Nefer 29.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nie doczytałam o zawale przykro mi bardzo, ale mam nadzieję, że jednak wyjdzie z tego balustrada super czy między będzie szkło ? czy linki Linki Cieniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zabojcze te barierki super Jeszcze nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 podoba mi sie widok na antresolę Czekam jak z jajkiem na nocne efekty.I jak z jedzeniem pizzy też czekali az szef zacznie? Niee widziałam, ale potem poszli palić do garażu - i szef też Zapraszałam do domu ale się nie udało namówić ... co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zabojcze te barierki super Jeszcze nic nie widać ja widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 podoba mi sie widok na antresolę Czekam jak z jajkiem na nocne efekty.I jak z jedzeniem pizzy też czekali az szef zacznie? Niee widziałam, ale potem poszli palić do garażu - i szef też Zapraszałam do domu ale się nie udało namówić ... co za ludzie Cie nie znają i byli skrempowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zabojcze te barierki super Jeszcze nic nie widać ja widze Okej - nie przeczę, bo mi jeszcze się myszy zalengnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cie nie znają i byli skrempowani Ale Szef mnie zna już nieco bliżej (może to dlatego ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zarys barierki wygląda super, a jak ją skończą, to na pewno będzie zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zarys barierki wygląda super, a jak ją skończą, to na pewno będzie zarąbista A to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No i teraz zaczynasz robic wszedzie "kropke nad i", a domek nabiera "calosci". Ciesze sie razem z Toba. A tych kropek to jeszcze cały worek mnie czeka :) No i bardzo dobrze, bo to ci sil dodaje. Buzka od nas ciotek i zdrowka dla rodzinki calej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tych kropek to jeszcze cały worek mnie czeka :) No to możemy sobie podać łapki! Pocieszające jest to, że każda kropka przybliża do wyczekanego celu! http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S2L4c30mFJI/AAAAAAAAISA/0un0008znME/s512/IMG_2004.JPG A o tym powyżej mogę powiedzieć tylko tyle, że zapowiada się świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zabojcze te barierki super Jeszcze nic nie widać ja widze Okej - nie przeczę, bo mi jeszcze się myszy zalengnom co sie zalengnom, co sie zalengnom.dopiero mnie chciała saaadoptowac co do poznawania Ciebie to nie gadaj goopot fiencej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza- Ty masz u mnie abonament na zalenganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 od jakiegoś czasu podczytuje Twój dziennik z podziwem za determinacje, straszniepodoba mi się Twoja kuchnia... i nie tylko ona... nie dalej jak wczoraj oglądałam kolejny raz zdjęcia i sobie myśle fajne te antresole ale dzieci ma już duże mądre to żadne nie fiknie, nawet pytanie miałam zadać czy nie boisz się że ktoś fiknie... wchodzę dzisiaj patrze i swoim czterem oczom nie wierze robią się barierki.... piękne kwasówki też takie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza- Ty masz u mnie abonament na zalenganie Nefer, niebezpieczne są twe słowa i stąpasz po gruncie grząskim jak bagna w ciemnym lesie, albo li też straciłaś dawno już nadzieję w jasność ludzkiego umysłu skoro z ust Twych, o Pani, pada takie zdanie znaczy,lepiej nieee, bo siem zasiedzem i jeszcze zechcem zamieszkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć Ana - miło CIę widzieć No pewnie, że sie bałam :) Wczoraj mi się śniło, że dostałam podwójną karę śmierci . Za to,że idąc w kierunku urwiska widziałam jak spada w przepaść dwoje ludzi :) Tak, to się rzuca na mózg Nareszcie są barierki i już będę spać spokojnie A jak chcesz to też sobie takie zrób Żaden problem Dam CI namiar jak spodobają CI się moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza- Ty masz u mnie abonament na zalenganie Nefer, niebezpieczne są twe słowa i stąpasz po gruncie grząskim jak bagna w ciemnym lesie lepiej nieee, bo siem zasiedzem i jeszcze zechcem zamieszkać . Uwielbiam Twoje towarzystwo - pomieścimy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza- Ty masz u mnie abonament na zalenganie Nefer, niebezpieczne są twe słowa i stąpasz po gruncie grząskim jak bagna w ciemnym lesie lepiej nieee, bo siem zasiedzem i jeszcze zechcem zamieszkać . Uwielbiam Twoje towarzystwo - pomieścimy sie bo wiesz myszi szibko siem zalengajom i to w dużej ilości .Miałabyś czym Ścierwko karmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ścierwo mam nadzieję przeżyje jakoś ten dzień - jest w potwornym stresie... bidna. Ale syczy na panów monterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a nie mogłaś jej schować gdzieś zeby sie nie nerwowała?Wiesz w nerwach to na raz całą mysze mozna połknąć, troche sie o siebie martwie ;)nie powiem, ze nieSzkoda mi kocicy(ale nie mogę tego napisać dużą czcionką, bo bym straciła swoją myszowatość do samego koniuszka ogonka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts