Arnika 29.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefcia albo ja nie doczytałam, albo Ty nie dopisałaś co z teściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kota jest niebudowlana ... nie brała udziału w takich hałasach, wierceniach. spawaniach ... nie spała cały dzień - co dla niej jest szokiem. Teraz się gdzieś zaszyła. Chciałam ją przytulić nieraz, ale jest bardzo niespokojna i się nie daje. Właśnie sie zastanawiamy z małżem nad wyjazdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cie nie znają i byli skrempowani Ale Szef mnie zna już nieco bliżej (może to dlatego ? ) hahaha nieco bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefcia albo ja nie doczytałam, albo Ty nie dopisałaś co z teściem? W zasadzie nic nadal nie wiadomo. Diagnozują dalej. MOwa jest o jakiś zakrzepach... na razie czakamy. Raczej z ERki go nie wypuszczą jeszcze przez conajmniej tydzień. A to oznacza, że wszystko sie może zdarzyć...Ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cie nie znają i byli skrempowani Ale Szef mnie zna już nieco bliżej (może to dlatego ? ) hahaha nieco bliżej ? Niooooooooo Spotykaliśmy się już wcześniej. I chyba się polubiliśmy - to jest pasjonat i artysta, więc możemy godzinami gadać . Ja tylko z takimi wykonawcami pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 29.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co Ty Nefer robić będziesz jak Ci się budowanie skończy energia Cię rozniesie ) pozdradam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co Ty Nefer robić będziesz jak Ci się budowanie skończy energia Cię rozniesie ) pozdradam Zacznie budowę najpierw jednemu synowi, potem drugiemu... A później zacznie zmieniać u siebie i remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I zapomniałam dodać, że będzie wnuczusie bawić i je rozpieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefcia albo ja nie doczytałam, albo Ty nie dopisałaś co z teściem? W zasadzie nic nadal nie wiadomo. Diagnozują dalej. MOwa jest o jakiś zakrzepach... na razie czakamy. Raczej z ERki go nie wypuszczą jeszcze przez conajmniej tydzień. A to oznacza, że wszystko sie może zdarzyć...Ale jestem dobrej myśli. czyli nic dobrego.Do piątej doby jest najniebezpiecznie j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co Ty Nefer robić będziesz jak Ci się budowanie skończy energia Cię rozniesie ) pozdradam Będę robić remont :) A potem drugi dom sobie zbuduję Teraz już wiem jak Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I zapomniałam dodać, że będzie wnuczusie bawić i je rozpieszczać Hahaha To nie ja , bo wnusie nie będą mogły podchodzić do pieca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefcia albo ja nie doczytałam, albo Ty nie dopisałaś co z teściem? W zasadzie nic nadal nie wiadomo. Diagnozują dalej. MOwa jest o jakiś zakrzepach... na razie czakamy. Raczej z ERki go nie wypuszczą jeszcze przez conajmniej tydzień. A to oznacza, że wszystko sie może zdarzyć...Ale jestem dobrej myśli. czyli nic dobrego.Do piątej doby jest najniebezpiecznie j. Właśnie obawiamy się powtórki zawału. Już raz tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefercia, już raz z Tatą było ciężko i wyszło na prostą teraz też będzie ok. Grunt to pozytywne myślenie A kiedy ich przeprowadzasz znaczy się Teściów? Pozdrów Chorutka od Nas duuużo uśmiechu przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefercia, już raz z Tatą było ciężko i wyszło na prostą teraz też będzie ok. Grunt to pozytywne myślenie A kiedy ich przeprowadzasz znaczy się Teściów? Pozdrów Chorutka od Nas duuużo uśmiechu przesyłam Dzięki Tosinku. Też mam nadzieję, że się uda. Przeprowadzam ich na wiosnę- muszę zrobić odjście do ich drzwi (pewnie na razie to będą krawężniki i kliniec) bo zafunduję im areszt domowy (teść ma prawą strone sparaliżowaną i chodzi bardzo powoli, o lasce. Wejście teraz do domu to dla niego prawdziwa wspinaczka. Zbudowałam dla niego schody z palet na Wigilię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Balustrada nadal się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2010 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 zartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jestem śmiertelnie poważna (i śmiertelnie zmęczona). Może godzinka jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja juz chyba sie odłacze od kabla, bo o tej porze z roboty nici.Za 5 godzin przychodzą chłopaki do mnie robić, znowu bede miała oczy na zapałkach tulki tulki Neff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja juz chyba sie odłacze od kabla, bo o tej porze z roboty nici.Za 5 godzin przychodzą chłopaki do mnie robić, znowu bede miała oczy na zapałkach tulki tulki Neff Pa. Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2010 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 no to pa.Zycze spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts