Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Neferka duzo masz tych barierek zewnetrznych? jestem ciekawa jakie to sa koszty .... jeszcze sie nie rozgladalam w temacie, a ja potrzebuje tego troche.

Mam tego w ocholerę , ale muszę wygrzebać liczby. Coś koło 20 metrów ale może mnie pamięć mylić. Potwierdzę Ci to. Cena była niższa niż wyceny, które dostała w W-wie. Wybrała jednak tego wykonawcę, bo jest pasjonaltem, facetem z genialnymi pomysłami na rozwiązanie techniczne i kocha metal i szkło. Dlatego ten a nie inny - ale i cena miała znaczenie.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer, od długiego czasu jestem wiernym "podczytywaczem" i już mi głupio tak się tajniaczyć... Przeto chciałam się grzecznie przywitać i wyrazić podziw.

Wyszło naprawdę super. Wciąż wracam, żeby popatrzeć na podłogi, baaardzo fajne schody, barierki i te "strażackie rury" :). Naprawdę bardzo, bardzo udane.

Na kolana rzuciła mnie kuchnia. Ta jest po prostu THE BEST.

Dynamit babeczka z Ciebie! Gratuluję z całego gorącego serducha :p

Cze Nefuś :)

mam prośbę :oops: czy zdradzisz mi ile Cię drzwi wewnętrzne kosztowały tak średnio za sztuczkę :roll:

i jeszcze chwaliłaś się fajną miejscówką farbową, a muszę jakieś grunty pokupować

Pasiu , zaraz Ci podeślę na priv.

Nefer, od długiego czasu jestem wiernym "podczytywaczem" i już mi głupio tak się tajniaczyć... Przeto chciałam się grzecznie przywitać i wyrazić podziw.

Wyszło naprawdę super. Wciąż wracam, żeby popatrzeć na podłogi, baaardzo fajne schody, barierki i te "strażackie rury" :). Naprawdę bardzo, bardzo udane.

Na kolana rzuciła mnie kuchnia. Ta jest po prostu THE BEST.

Dynamit babeczka z Ciebie! Gratuluję z całego gorącego serducha :p

Dobrze Ash, że przestałaś się tajniaczyć :) Bardzo dziękuję za uznanie :) I czuj sie w moich komentarzach jak u siebie :)

nie dość, że fajnie wygląda, to jeszcze nóżki sobie wyćwiczysz, jak kozica górska :) patrzmy na sprawę w samych pozytywach!

Dziękuję, Nefer, za powitanie :)

Jak widzę to Ty dziewczyna z Warszawy - musisz do mnie wpaść :) W ogólę muszę jakiś spęd forumowy zrobić, bo już dawno nie było ... tylko jak mi się jakiś weekend wolniejszy pojawi to zrobimy :)

Nefcia wiosna mnie dopadła i na gwałt chałupę sprzątam urobiłam się jak osioł mąż spojrzał na widelec jak obiad jadłam i pyta podejrzliwie piłaś coś a mnie się łapka trzęsła jak pijakowi w ostatnim stadium delirki :lol: :lol: :lol:

Dziewczyno , a gdzie Ty tę wiosnę masz ??? :o

U mnie dziś jedzie z dachu śnieg - huk jak cholera.

Dzień dobry :)

dziś byłam na spotkaniu w przyszłej szkole moich młodych - baaardzo mi się podoba.... a chyba najbardziej rozsądek pani dyrektor :)

Pasie po farby... spiknijmy się razem, co?

o to ja się bardzo cieszę z tej szkoły. To ważne.

Spiknijcie się :) Pasia ma namiar jakby co ..