Nefer 01.02.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ano jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale ważne, że człek żywy, je, tv ogląda i z wami gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tak - sztuczna trochę historia, ale tak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 znam to skądś jak przywiozłam dziadka męża do zabrza to mi pan profesor powiedział że to nie oddział geriatryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nefcia... jestem i czytam, że jest lepiej... niewiele, ale zawsze Dziś zakończyłam balangi około babcinodziadkowe w przedszkolu jeśli zaproszonko wciąż aktualne... to ja bym z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W czwartek mam nalot z Solida - więc od 9.00 jestem na nogach. NOrmalnie zapraszam po 13.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dobry wieczór Nefcia to dobrze że jeszcze można się cieszyć darowanym czasem ściskam Cię Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To jaki gryplan domowy? Jakis szok planujesz nam jeszcze zafundowac po barierkach czy dawkujesz napiecie? Chetnie bym Ci taka jedna barierke zakosila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To jaki gryplan domowy? Jakis szok planujesz nam jeszcze zafundowac po barierkach czy dawkujesz napiecie? Chetnie bym Ci taka jedna barierke zakosila. A nie widzisz Małgoś co tam takiego czarnego pięknego leży na półce k-g na górze? Zastanawiałam sie przez chwile o jakim meblu Nefcia mówiła, ze fajnie go mieć w domu Jak noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oki zanotowałam... pewnie się ustawimy na czwartek a przed 13 Cię budzić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 02.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wpadam zostawić moje wrażenia- wlazłam do Ciebie i ....zachwyciłam się już kolejny raz. Cudna barierka, i ta antresola..ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To jaki gryplan domowy? Jakis szok planujesz nam jeszcze zafundowac po barierkach czy dawkujesz napiecie? Chetnie bym Ci taka jedna barierke zakosila. Na razie spokój. Naprawiamy w przyszłym tygodniu uszkodzenia pohydraulikowe. Żadnego szału nie będzie - głównie z powodu braku kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 taaaa... barierki mogą zabić - wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a do mnie przychodzą jutro robić odkrywkę sufitu w sypialni Woda leci. Pewnie cała wełna do wymiany będzie.Pytanie co jeszcze. Ciągle poligon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wpadam zostawić moje wrażenia- wlazłam do Ciebie i ....zachwyciłam się już kolejny raz. Cudna barierka, i ta antresola..ech! Dzięki Magnolciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a do mnie przychodzą jutro robić odkrywkę sufitu w sypialni Woda leci. Pewnie cała wełna do wymiany będzie.Pytanie co jeszcze. Ciągle poligon Jak nie sraczka toprzemarsz wojsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oki zanotowałam... pewnie się ustawimy na czwartek a przed 13 Cię budzić nie będę NIe ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dobry ... bosh jak mi sie nic nie chce powinnam zabrac sie za odszczurzanie szaf, zeby bylo mniej do pakowania, ale nie mam weny "chciejnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dobry ... bosh jak mi sie nic nie chce powinnam zabrac sie za odszczurzanie szaf, zeby bylo mniej do pakowania, ale nie mam weny "chciejnej" MOje poprzednie mieszkanie wygląda jakby ktoś wrzucił granat i zamknął drzwi. Co gorsza zaczyna tam czymś śmierdzieć (śmieci wyrzucone ) takich kurzem.... Mnie to się jednoznacznie kojarzy. Jednak ludzie żyjący w domu nadają mu róże zapachy. Jedzenie, kosmetyki etc ... A niby powinniśmy sie przenieść do konca. Ale nie ma szaf LOL Więc jak pies do jeża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts