78mysz 03.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 aleś Żelko wynalazła. Fajne toto.Ja podobną serię do tego czerwonego kosza widziałam w leloyu i nawet sobie nabyłam czarną szczotkę i pojemnik na mydło do małego wc w kształcie kuleczki. No i kosze też bardzo podobne są, a może te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nefeć zobacz, czy cos dla ciebie tu nie ma http://www.artdecor.com.pl/DO_LAZIENKI_reczniki_dywaniki_ceramika-k2-0-3-default.html wiem, ze ceny z Kosmosu, wiem... Wiem Ale szykuję się na to kiedyś , kiedyś Dzięki Żeluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 04.02.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Spać Nefer ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 WItam .Przyszłam sprawdzić co nowego u Ciebie,tych komentarzy nie nadążam czytać . A ja tradycyjnie mam pytanie o ledy .Gdzie kupowałaś te na diodach SMD,przez net???bo już sprawdzone mam dwie żarówki ledowe,ale trochę słabiej świecą niż halogenki,mają tylko 200lm a te na diodach SMd chyba 320 mają nie.I o te by mi chodziło Jakbyś zapodała jakiegoś linka do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 WItam .Przyszłam sprawdzić co nowego u Ciebie,tych komentarzy nie nadążam czytać . A ja tradycyjnie mam pytanie o ledy .Gdzie kupowałaś te na diodach SMD,przez net???bo już sprawdzone mam dwie żarówki ledowe,ale trochę słabiej świecą niż halogenki,mają tylko 200lm a te na diodach SMd chyba 320 mają nie.I o te by mi chodziło Jakbyś zapodała jakiegoś linka do nich Świecą jasno w cholerę. Ja mam ciepłe - widzę, że w Halogen.pl mają tylko zimne, ale one są jeszcze jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki Nefciu .Też wolałabym ciepłe .Mówisz że świecą bardzo jasno,to git ,nie będę ich musiała mieć tak dużo jak tych deliantnych ledów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czeee... powiem tyle zakwasy i odkurzanie jest mocno bolesne Chciałam powiedzieć, że jestem już po herbacie u Nefci... zdarłam ją na równiusie nogi punkt 9 żyje... nie zabiła mnie Fugi fakt wypucowane... ale olał fugi... schody i barierka... to jest to po czym łaziłam dziś wte i w tamte.... ech... eee Nefcia ta herbata to było zielone z czym? aaaaa i kota mnie obwąchała... zajrzała w oczki, ale nie zjadła... na szczęście bo ja dziś nie pyszna jestem... mam w mięsie kwas mlekowy... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 NItuś, dzieki za odwiedziny Herbata zielona jaśminowa "Zen Chai" Teekane Ulubiona Ducha A mnie zerwał mąż 8.45 z hasłem : wstawaj, alarmiarze przyjeżdżają. Starałam się go przekonać, że mnie nie przeszkadzają, ale sie nie dał ... to chyba z powodu mojej nowej koszulki nocnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Oooo to koszulka chyba bardzo skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ...to chyba z powodu mojej nowej koszulki nocnej mozesz rozwinac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ... no tak.. to ja się na widok koszulki spóźniłam o całe 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Oooo to koszulka chyba bardzo skromna No baaaaaaaaaaaaaaaa skromna, a jaka ma być... przecież Nefcia pisała, że kasy nie ma, barierki kupione i do młodych jeszcze meble... i łóżko do sypialni.... No to jaką ma kupić tą koszulkę... wypasioną czy skromniutką Dzień Dobry Życzę wesołości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Taka skromna i krótka http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_267914_F_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Taka skromna i krótka http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_267914_F_2.jpg No baaaaaaaaaaaaaa Ładna........... A ja w takiej to tylko w tropikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dlatego lubię wysokie temperatury w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Faktycznie, barierka musiala dac po kieszeni, bo na rekawy nie starczylo chociaz przyznam, ze tez spie w podobnych ... ale u mnie na krotki rekawek starczylo ... no ale takiej barierki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Widac u mnie temperatury jeszcze wyzsze czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Widac u mnie temperatury jeszcze wyzsze czy cos... to pokaż jak śpisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Faktycznie, barierka musiala dac po kieszeni, bo na rekawy nie starczylo chociaz przyznam, ze tez spie w podobnych ... ale u mnie na krotki rekawek starczylo ... no ale takiej barierki nie mam Jak to w życiu - coś za coś :) (nie stykło na koronkę z tyłu tylko ciiii :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Widac u mnie temperatury jeszcze wyzsze czy cos... Jak będziesz w moim wieku to już odkryjesz tę mądrość, że niektóre rzeczy trzeba czasem zasłonić (bo żałko patrzeć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts