wu 31.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia najpierw przytulanki Dobrosia no to my we dwie to u Nefci na antresoli jak na poligonie pod ostrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nefer, czytam o teściu i nie wiem co powiedzieć Mój teść niedawno odszedł, w szpitalu, cierpiał na nie zdiagnozowane bóle, ale jeszcze wieczorem gdy trochę oprzytomniał jakiejś nadziei się chwytał, rano po śniadaniu usnął trzymaj się Ale za to masz chody na Górze. Czekam aż małż wróci ze szpitala. Wiem, że teść jest na Dipaminie - kroplówka podtrzymuje serce. Bez niej nie byłoby w stanie pracować. Ale wątroba powoli nie wytrzymuje. Kwadratura koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 też myśle o Tobie, wiesz? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wiedziałam,że o cos miałam sie Ciebie spytac i w końcu mi sie przypomniało,zastanawiam się jak masz podłaczona ta cyfrę na 8 wyjśc i czy wtedy kazdy może co innego w tv ogladac czy masz kilka abonamentów kurcze ja chciałam polsat zrobic na dwa tv ale nie maja żadnego "rozdzielacza" i musiałabym wziążc drugi abonament dlatego zaciekawiło mnie to ze masz w 8 miejscach byc może w cyfrze jest jakas możliwośc podłaczenia na kilka wyjść. bardzo prosze o informacje w tej sprawie.Jeżeli chodzi o dziennik to jeśli juz zacznę cos działac to może wtedy założe. Mam nadzieję że Teść dojdzie do siebie,pozdrawiam. Goyar, tylko cyfrę + można podzielić. Jest potrzebny spliter, specjalny konwerter etc. Ja po prostu wzięłam faceta, ktory mi to wszystko złożył. POtrzebne są jednak dekodery - na każdy TV. Czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry Nefcia najpierw przytulanki Dobrosia no to my we dwie to u Nefci na antresoli jak na poligonie pod ostrzałem Dacie radę razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... cześć Nefcia dopiero siadłam do kompa i po weekendzie nadrobiłam zaległości... barierka fajna... Twoja... patrze na nią i wiem, że ją lubisz doczytałam też o Teściu... kciuki trzymam by się udało wyjść na prostą... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... cześć Nefcia dopiero siadłam do kompa i po weekendzie nadrobiłam zaległości... barierka fajna... Twoja... patrze na nią i wiem, że ją lubisz doczytałam też o Teściu... kciuki trzymam by się udało wyjść na prostą... buziaki Część KOchana. Urlop mam, w domu siedzę, może wpadniesz ? I zajrzyj tu - chyba może CI sie przydać w obliczu sprawiedliwości ... http://forum.muratordom.pl/kto-chce-badanie-termowizyjne,t179496.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 oooooooo ale mam zaległości że ja tego nei znalazłam bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nitu wez mi cos doradz u mnie. Paragrafow potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nitu wez mi cos doradz u mnie. Paragrafow potrzebuje. lece ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzień Dobry Wpadłam się przywitać i miłego dzionka życzyć Nefcia co tam słychać z teściem? Nic nie piszesz, milczysz... Palce, czy gardło Cie boli, że tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Teść ma się nieźle - choć czekamy aż serce samo zacznie chodzić jak trzeba (bez dopaminy). Dziś piąta doba - zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To niezle, moze jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dziś będzie lekarz to dowiemy się może czegoś więcej. Wczoraj było nieco lepsze ciśnienie - co oznacza, że jeszcze pika ...Lekarze twierdzą, że to serce już długo nie pociągnie o ile w ogóle. Nieźle to wygląda - szczególnie jak przychodzisz do szpitala i nie widzisz człowieka w śpiączce tylko normalnego , ktory mówi, je , ogląda tv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tak to jest... W spiaczce to tylko na filmach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tak to jest... W spiaczce to tylko na filmach... Ja mam dysonans poznawczy .. widzę faceta, gadam z nim, a lekarz mówi, że jego serce nie działa. Rzeczywiście - czasem się skubane na chwilę wyłacza - a on ma sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 szokujące rzeczy piszesz a nie da się że tak powiem wymienić na inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 szokujące rzeczy piszesz a nie da się że tak powiem wymienić na inne? Teść lat 75 - nikt w to nie wejdzie. Ponadto nie da się go operować w tym stanie. Wysiadają inne organy. Nawet leków za bardzo boją się podać. Dziś USG wątroby, bo coś z nią nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ech, to wszystko do doopy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts