wu 07.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nefuś oj wiem jak to jest moj kręosłup już prz pierwszym krzyczał że on się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Spokojnie dziewczyny, to takie luźne gadki szmatki Na trzecie to ja bym sie równeiz dobrowolnie nie zgodziła, ale jak wiadomo gdzie drwa rąbią tam wióry lecą więc nie ma co się zarzekać na amen, że nie Podobają mi sie rodziny z 3 dzieci, ale zawsze zastanawia mnie fakt, czy te kobiety nie są przypadkiem ze stali?? Albo kosmitki jakie czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 3 sztuki to dla mnie też o jeden za dużo. ALe może powyżej 2 to już jedno wychowuje drugie :) ? Mój znajomy ma 5 dzieci. Od początku mieli taki plan. Ona nie chciałam pracować, chciała wychowywać dzieci. Oboje są z wielodzietnych rodzin. Są bardzo szczęśliwi - stqać ich na utrzymanie tego stadka, niedawno kupili dom, ona się realizuje, on też - i tak to powinno wyglądać. Najważniejsze co komu w duszy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 07.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 kurnia ja mam 40 dwójkę prawie dorosłych dzieci i marzy mi się trzecie od dwóch trzech lat ale męzulek mówi nie Póki co wypycha mnie do znajomych co mają malutkie beby i tam sie realizuję pomaga . Mam czekać aż zostanę babcią a do tego aż tak mi sie nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 mi sie marzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 07.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 mi sie marzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Aaaaaaaaaa jak się Wam marzy to róbta, róbta :) Koniecznie ! Mnie się nie marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja też chciałam mieć 3.... Ale jest dwoje i tak pozostanie... Po Emilu i przebojach zdrowotnych mi się odechciało... Ale gdybym wiedziała, że urodzi sie zdrowe i dziewczynka.... to ani chwili bym się nie zastanawiała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nefer pięknie masz urządzony dom przeczytałam dziennik, bo wciągający. Komentarzy jest jednak tyle, że nie dam rady przebrnąć. Możliwe, że ktoś już o to pytał. Chodzi mi o producenta okien i to, jak jest zrobiona ta witryna w salonie. Mam w projekcie coś takiego (ale 1/3 tego, co u Ciebie) i nie wiem, czy będzie z tym jakiś problem w wykonaniu. Podobno pomiędzy oknem skośnym i tym prostym ma być jakoś wzmocniona listwa, bo w całym domu na tym poziomie będzie wieniec. Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cześć Spirea (gratuluję trzaśnięcia stronki z ładnym numerem :)). Cieszę się , że wciągnęła CIę moja grafomania I dzięki za dobre słowo. A komentów chyba nikt nie dał rady przejść :) Okno w salonie to tzw. okno fasadowe montowane przez ekipę od Starego (jest tu na forum). Różni się od okna tzw. witrynowego odpowiednimi odwodnieniami (co ważne przy tym przejściu na dach). Oczywiśćie jest droższe, ale taka kontrukcja nie przecieka. Najlepiej pogadaj ze Starym - to dobry chłop i na pewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzięki za odpowiedź, zapytam więc, bo kwestia odwodnienia, to jeszcze nowy problem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzien doberek. Bardzo ładny domek tak jasno u Ciebie az sie nie chce strony zamykać Warto czekać na takie efekty końcowe! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry Nefuś buziaki na miły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 .... mam takie zakwasy, że jak nic nie wyjdzie z tych mirów.. to się zeźle cze dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzien doberek. Bardzo ładny domek tak jasno u Ciebie az sie nie chce strony zamykać Warto czekać na takie efekty końcowe! Pozdrawiam A dzięki Mariomili :) Zaglądaj częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 .... mam takie zakwasy, że jak nic nie wyjdzie z tych mirów.. to się zeźle cze dobra kobieto Cze Słońce :) Odpocznij sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry Nefuś buziaki na miły tydzień I wzajemnie Wusiu. Ja jeszcze w tym tygodniu na urlopie Śpię jak mops , ale w dizeń zasuwam. Właśnie wymyłam balustradę A jest co myć I dałam ogłoszenie o pani do sprzątania Od wczoraj 10 ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry Nefuś buziaki na miły tydzień I wzajemnie Wusiu. Ja jeszcze w tym tygodniu na urlopie Śpię jak mops , ale w dizeń zasuwam. Właśnie wymyłam balustradę A jest co myć I dałam ogłoszenie o pani do sprzątania Od wczoraj 10 ofert Zastanawiałam się kiedy to zrobisz? I czy ta pani co była wcześniej u Ciebie, nie mogła by być nadal...? A może za daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ta pani była fajna, ale gwałtownie zaczęła spadać jej jakośc pracy (to raz) i zdecydowanie odmówiła dojazdów (to dwa ) a ja chciałam się już chyba wywiskać z tego układu (to trzy).Nie wiem dlaczego mam płacić 100 pln za 3 h pracy - bo tak wyglądałą pod koniec praca tejże pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 fajnie być na urlopie nawet takim pracowitym ale bez pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts