuję - tylko mniej to zauważam. I też nie chce mi się z chałupy wychodzić Gratulacje i wszystkiego Naj w nowym Dzięki I wzajemnie Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nie wiem, jak ja na to nie wpadłam, ze brakuje Ci w domu kontynuacji koloru z łazienki, no nie wiem, ale to najprostszy i najlepszy wybór koloru jaki można było dokonać, a pozatym jest świetny i sama bardzo go lubie...taki muratorowy jakby ...troche Ty jesteś muratorowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To w końcu mieszkasz, tak naprawdę, i to we własnym domu Jeszcze nie czuje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dobry wieczór Nefcia nooooooooooo jakie ładne żółteczko i jak widać fajnie Ci się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wuuuuuuuuuuusia to jest wściekły pomarańczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wuuuuuuuuuuusia to jest wściekły pomarańczyk to tym fajniej przynajmniej dla mnie bo za żółtym nie przepadam brywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bry bry - ja żółtego nei znoszę ogranicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja lubie wszystkie kolory, no może za beżami nie przepadam i jednolitym brązem, ale to też zależy od odcienia.Nefcia testuje własnie Twój czajnik. Piknie się prezentuje skubaniec na czarnej scianie ;)Do twarzy mu będzie z czarnym szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja lubie wszystkie kolory, no może za beżami nie przepadam i jednolitym brązem, ale to też zależy od odcienia.Nefcia testuje własnie Twój czajnik. Piknie się prezentuje skubaniec na czarnej scianie ;)Do twarzy mu będzie z czarnym szkłem Słyszałam o zakupie :) ja już przetestowałam - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 najwazniejsze, ze swieci na czerwono. Ma niby taką samą pojemność co mój czarny, tylko jakoś na mniejszy wygląda. A gadajom, ze czarny wyszczupla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Pomarancz niczego sobie ... mam podobny w obecnej sypialni ale u Ciebie lepiej sie przy drewnie i drzwiach prezentuje. Moj do jasniutkiej wykladziny, bialych drzwi, w wiekszosci bialych mebli - to tak nie za bardzo - przynajmniej dla mnie, wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Pomarancz niczego sobie ... mam podobny w obecnej sypialni ale u Ciebie lepiej sie przy drewnie i drzwiach prezentuje. Moj do jasniutkiej wykladziny, bialych drzwi, w wiekszosci bialych mebli - to tak nie za bardzo - przynajmniej dla mnie, wyglada To też ładnie do jasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 cześć Neferciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 cześć Neferciu Cześć Dario Jak tam u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dzień dobry słonecznie Nefcia no u mnie to wygląda na ciemny słonecznikowy ale skoro mówisz że wściekły pomarańczyk no to ja Ci wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dzień dobry słonecznie Nefcia no u mnie to wygląda na ciemny słonecznikowy ale skoro mówisz że wściekły pomarańczyk no to ja Ci wierzę NO tak właśnie jest z tymi zdjęciami Po prostu musisz mnie odwiedzić i sprawdzić naocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A czy ja Ci juz mowilam, ze znalezlismy (juz tak z kilka miesiecy bedzie... ) idealny produkt na Twoj kominek (zywice taka niesmierdzaca wolno schnaca)? No... To mowie. Pomaranczowy wyglada tak samo u mnie na monitorze jak trawertyn, czyli faktycznie ma sie nijak do rzeczywistosci, ale mam te przewage nad wusia, ze widzialam trawertyn na zywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 tez myslałam, ze to kolor powtórzony z trawertynu łazienkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Nefercia ja to na bank przyjadę wszystko naocznie i naręcznie zbadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts