Nefer 24.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Neferka duzo masz tych barierek zewnetrznych? jestem ciekawa jakie to sa koszty .... jeszcze sie nie rozgladalam w temacie, a ja potrzebuje tego troche. Mam tego w ocholerę , ale muszę wygrzebać liczby. Coś koło 20 metrów ale może mnie pamięć mylić. Potwierdzę Ci to. Cena była niższa niż wyceny, które dostała w W-wie. Wybrała jednak tego wykonawcę, bo jest pasjonaltem, facetem z genialnymi pomysłami na rozwiązanie techniczne i kocha metal i szkło. Dlatego ten a nie inny - ale i cena miała znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Cze Nefuś mam prośbę czy zdradzisz mi ile Cię drzwi wewnętrzne kosztowały tak średnio za sztuczkę i jeszcze chwaliłaś się fajną miejscówką farbową, a muszę jakieś grunty pokupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.02.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzieki u mnie tez jest gdzies tyle (2 razy schody na pietro - przod i tyl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 24.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nefer, od długiego czasu jestem wiernym "podczytywaczem" i już mi głupio tak się tajniaczyć... Przeto chciałam się grzecznie przywitać i wyrazić podziw. Wyszło naprawdę super. Wciąż wracam, żeby popatrzeć na podłogi, baaardzo fajne schody, barierki i te "strażackie rury" . Naprawdę bardzo, bardzo udane. Na kolana rzuciła mnie kuchnia. Ta jest po prostu THE BEST. Dynamit babeczka z Ciebie! Gratuluję z całego gorącego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Cze Nefuś mam prośbę czy zdradzisz mi ile Cię drzwi wewnętrzne kosztowały tak średnio za sztuczkę i jeszcze chwaliłaś się fajną miejscówką farbową, a muszę jakieś grunty pokupować Pasiu , zaraz Ci podeślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzieki u mnie tez jest gdzies tyle (2 razy schody na pietro - przod i tyl) mnie dobiła antresola .., ale za to fajnie wygląda Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nefer, od długiego czasu jestem wiernym "podczytywaczem" i już mi głupio tak się tajniaczyć... Przeto chciałam się grzecznie przywitać i wyrazić podziw. Wyszło naprawdę super. Wciąż wracam, żeby popatrzeć na podłogi, baaardzo fajne schody, barierki i te "strażackie rury" . Naprawdę bardzo, bardzo udane. Na kolana rzuciła mnie kuchnia. Ta jest po prostu THE BEST. Dynamit babeczka z Ciebie! Gratuluję z całego gorącego serducha Dobrze Ash, że przestałaś się tajniaczyć Bardzo dziękuję za uznanie I czuj sie w moich komentarzach jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 24.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 nie dość, że fajnie wygląda, to jeszcze nóżki sobie wyćwiczysz, jak kozica górska patrzmy na sprawę w samych pozytywach! Dziękuję, Nefer, za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dobry wieczór Nefcia uściski zostawiam niezdarne wprawdzie bo ledwo łapkami ruszam ae szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dobry wieczór Nefcia uściski zostawiam niezdarne wprawdzie bo ledwo łapkami ruszam ae szczere A ja Cię ściskam baaaaaaaardzo mocno Co sobie zrobiłaś w łapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 nie dość, że fajnie wygląda, to jeszcze nóżki sobie wyćwiczysz, jak kozica górska patrzmy na sprawę w samych pozytywach! Dziękuję, Nefer, za powitanie Jak widzę to Ty dziewczyna z Warszawy - musisz do mnie wpaść W ogólę muszę jakiś spęd forumowy zrobić, bo już dawno nie było ... tylko jak mi się jakiś weekend wolniejszy pojawi to zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 24.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ha! w tym komputerze nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nefcia wiosna mnie dopadła i na gwałt chałupę sprzątam urobiłam się jak osioł mąż spojrzał na widelec jak obiad jadłam i pyta podejrzliwie piłaś coś a mnie się łapka trzęsła jak pijakowi w ostatnim stadium delirki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzień dobry dziś byłam na spotkaniu w przyszłej szkole moich młodych - baaardzo mi się podoba.... a chyba najbardziej rozsądek pani dyrektor Pasie po farby... spiknijmy się razem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzień dobry dziś byłam na spotkaniu w przyszłej szkole moich młodych - baaardzo mi się podoba.... a chyba najbardziej rozsądek pani dyrektor Pasie po farby... spiknijmy się razem, co? to sie spikniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nefcia wiosna mnie dopadła i na gwałt chałupę sprzątam urobiłam się jak osioł mąż spojrzał na widelec jak obiad jadłam i pyta podejrzliwie piłaś coś a mnie się łapka trzęsła jak pijakowi w ostatnim stadium delirki Dziewczyno , a gdzie Ty tę wiosnę masz ??? U mnie dziś jedzie z dachu śnieg - huk jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzień dobry dziś byłam na spotkaniu w przyszłej szkole moich młodych - baaardzo mi się podoba.... a chyba najbardziej rozsądek pani dyrektor Pasie po farby... spiknijmy się razem, co? o to ja się bardzo cieszę z tej szkoły. To ważne. Spiknijcie się Pasia ma namiar jakby co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nefercia u mnie wiosna 11 na plusie cieplutko ptaszki śpiewają zalotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzięki Nefff... Byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzięki Nefff... Byłam... Mocno CIę przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts