Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer co z Twoją podłogówką :-?

A cHGW :):) Na razie bawię się kotłem :):) ZObaczymy co z tego wyniknie - przed chwilą zachowywał się tak jakby chciał wystartować w kosmos :)

Jest kilka opcji i potencjometrów do poruszenia - to się pobawię.

Na szczęście przed chwilą wodociągi naprawiły awarię wody na mojej ulicy - to mogę się bawić dalej , bo jest woda, żeby do kotła dobić :):)

A co z moją podłlogówką ? Ano w zeszły czwartek hydraulik się nią bawił :) I się wybawił . W sobotę wieczorem już było zimno - w niedzielę było kurewsko zimno a dziś nie chciało mi się wyjść z sypialni. Dobrze,że mam zapas brykietu.

Hydraulik przyjedzie jutro. Ale do jutra to ja się kotłem już wybawię i będę kumać co i jak :)

kurde , coś ostatnio mesje hydrauliszyn wpade za wpadą zalicza :-? niedobrze , be , a fe..... :(

Ściski masz od Misiaczków , prują z robotą aż furczy i niezmiennie wspominają Cię z uwielbieniem w oczkach :wink:

POcałuj i ch ode mnie :) Wszystkich i każdego z osobna - a R miał być u mnie na kawie. I go nie minie , bo mi sie sufit w kuchni rozszedł jak małż założył lampę :oops:

Dobrosia - mówię CI - kończysz budowę i zaczynasz remont :)

kurde , coś ostatnio mesje hydrauliszyn wpade za wpadą zalicza :-? niedobrze , be , a fe..... :(

Ściski masz od Misiaczków , prują z robotą aż furczy i niezmiennie wspominają Cię z uwielbieniem w oczkach :wink:

POcałuj i ch ode mnie :) Wszystkich i każdego z osobna - a R miał być u mnie na kawie. I go nie minie , bo mi sie sufit w kuchni rozszedł jak małż założył lampę :oops:

Dobrosia - mówię CI - kończysz budowę i zaczynasz remont :)

Ty mnie tu nie kracz , ja nie będe mieć kasy na żadne remonty przecież :( Najwyżej będziemy mieszkać z rozłazionymi sufitami.Na razie cieszę się ,że sufity w końcu są.Są wszędzie ,a pod nimi jest 30 cm wełny i w domu cieplutko i milutko.I w pralni mam już blaty i reszta kartongipsów sie robi. Jutro będe na budowie to postraszę R. tym Twoim sufitem

bo te hydrauliczne czary mary to zupełnie nie są posłuszne... i najgorzej dotknąć jak kapie - zaczyna potem lecieć coraz gorzej :evil: na dodatek hydraulik nie ma wpływu jakiego materiału używa a tu jest bardzo duża rozpiętość... w jakości 8)

dowiedziałam się właśnie jakie numery ze styropianem odchodzą - dowiadujesz się co masz na podłodze, dopiero jak go położysz, przytniesz i na to wejdziesz :roll: a on trzaska pod nogami jak kruchy lód :evil: - a na opakowaniu parametry prawidłowe

Delikatnie postraszę , tak przez bibułkę :wink: A dziś nabyłam dwa geberity expresowo , bo będą je w k-g wsadzać :) Mój pierwszy prawidziwie wykończeniówkowy zakup.Wychodziłam z LM z ogromnym bananem na twarzy.

Acha , jakbyś potrzebowała to w casto są obniżone ceny na zlewy gospodarcze - taki 60x50 kupiłam za 370 chyba , a wyjściowo był o stówę droższy :)

bo te hydrauliczne czary mary to zupełnie nie są posłuszne... i najgorzej dotknąć jak kapie - zaczyna potem lecieć coraz gorzej :evil: na dodatek hydraulik nie ma wpływu jakiego materiału używa a tu jest bardzo duża rozpiętość... w jakości 8)

dowiedziałam się właśnie jakie numery ze styropianem odchodzą - dowiadujesz się co masz na podłodze, dopiero jak go położysz, przytniesz i na to wejdziesz :roll: a on trzaska pod nogami jak kruchy lód :evil: - a na opakowaniu parametry prawidłowe

Życie generalnie jest pełne niespodzianek :)

kurcze Nefcia normalnie ręce opadają :(

Lajcik - jak wiadomo każda rzecz, która nam się wydarza czegoś nas uczy :)

Żebyś dziś widziała moja minę, jak sie zorientowałam, że nie mam wody :o

I myślałam, że wiem komu podziękować :)

ALe to jednak awaria na ulicy obok :)

Delikatnie postraszę , tak przez bibułkę :wink: A dziś nabyłam dwa geberity expresowo , bo będą je w k-g wsadzać :) Mój pierwszy prawidziwie wykończeniówkowy zakup.Wychodziłam z LM z ogromnym bananem na twarzy.

Acha , jakbyś potrzebowała to w casto są obniżone ceny na zlewy gospodarcze - taki 60x50 kupiłam za 370 chyba , a wyjściowo był o stówę droższy :)

noooooooooooo ja zlewu potrzebuję koniecznie :) Dzięki Kochana :)

noooooooooooo ja zlewu potrzebuję koniecznie :) Dzięki Kochana :)

ja kupowałam w casto w alejach - jakby koło Ciebie było drożej to daj znać - kupię Ci jak będę jechała - to obok mojej trasy na budowę

A tu coś z innej beczki- dostałam na maila jako spam :D

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,4809937.html

Podobno startują do wyjazdu na Eurowizję :D