Nefer 30.01.2010 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Balustrada zakończona. Za dwa tygodnie - pierścień na rurę od kominka (dziś okazało się, że to nie ta średnica ) i lacobel do kuchni. Dzielne chłopaki. Od jakiejś 18.00 pracowało 8 osób . Właśnie odjechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Balustrada zakończona. Za dwa tygodnie - pierścień na rurę od kominka (dziś okazało się, że to nie ta średnica ) i lacobel do kuchni. Dzielne chłopaki. Od jakiejś 18.00 pracowało 8 osób . Właśnie odjechali... to siem troszkę zeszło normalnie mogliśmy siem upić i wytrzeżwieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 no tak, skończyli, a zdjęc nie ma .Myślałam ze na sniadanie dostanę jakis dobry kąsek a tak dalej muszę się objadać smakiem. A moje chłopaki nie przyszli. W tygodniu też pewnie nie przyjdą, bo "zarabiają" i na poprawki i wykończenia zapłacone nie mają czasu. A ja kolejny tydzien w gipsach niezatartych bede musiala życ i nawet nie biorę się za sprzątanie, bo się tylko narobię i nic z tego dalej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 A moje chłopaki nie przyszli. W tygodniu też pewnie nie przyjdą, bo "zarabiają" i na poprawki i wykończenia zapłacone nie mają czasu. A ja kolejny tydzien w gipsach niezatartych bede musiala życ i nawet nie biorę się za sprzątanie, bo się tylko narobię i nic z tego dalej nie będzie przecież to standart to co cię dziwi???? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Balustrada zakończona. Za dwa tygodnie - pierścień na rurę od kominka (dziś okazało się, że to nie ta średnica ) i lacobel do kuchni. Dzielne chłopaki. Od jakiejś 18.00 pracowało 8 osób . Właśnie odjechali... Ja już bym poszła spać. Nie wytrzymałabym Do 3.00 ......??????????? Ale jest zrobiona? Lecę do sklepu, po kapustkę do duszaczków... Jak się wyśpisz to przyjedź z dziewczynami.. Pozbieraj je i wpadnijcie do mnie A pakujesz się do Zakopanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 A moje chłopaki nie przyszli. W tygodniu też pewnie nie przyjdą, bo "zarabiają" i na poprawki i wykończenia zapłacone nie mają czasu. A ja kolejny tydzien w gipsach niezatartych bede musiala życ i nawet nie biorę się za sprzątanie, bo się tylko narobię i nic z tego dalej nie będzie przecież to standart to co cię dziwi???? [/b] dziwi mnie, ze człowiek jak do ludzi, gdybym była świnią byłoby mi zdecydowanie lepiej. Rozumiem, ze w tygodniu muszą zarabiać, ale jak obiecują pojawić się w weekend to ich oczekuje, albo chociaż telefonu, ze nic z tego.Proste normalne infantylne, ale ja tak pojmuje świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 A moje chłopaki nie przyszli. W tygodniu też pewnie nie przyjdą, bo "zarabiają" i na poprawki i wykończenia zapłacone nie mają czasu. A ja kolejny tydzien w gipsach niezatartych bede musiala życ i nawet nie biorę się za sprzątanie, bo się tylko narobię i nic z tego dalej nie będzie przecież to standart to co cię dziwi???? [/b] dziwi mnie, ze człowiek jak do ludzi, gdybym była świnią byłoby mi zdecydowanie lepiej. Rozumiem, ze w tygodniu muszą zarabiać, ale jak obiecują pojawić się w weekend to ich oczekuje, albo chociaż telefonu, ze nic z tego.Proste normalne infantylne, ale ja tak pojmuje świat. można to podsumować tak:kto ma miękkie serce musi mieć twardą d.pę niestety przykre ale prawdziwe sami tak ludzi nauczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ja nie wiem jak to działa. Też jestem człwiekiem dla dostawców i ekip, ale chyba nieco bardziej asertywnym.Takie akcje należą do wyjątków, ktore mogę policzyć na palcach jednej ręki. A upić sięi wytrzeźwieć mogliśmy Kamyku dwa razy - a nie mówiła, żeby zostali ? No . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zdjęcia się zgrywają -na zachętę coś pokażę, ale potem idę coś zjeść http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S2Qc1t93coI/AAAAAAAAIV0/PObUNm8N8_c/s512/IMG_2016.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S2QciMQbYYI/AAAAAAAAIVI/kLY8yeHJsC0/s512/IMG_2026.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Nooo niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ja nie wiem jak to działa. Też jestem człwiekiem dla dostawców i ekip, ale chyba nieco bardziej asertywnym. Takie akcje należą do wyjątków, ktore mogę policzyć na palcach jednej ręki. A upić sięi wytrzeźwieć mogliśmy Kamyku dwa razy - a nie mówiła, żeby zostali ? No . żebyśmy nie musieli do miasta naG jechać dwa razy nie trza by było powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zdjecie się wgrały - i są w dzienniku - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Widać, widać, że mebel Ci się podoba.... i mnie też i bardzo pasuje do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Taką miałam nadzieję, że zagra we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 No, ostro to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 No, ostro to wyglada. Dokładnie taką sobie wymarzyłam Fajna jest - musisz wpaść ocenić fachowym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 mowilam ze zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 mowilam ze zajebista Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 mowilam ze zajebista przeca bylo wiadomo jakos nie spodziewalam sie niczego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts