wu 18.02.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry Nefcia no bo się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ... dzień dobry Wusia chyba niesłusznie Nefcia jest kwarda... i jeśli jej nie ma to znak, że albo leży krzyżem z wyczerpania od roboty... no albo jeszcze nawet nie leży ino zap...a tak czy siak życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nituś ale nawet diament rozbijesz jak wiesz jak uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nituś ale nawet diament rozbijesz jak wiesz jak uderzyć oooo ktoś oglądał Galileo? ale fakt faktem, że Nefcia złota kobita jest... i ciut jej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jest gitres moje Drogie. Dziś tylko musiałam zaliczyć sąd wieczystoksięgowy (co w W-wie jest kurewską przyjemnością). Mąż chory - znaczy chrycha i prycha i katarzy, ale jak wiadomo .... Gdyż tu jest wytłumaczona różnica pomiędzy mózgiem mężczyzny i kobiety - coś especially for Nita :) http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nefuś najważniejsze że wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nefuś najważniejsze że wszystko w porządku Jest GOOD Zajrzyj do linka powyżej - ja śmieję się z tego od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ożeszzzz kurwwwww, drugi raz dzisiaj się dowiaduję, że jestem facetem Mam Pudełko Nicości MAM, serioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ożeszzzz kurwwwww, drugi raz dzisiaj się dowiaduję, że jestem facetem Mam Pudełko Nicości MAM, serioooo Ja mam w mózgu pudełka - wszystkie połaczone kabelkami - każde z każdym. I nie mam NOthing Box KOszmar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .....aaaa to tam się chowa jak ja do niego mówie do pudełka nicości No to niech ja go jeszcze raz tam złapie... nogi z doopy wyrwe Ale jedno to prawda.... nie znosze kiedy moje Drugie ja nic nie robi... no trafia mnie... i tak właśnie jest.. taaa.... dzięki Nefcia.. ciut mi jaśniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dobrze, to się uśmiechnij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ożeszzzz kurwwwww, drugi raz dzisiaj się dowiaduję, że jestem facetem Mam Pudełko Nicości MAM, serioooo Ja mam w mózgu pudełka - wszystkie połaczone kabelkami - każde z każdym. I nie mam NOthing Box KOszmar !Kuźwa, znakiem tego, ze badania gentyczne musze zrobić No ja mam to pudełko, mam. Odkąd mam ferie to nic nei robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ooo , zajefajne , aż córa przyszła zobaczyć z czego tak się chicham Wysłałam linkę do M. , ciekawe czy potwierdzi te pudełka Nefcia jak Teść , ustabilizowała się sytuacja , wypuścili Go już ze szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 kurcze mój chłop ma bardzo rozbudowany Nothing boX ale ja też lubię łowić ryby znaczy że w moim małżeństiwe brak jest kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ooo , zajefajne , aż córa przyszła zobaczyć z czego tak się chicham Wysłałam linkę do M. , ciekawe czy potwierdzi te pudełka Nefcia jak Teść , ustabilizowała się sytuacja , wypuścili Go już ze szpitala? Teść w domu (ale z cewnikiemm wciąż, do połowy marca) jest ok. Ciekawam bardzo co M. powie Ja swojemu też wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kuźwa, znakiem tego, ze badania gentyczne musze zrobić No ja mam to pudełko, mam. Odkąd mam ferie to nic nei robię NIc nie ROBIĆ to normalna rzecz. Ale O NICZYM NIE MYŚLEĆ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kuźwa, znakiem tego, ze badania gentyczne musze zrobić No ja mam to pudełko, mam. Odkąd mam ferie to nic nei robię NIc nie ROBIĆ to normalna rzecz. Ale O NICZYM NIE MYŚLEĆ ????no to tak, jednak nie jestem takim facetem do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kasia - coś dla Ciebie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kasia - coś dla Ciebie : Nef, jednak baba ze mnie. Raz mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kasia - coś dla Ciebie : Nef, jednak baba ze mnie. Raz mi wystarczy I od razu wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts