Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta pani była fajna, ale gwałtownie zaczęła spadać jej jakośc pracy (to raz) i zdecydowanie odmówiła dojazdów (to dwa ) a ja chciałam się już chyba wywiskać z tego układu (to trzy).

Nie wiem dlaczego mam płacić 100 pln za 3 h pracy - bo tak wyglądałą pod koniec praca tejże pani.

No to za fajną panią 100zł za 3 godz...... To hoooho ho.... Dużo sobie życzyła...

To będziesz mieć teraz tańszą...

A z ciekawości to ile w Warszawie panie sobie życzą za sprzątanie?

Może się kiepsko czujesz ... może na zwolnienie :) :wink:

Wusia jest chora...

To raz ma migrenę... To dwa chce nas zabić... to nakopać do pupy...I depresja i grypa i gardło i kręgosłup.... :roll: :roll: :roll:

Oj bardzo chora... i trzeba w końcu iść się leczyć, a nie tak samemu.....

Ta pani była fajna, ale gwałtownie zaczęła spadać jej jakośc pracy (to raz) i zdecydowanie odmówiła dojazdów (to dwa ) a ja chciałam się już chyba wywiskać z tego układu (to trzy).

Nie wiem dlaczego mam płacić 100 pln za 3 h pracy - bo tak wyglądałą pod koniec praca tejże pani.

No to za fajną panią 100zł za 3 godz...... To hoooho ho.... Dużo sobie życzyła...

To będziesz mieć teraz tańszą...

A z ciekawości to ile w Warszawie panie sobie życzą za sprzątanie?

Różnie . Od 10 do 30 pln za godzinę. Ja się umawiam na 100 za wejście. Sprzątanie 1 raz w tygodniu.

Nefer,

dużo dziś czasu spędziłam czytając Twój pamiętnik. Jest on z całą pewnością natchnieniem dla wielu forumowiczów, bo piękne w nim wnętrza prezentujesz. Ja również znalazłam tu sporo inspiracji (choć klimat naszego domu będzie zupełnie inny bardziej folwarkowy- mieszkać mamy na odludnej wsi) to jednak daleka jestem od popełniania dworków - potworków czy innych skansenów. Bardzo podoba mi się Twój upór w dążeniu do wygodnego, logicznego, harmonijnego, ciepłego i pięknego wnętrza...oraz to, że na uporze się nie kończy BO JEST EFEKT!!!

Pozdrawiam

Nefcia z co jest w tym "wejściu"? Rozumię, że podłogi odkurzyc umyć, kurze wytrzeć, umyć zlew, łazienki. Czy coś jeszcze?

Wsatwić zmywarkę, ogarnąć kuchnie, wstawić pranie jak trzeba. I już. Okna i prasowanie oddzielnie płatne.

Nefer,

dużo dziś czasu spędziłam czytając Twój pamiętnik. Jest on z całą pewnością natchnieniem dla wielu forumowiczów, bo piękne w nim wnętrza prezentujesz. Ja również znalazłam tu sporo inspiracji (choć klimat naszego domu będzie zupełnie inny bardziej folwarkowy- mieszkać mamy na odludnej wsi) to jednak daleka jestem od popełniania dworków - potworków czy innych skansenów. Bardzo podoba mi się Twój upór w dążeniu do wygodnego, logicznego, harmonijnego, ciepłego i pięknego wnętrza...oraz to, że na uporze się nie kończy BO JEST EFEKT!!!

Pozdrawiam

A dzięki Aniko. Gdyby nie architeks wnętrz to pewnie u mnie byłby potworek :):)

Ja po prostu nie blokuję siebie - kupuję to co mi się podoba - po konsultacji, żeby nie było skuchy :) Generalnie jednak kolory o kształty moje :)

Najważniejsze to nie oglądać się na mody, a słuchać siebie. Zapraszam częsciej :)

no to pięknie Arnika - daj znać to gdzieś mogę do Was podjechać, bo to do przejechania cała W-wa :)

:o :roll: :roll: :roll: Cała Warszawa...

To ja już jej nie lubię :roll:

Pojadę z nimi jak pojadą samochodem...

I żebym nie była zależna od znajomego, to weźmiemy męża duże autko.....

Ja też prowadzę....

Tylko tyle, ze nie lubię tłoku...

Ale dam radę....

Może Geberity dostanę taniej w W-wie to je zakupię i wpadnę...

Bo Roca dama senso jest tańsza niż u nas... :roll:

NIemożliwe !!! Cos jest tańsze w Warszawie !! Koniec świata :)

Żeby było śmieszne armatura łazienkowa :roll:

Znalazłam wczoraj na Allegro że w Warszawie jest dobra cena... A wytwarzają tutaj, i nasz znajomy w Roce pracuje, ale nie mają sprzedaży detalicznej, a w sklepie jest drożej z upustami, niż na Allegro....

Tylko transport na terenie W-wy.... A kurier to ceny... olbrzymie....

No Nefcia ... koniec świata.... :roll: