Nefer 08.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 fajnie być na urlopie nawet takim pracowitym ale bez pracy Niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 muszę tez jakiś zakombinować albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Może się kiepsko czujesz ... może na zwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ta pani była fajna, ale gwałtownie zaczęła spadać jej jakośc pracy (to raz) i zdecydowanie odmówiła dojazdów (to dwa ) a ja chciałam się już chyba wywiskać z tego układu (to trzy). Nie wiem dlaczego mam płacić 100 pln za 3 h pracy - bo tak wyglądałą pod koniec praca tejże pani. No to za fajną panią 100zł za 3 godz...... To hoooho ho.... Dużo sobie życzyła... To będziesz mieć teraz tańszą... A z ciekawości to ile w Warszawie panie sobie życzą za sprzątanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Może się kiepsko czujesz ... może na zwolnienie Wusia jest chora... To raz ma migrenę... To dwa chce nas zabić... to nakopać do pupy...I depresja i grypa i gardło i kręgosłup.... Oj bardzo chora... i trzeba w końcu iść się leczyć, a nie tak samemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ta pani była fajna, ale gwałtownie zaczęła spadać jej jakośc pracy (to raz) i zdecydowanie odmówiła dojazdów (to dwa ) a ja chciałam się już chyba wywiskać z tego układu (to trzy). Nie wiem dlaczego mam płacić 100 pln za 3 h pracy - bo tak wyglądałą pod koniec praca tejże pani. No to za fajną panią 100zł za 3 godz...... To hoooho ho.... Dużo sobie życzyła... To będziesz mieć teraz tańszą... A z ciekawości to ile w Warszawie panie sobie życzą za sprzątanie? Różnie . Od 10 do 30 pln za godzinę. Ja się umawiam na 100 za wejście. Sprzątanie 1 raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Arnika jak to przeczytałam to jakie leczyć tu umierać trzeba w tej sytuacji Nefcia niezłe te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jak wszystko w W-wie Tu nie jest tanio sie utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dobrze że zarobki nieporównywalne do naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jak wszystko w W-wie Tu nie jest tanio sie utrzymać Dlatego nie lubię Warszawy... i ten tłok i te korki i tyle samochodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nefcia z co jest w tym "wejściu"? Rozumię, że podłogi odkurzyc umyć, kurze wytrzeć, umyć zlew, łazienki. Czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 08.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nefer,dużo dziś czasu spędziłam czytając Twój pamiętnik. Jest on z całą pewnością natchnieniem dla wielu forumowiczów, bo piękne w nim wnętrza prezentujesz. Ja również znalazłam tu sporo inspiracji (choć klimat naszego domu będzie zupełnie inny bardziej folwarkowy- mieszkać mamy na odludnej wsi) to jednak daleka jestem od popełniania dworków - potworków czy innych skansenów. Bardzo podoba mi się Twój upór w dążeniu do wygodnego, logicznego, harmonijnego, ciepłego i pięknego wnętrza...oraz to, że na uporze się nie kończy BO JEST EFEKT!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nefcia z co jest w tym "wejściu"? Rozumię, że podłogi odkurzyc umyć, kurze wytrzeć, umyć zlew, łazienki. Czy coś jeszcze? Wsatwić zmywarkę, ogarnąć kuchnie, wstawić pranie jak trzeba. I już. Okna i prasowanie oddzielnie płatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nefer, dużo dziś czasu spędziłam czytając Twój pamiętnik. Jest on z całą pewnością natchnieniem dla wielu forumowiczów, bo piękne w nim wnętrza prezentujesz. Ja również znalazłam tu sporo inspiracji (choć klimat naszego domu będzie zupełnie inny bardziej folwarkowy- mieszkać mamy na odludnej wsi) to jednak daleka jestem od popełniania dworków - potworków czy innych skansenów. Bardzo podoba mi się Twój upór w dążeniu do wygodnego, logicznego, harmonijnego, ciepłego i pięknego wnętrza...oraz to, że na uporze się nie kończy BO JEST EFEKT!!! Pozdrawiam A dzięki Aniko. Gdyby nie architeks wnętrz to pewnie u mnie byłby potworek :) Ja po prostu nie blokuję siebie - kupuję to co mi się podoba - po konsultacji, żeby nie było skuchy Generalnie jednak kolory o kształty moje Najważniejsze to nie oglądać się na mody, a słuchać siebie. Zapraszam częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzień dobry Nefcia powiedziałas głęboką prawdę najważniejsze to żeby nam się nasze domki podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzień Dobry:p Ty wiesz Nefcia, że mogę być w sobotę w Pruszkowie......Jak mężuś pojedzie autkiem to może się z nimi zabiorę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no to pięknie Arnika - daj znać to gdzieś mogę do Was podjechać, bo to do przejechania cała W-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no to pięknie Arnika - daj znać to gdzieś mogę do Was podjechać, bo to do przejechania cała W-wa Cała Warszawa... To ja już jej nie lubię Pojadę z nimi jak pojadą samochodem... I żebym nie była zależna od znajomego, to weźmiemy męża duże autko..... Ja też prowadzę.... Tylko tyle, ze nie lubię tłoku... Ale dam radę.... Może Geberity dostanę taniej w W-wie to je zakupię i wpadnę... Bo Roca dama senso jest tańsza niż u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 NIemożliwe !!! Cos jest tańsze w Warszawie !! Koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 NIemożliwe !!! Cos jest tańsze w Warszawie !! Koniec świata Żeby było śmieszne armatura łazienkowa Znalazłam wczoraj na Allegro że w Warszawie jest dobra cena... A wytwarzają tutaj, i nasz znajomy w Roce pracuje, ale nie mają sprzedaży detalicznej, a w sklepie jest drożej z upustami, niż na Allegro.... Tylko transport na terenie W-wy.... A kurier to ceny... olbrzymie.... No Nefcia ... koniec świata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts