Nefer 24.01.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nefercia ja to na bank przyjadę wszystko naocznie i naręcznie zbadać No ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć Nefcia. Miłego wieczorku życzę... A gdzie wszyscy pouciekali???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór Nefcia może z wiosną się ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nefer co z Twoją podłogówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nefer co z Twoją podłogówką A cHGW :) Na razie bawię się kotłem :) ZObaczymy co z tego wyniknie - przed chwilą zachowywał się tak jakby chciał wystartować w kosmos Jest kilka opcji i potencjometrów do poruszenia - to się pobawię. Na szczęście przed chwilą wodociągi naprawiły awarię wody na mojej ulicy - to mogę się bawić dalej , bo jest woda, żeby do kotła dobić :) A co z moją podłlogówką ? Ano w zeszły czwartek hydraulik się nią bawił I się wybawił . W sobotę wieczorem już było zimno - w niedzielę było kurewsko zimno a dziś nie chciało mi się wyjść z sypialni. Dobrze,że mam zapas brykietu. Hydraulik przyjedzie jutro. Ale do jutra to ja się kotłem już wybawię i będę kumać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 kurde , coś ostatnio mesje hydrauliszyn wpade za wpadą zalicza niedobrze , be , a fe..... Ściski masz od Misiaczków , prują z robotą aż furczy i niezmiennie wspominają Cię z uwielbieniem w oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 kurde , coś ostatnio mesje hydrauliszyn wpade za wpadą zalicza niedobrze , be , a fe..... Ściski masz od Misiaczków , prują z robotą aż furczy i niezmiennie wspominają Cię z uwielbieniem w oczkach POcałuj i ch ode mnie Wszystkich i każdego z osobna - a R miał być u mnie na kawie. I go nie minie , bo mi sie sufit w kuchni rozszedł jak małż założył lampę Dobrosia - mówię CI - kończysz budowę i zaczynasz remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 kurde , coś ostatnio mesje hydrauliszyn wpade za wpadą zalicza niedobrze , be , a fe..... Ściski masz od Misiaczków , prują z robotą aż furczy i niezmiennie wspominają Cię z uwielbieniem w oczkach POcałuj i ch ode mnie Wszystkich i każdego z osobna - a R miał być u mnie na kawie. I go nie minie , bo mi sie sufit w kuchni rozszedł jak małż założył lampę Dobrosia - mówię CI - kończysz budowę i zaczynasz remont Ty mnie tu nie kracz , ja nie będe mieć kasy na żadne remonty przecież Najwyżej będziemy mieszkać z rozłazionymi sufitami.Na razie cieszę się ,że sufity w końcu są.Są wszędzie ,a pod nimi jest 30 cm wełny i w domu cieplutko i milutko.I w pralni mam już blaty i reszta kartongipsów sie robi. Jutro będe na budowie to postraszę R. tym Twoim sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 NIe strasz go :) To mój małż pewnie nabroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 kurcze Nefcia normalnie ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bo te hydrauliczne czary mary to zupełnie nie są posłuszne... i najgorzej dotknąć jak kapie - zaczyna potem lecieć coraz gorzej na dodatek hydraulik nie ma wpływu jakiego materiału używa a tu jest bardzo duża rozpiętość... w jakości dowiedziałam się właśnie jakie numery ze styropianem odchodzą - dowiadujesz się co masz na podłodze, dopiero jak go położysz, przytniesz i na to wejdziesz a on trzaska pod nogami jak kruchy lód - a na opakowaniu parametry prawidłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Delikatnie postraszę , tak przez bibułkę A dziś nabyłam dwa geberity expresowo , bo będą je w k-g wsadzać Mój pierwszy prawidziwie wykończeniówkowy zakup.Wychodziłam z LM z ogromnym bananem na twarzy. Acha , jakbyś potrzebowała to w casto są obniżone ceny na zlewy gospodarcze - taki 60x50 kupiłam za 370 chyba , a wyjściowo był o stówę droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bo te hydrauliczne czary mary to zupełnie nie są posłuszne... i najgorzej dotknąć jak kapie - zaczyna potem lecieć coraz gorzej na dodatek hydraulik nie ma wpływu jakiego materiału używa a tu jest bardzo duża rozpiętość... w jakości dowiedziałam się właśnie jakie numery ze styropianem odchodzą - dowiadujesz się co masz na podłodze, dopiero jak go położysz, przytniesz i na to wejdziesz a on trzaska pod nogami jak kruchy lód - a na opakowaniu parametry prawidłowe Życie generalnie jest pełne niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 kurcze Nefcia normalnie ręce opadają Lajcik - jak wiadomo każda rzecz, która nam się wydarza czegoś nas uczy Żebyś dziś widziała moja minę, jak sie zorientowałam, że nie mam wody I myślałam, że wiem komu podziękować ALe to jednak awaria na ulicy obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Delikatnie postraszę , tak przez bibułkę A dziś nabyłam dwa geberity expresowo , bo będą je w k-g wsadzać Mój pierwszy prawidziwie wykończeniówkowy zakup.Wychodziłam z LM z ogromnym bananem na twarzy. Acha , jakbyś potrzebowała to w casto są obniżone ceny na zlewy gospodarcze - taki 60x50 kupiłam za 370 chyba , a wyjściowo był o stówę droższy noooooooooooo ja zlewu potrzebuję koniecznie Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Delikatnie postraszę , tak przez bibułkę A dziś nabyłam dwa geberity expresowo , bo będą je w k-g wsadzać Mój pierwszy prawidziwie wykończeniówkowy zakup.Wychodziłam z LM z ogromnym bananem na twarzy. Acha , jakbyś potrzebowała to w casto są obniżone ceny na zlewy gospodarcze - taki 60x50 kupiłam za 370 chyba , a wyjściowo był o stówę droższy noooooooooooo ja zlewu potrzebuję koniecznie Dzięki Kochana ja kupowałam w casto w alejach - jakby koło Ciebie było drożej to daj znać - kupię Ci jak będę jechała - to obok mojej trasy na budowę A tu coś z innej beczki- dostałam na maila jako spam http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,4809937.html Podobno startują do wyjazdu na Eurowizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no i się załamałam Za dużo wrażeń na jeden dzień Dzięki za zlew - dam znać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cze Nefka Dużo Nowego?...ploty mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Nefcia fajnie Cię było usłyszeć buziaki zostawiam.... i lece dalej... zanowny od wczoraj ma urlop ale mnie goni do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts