malgos2 05.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wusia, jak Ty nic nie wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wusia, jak Ty nic nie wiesz... ooooooo masz... to Ty wiesz cos więcej od Wusi... to ja tyż kcem cze Duchaty... dobrze ze jesteś... bo Ciem na tak długo wcieno, żem myslała, że albo bedziem bawić na stypie albo na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wusia, jak Ty nic nie wiesz... ooooooo masz... to Ty wiesz cos więcej od Wusi... to ja tyż kcem cze Duchaty... dobrze ze jesteś... bo Ciem na tak długo wcieno, żem myslała, że albo bedziem bawić na stypie albo na weselu Albo na chrzcinach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Duszku no to pochwal się Córcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nieee następne chrzcieny są u Ani a potem u Ciebie, wis? kota przygotuj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nieee następne chrzcieny są u Ani a potem u Ciebie, wis? kota przygotuj :P Musze Cie rozczarowac, u mnie chrzcin nie bedzie. Co najwyzej postrzyzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a co bedziesz strzygła Małgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a co bedziesz strzygła Małgoś? Na razie to sama musze sie do fryzjera wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nefcia pozdrowionka z samiućkich Tater ci przywożę Ja już jestem z powrotem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2010 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Przepraszam za nieobecność, ale dziś, po 3 dniach czyszczenia fug , udzielałam się towarzysko i właśnie wróciłam do domu. Boli mnie przepona od śmiechu Jutro dalsza cześć przeprowadzki , więc od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ooooo, przepona mowisz? Faaajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzień Dobry Śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 06.02.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Cze Nefcia wpadłam obejrzałam fotki i powiem,że jest superowo,odjazdowo i wogóle bosko!!!! schody prześliczne,oświetlenie i cała reszta cudna! a czerwona kuchnia no cóż...poprostu THE BEST!!! Nefer naprawdę piękne wnętrza,wszystko idealnie pasuje,łazienki,salon itd.gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nefeć barierka wyszla bardzo ladnie. Nie zamyka przestrzeni a dodaje uroku. Do tego swietnie wyglada przy tym kominie, razem uklada sie to wszystko w calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Cze Nefcia wpadłam obejrzałam fotki i powiem,że jest superowo,odjazdowo i wogóle bosko!!!! schody prześliczne,oświetlenie i cała reszta cudna! a czerwona kuchnia no cóż...poprostu THE BEST!!! Nefer naprawdę piękne wnętrza,wszystko idealnie pasuje,łazienki,salon itd.gratuluję! Dzięki Dorothy, bałam się, że na koniec właśnie wszystko się nie zgra. Ale chyba wyszło ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nefeć barierka wyszla bardzo ladnie. Nie zamyka przestrzeni a dodaje uroku. Do tego swietnie wyglada przy tym kominie, razem uklada sie to wszystko w calosc. Jak klocki lego - tylko nie wiadomo jak się to zakończy :) Dobrze, że nie wzięłam wypełnienia ze szkła - a korciło - ale chyba linki nadały lekkości Fajnie,że Ci się podoba ------------------------------------------------------------------------------------- A teraz idę do wanny , bo od świtu wywalałam śmieci z poprzedniego mieszkania, pakowałam ciuchy i ledwie na nogach stoję. Trzeci dzień migreny i zmęczenie fizyczne to za dużo na mnie jedną. A jeszcze tyle do zrobienia .... nawet mi się nie chce myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 06.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ze szkłem (mimo, że przezroczystym) byłoby za ciężko. Z drucikami jest super! A klocków lego jakby nie składać - efekt zewsze będzie fajny i wszystko będzie pasić do siebie . rzekłam b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nefeć barierka wyszla bardzo ladnie. Nie zamyka przestrzeni a dodaje uroku. Do tego swietnie wyglada przy tym kominie, razem uklada sie to wszystko w calosc. Jak klocki lego - tylko nie wiadomo jak się to zakończy :) Dobrze, że nie wzięłam wypełnienia ze szkła - a korciło - ale chyba linki nadały lekkości Fajnie,że Ci się podoba ------------------------------------------------------------------------------------- A teraz idę do wanny , bo od świtu wywalałam śmieci z poprzedniego mieszkania, pakowałam ciuchy i ledwie na nogach stoję. Trzeci dzień migreny i zmęczenie fizyczne to za dużo na mnie jedną. A jeszcze tyle do zrobienia .... nawet mi się nie chce myśleć... Nefcia medal Ci się należy za tyle pracy i jakiś może dobry trunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nie mam siły. Na szczęście pomagały mi dziś dwie przyjaciółki, na które zawsze mogę liczyć :) Czyli generalnie nie ma tego złego. W zasadzie to ja się mało nadawałam do roboty, ale jakoś poszło Chwilowo bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór Nefcia odpocznij Kobieto bo padniesz a migrena to chyba najgorsze paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts