Nefer 30.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wiesz Neferka to ja pogadam z Górą co by nad wami czuwała. Zresztą i tak już to wczoraj zrobiłam, wiem jak się czujesz ja to przechodziłam 4 lata temu. Mocno przytulam a domek pięknieje i oto chodzi Dzięki Tosinku - wiem, że masz w sobie MOC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wiem o czym mówisz. Myślę,że w tym momencie przybyło nam jakieś 10 lat w 30 sekund. Cudownie wychowywać dzieci mieszkając w domu. Ja tego nie przeżyłam, poza kilkoma wyjazdami zagranicę, gdzie mieliśmy wynajęte domy, więc wiem, ze to cudowna sprawa A przed chwilą mój starszy napił się ze mną Tokaju. Świat się kończy Mój zaczyna pijać beze mnie I chyba ten świt to już jakiś czas temu się skończył Nefcia dzieci nam się starzeją Każde zaczyna bez mamy Ja też tak miałam - przy moich wybrykach moje dzieci to anioły Ja byłam Aniołem... Moje dzieci... to ,,Archanioły" Szczególnie starszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam od wczoraj przeczytałam cały dziennik (do komentarzy jeszcze nie zerknełam)i musze przyznac że robiłam to z wielka przyjemnościa ,nie raz pokładałam sie ze śmiechu z Twoich tekstów . Musze przyznac ,że jak doszły balustrady to dopiero wtedy dla mnie był efekt antresoli.Bardzo fajnym pomysłem jest zsyp na ciuchy do prania ,na pewno cos takiego bede tez kombinować poniewaz mam łazienkę nad pralnią i przy remoncie skorzystam z Twojego pomysłu.Prosze o kilka zdjęć tego własnie "urzadzenia" oraz fotkę jak zrobiona jest"pokrywka" na zsyp w łazienkach.Czekam na kolejne wpisy i fotki w pamietniku(pewnie nie tylko ja) i pozdrawiam. Cześć Goyar Cieszę się, że wnosłam trochę uśmiechu w Twoje życie. Obcykam Ci zsypy - nie ma sprawy. Co do pokryw - jeszcze nie ma, ale już wiadomo co będzie. Otóż - u dzieci to będzie połowa felgi aluminiowej (musze skołować w jakimś zakładzie). U nas coś podobnego do pokrywki od kuchni wojskowej (takiej dużej, z jakiem leją grochówkę ) Zabieraj pomysł - jak tylko masz możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Nefcia, pisałam, że barierka będzie zarąbista i jest Pitulam z powodu teścia . Jak pamiętasz, my w zeszłym roku po 2 dniach wyjazdu na narty do Wisły musieliśmy wracać do W-wy, bo teściowa umarła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wyrodna matka, no cos Ty ... znam przynajmniej 3-jke, pomijajac moja, takich okiennych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Nefcia, pisałam, że barierka będzie zarąbista i jest Pitulam z powodu teścia . Jak pamiętasz, my w zeszłym roku po 2 dniach wyjazdu na narty do Wisły musieliśmy wracać do W-wy, bo teściowa umarła . Pamiętam ... Dzięki Liduś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wyrodna matka, no cos Ty ... znam przynajmniej 3-jke, pomijajac moja, takich okiennych dzieci Najważniejsze, że skończyło się na strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyar 30.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dzieki bardzo za odpowiedz,mieszkam w domku jednorodzinnym poniemieckim i cały czas cos tam remontujemy,niedługo montaz kuchni ,za jakis czas chcemy garaz postawic i potem wziążć sie za rozbudowe werandy i tym samym zrobic w niej klatke schodowa na gore a zlikwidować ta co jest obecnie i powiększyć łazienkę ,także bede miała ja dośc dużą i fajnie by było mieć taki zsyp.Fajnie jest jak od podstaw budujesz bo robisz tak jak ci pasuje a jak remontujesz to nie przerobisz jak chcesz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dzieki bardzo za odpowiedz,mieszkam w domku jednorodzinnym poniemieckim i cały czas cos tam remontujemy,niedługo montaz kuchni ,za jakis czas chcemy garaz postawic i potem wziążć sie za rozbudowe werandy i tym samym zrobic w niej klatke schodowa na gore a zlikwidować ta co jest obecnie i powiększyć łazienkę ,także bede miała ja dośc dużą i fajnie by było mieć taki zsyp. Fajnie jest jak od podstaw budujesz bo robisz tak jak ci pasuje a jak remontujesz to nie przerobisz jak chcesz.Pozdrawiam To prawda- Wy macie trudniejsze zadanie - ale dom z duszą Jak to w życiu - coś za coś Załóż dziennik - będziemy zaglądać, komentować i dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jako totalne strachajło będę się czołgać przez antresolę pomimo cud barierki i linek Chętnie oblukam końcowy efekt i kolory w pokojach - bo nawet na górę nie wlazłyśmy teraz A jak masz urlop , to może byś się kopnęła sprawdzić co w moim leju po bombie wyrosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jako totalne strachajło będę się czołgać przez antresolę pomimo cud barierki i linek Chętnie oblukam końcowy efekt i kolory w pokojach - bo nawet na górę nie wlazłyśmy teraz A jak masz urlop , to może byś się kopnęła sprawdzić co w moim leju po bombie wyrosło? I to jest bardzo dobry pomysł. Poniedziałek juz sobei ułozyłam, ale jeśli wybierasz się jakoś wtorek/środa to chętnie zajrzę (o ile trafię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.01.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja do waszej łazienki to bym zrobiła pokrywę ze starego porcelanowego nocnika, co do chłopaków felga - boski pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja do waszej łazienki to bym zrobiła pokrywę ze starego porcelanowego nocnika, co do chłopaków felga - boski pomyśl Hmmm porcelanowy nocnik ... nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.01.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 nocnik super ale ja bym bardziej za emaliowana miska do mycia byla .. wiesz taka jak panstwo w domach na specjalnych mebelkach mieli - z jakims ladnym malunkiem ale tak najlepiej to taka stalowa pokrywa od okraglego przydomowego kubla na odpadki by mi pasowala - mozna by ja bylo na stare zloto walnac, albo srebrny poler no i z zamocowaniem juz nie bylo by problemu, bo uchwyt juz jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cześć Nefcia .... Kotka Ci przynoszę http://www.e-gify.strefa.pl/gify/zwierzeta/koty/koty1.gif I miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Czee jakiś śliczny kotek ! Dzięki i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 nocnik super ale ja bym bardziej za emaliowana miska do mycia byla .. wiesz taka jak panstwo w domach na specjalnych mebelkach mieli - z jakims ladnym malunkiem ale tak najlepiej to taka stalowa pokrywa od okraglego przydomowego kubla na odpadki by mi pasowala - mozna by ja bylo na stare zloto walnac, albo srebrny poler no i z zamocowaniem juz nie bylo by problemu, bo uchwyt juz jest ... Muszę zadać temat moich chłopakom od balustrad .. oni robią fajne rzeczy ze stali .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nefer, czytam o teściu i nie wiem co powiedzieć Mój teść niedawno odszedł, w szpitalu, cierpiał na nie zdiagnozowane bóle, ale jeszcze wieczorem gdy trochę oprzytomniał jakiejś nadziei się chwytał, rano po śniadaniu usnął trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 też myśle o Tobie, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyar 31.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wiedziałam,że o cos miałam sie Ciebie spytac i w końcu mi sie przypomniało,zastanawiam się jak masz podłaczona ta cyfrę na 8 wyjśc i czy wtedy kazdy może co innego w tv ogladac czy masz kilka abonamentów kurcze ja chciałam polsat zrobic na dwa tv ale nie maja żadnego "rozdzielacza" i musiałabym wziążc drugi abonament dlatego zaciekawiło mnie to ze masz w 8 miejscach byc może w cyfrze jest jakas możliwośc podłaczenia na kilka wyjść. bardzo prosze o informacje w tej sprawie.Jeżeli chodzi o dziennik to jeśli juz zacznę cos działac to może wtedy założe. Mam nadzieję że Teść dojdzie do siebie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts