Nefer 23.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Święta to jest ciężki czas do przeżycia Walka trwa nadal - robię obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 a co to jest obiad? ja już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 obiad to : pieczony schab, ryż z ziołami, sałatka włoska z fetą i papryczkami nadziewanymi serem Ja też już nie mogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.03.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 obiad to : pieczony schab, ryż z ziołami, sałatka włoska z fetą i papryczkami nadziewanymi serem Ja też już nie mogę :) W ramach odstresowania wrxuc przepis na tye papryczki jakie papryczki? jaki ser? pieczesz? dusisz? kurcze - smaka mi narobilas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 A eeeeeerrrrroooorrrrr - papryczki kupione. W Polsce takie nie rosną :) Malutkie, czerwone, okrąglutkie nadziane serkiem ( jakimś białym, lekko słodkawym) i zalane w słoiku oliwą ......... mniam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 23.03.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 hesus maryha ! wielka ta haupa jest ponad 200 metrów podziwiać nalezy, ja swoje skromne stokilkadziesiąt ledwo urodzę jak dobrze wiatr zawieje tzymam kciuki i śledzę treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 hesus maryha ! wielka ta haupa jest ponad 200 metrów podziwiać nalezy, ja swoje skromne stokilkadziesiąt ledwo urodzę jak dobrze wiatr zawieje tzymam kciuki i śledzę treści :) ale u mnie będzie 7 osób :) To się musi jakoś nie pozabijac o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.03.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 a to fakt, to zupenie inna historia... gdzieś się muszą ścigać ja to póki co mam sporo luzu bo sam sie tam osadzam ale już mi trochę ciasno jak pomyślę o gościach ale nic główkuję jak to porozkładać. Te gotowe projekty mają sensownie rozłożone pomieszczenia? przyglądam sie temu i wygl;ąda dość porządnie choć wszystko jest podobnie dzielone powierzchniowo (pokoje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 a to fakt, to zupenie inna historia... gdzieś się muszą ścigać ja to póki co mam sporo luzu bo sam sie tam osadzam ale już mi trochę ciasno jak pomyślę o gościach ale nic główkuję jak to porozkładać. Te gotowe projekty mają sensownie rozłożone pomieszczenia? przyglądam sie temu i wygl;ąda dość porządnie choć wszystko jest podobnie dzielone powierzchniowo (pokoje) Szukałam i szukałam, a ten okazał sie dokładnie taki jak chciałam. Ciężko znaleźć coś z oddzielnym mieszkaniem bez schodów dla 3 osób... Zmieniłam praktycznie tylko sypialnię na górze moją, bo nie lubię 30 metrowych sypialni Reszta to szczegóły. I do tego ta działka.... wjazd 16 metrów - tragedia... Ale jest jaki jest - to nie jest mój ostatni dom. Następny będzie dokładnie taki jak ja chcę I pewnie już indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.03.2008 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Chwalić pragmatyzm wyboru i czasu (niewielu tak myśli - w sensie rozwiązania na ten moment). Ja neistety mam tą złą cechę że mocno głókuję zanim cośwaznego postanowię podobno to zła metoda ale tutaj tecyzja jest dość kluczowa. Pomimo dzwiności rozwiązania staram się wybrac komercyjny (opcja sprzedazy i relokacji) scenariusz. Wtedy wlasne upodobania powinny iść na kompromis. I ja tak to robię (mam nadzieję . Nie czytałem jeszcze dokładnie Twojego dziennika (poza jakąś scysją z rzeczoznawcą, który u mnei akurat się sprawił dobrze pod kredyt)... ale obiecuję - przeczytam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Chwalić pragmatyzm wyboru i czasu (niewielu tak myśli - w sensie rozwiązania na ten moment). Ja neistety mam tą złą cechę że mocno głókuję zanim cośwaznego postanowię podobno to zła metoda ale tutaj tecyzja jest dość kluczowa. Pomimo dzwiności rozwiązania staram się wybrac komercyjny (opcja sprzedazy i relokacji) scenariusz. Wtedy wlasne upodobania powinny iść na kompromis. I ja tak to robię (mam nadzieję . Nie czytałem jeszcze dokładnie Twojego dziennika (poza jakąś scysją z rzeczoznawcą, który u mnei akurat się sprawił dobrze pod kredyt)... ale obiecuję - przeczytam ! projekt wybierałam chyba 2 lata więc raczej z tych co przekombinowują jestem W końcu to dużo pieniędzy , więc wszystko trzeba zaplanować... Mną kierują obecne potrzeby, Wiem, że one się zmienią i wtedy ja się będę musiała dostosować. I taki jest plan. Czuj się moim gościem :) Ja też czekam co tam u Ciebie nowego sie "urodzi" , więc będę zaglądać :) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A eeeeeerrrrroooorrrrr - papryczki kupione. ... o! to jest duza szansa ze ich moze skosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Pogoda dla tych co lubia szkole przetrwania. Ja juz od paru dni ogladam programy typu - jak to jest zrobione, obalanie mitow cos tam cos tam, walki robotow... Ratujcie ludzie.., niech juz bedzie pracujacy dzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A eeeeeerrrrroooorrrrr - papryczki kupione. ... o! to jest duza szansa ze ich moze skosztuje nie widzę przeszkód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Pogoda dla tych co lubia szkole przetrwania. Ja juz od paru dni ogladam programy typu - jak to jest zrobione, obalanie mitow cos tam cos tam, walki robotow... Ratujcie ludzie.., niech juz bedzie pracujacy dzien! Mój starszy syn zjadł właśnie czwarty kawalek Twojego ciasta . Chyba muszę iść dokroić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 aha czyli juz mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Zel. a mi sie jutro tak nieee chce do pracy ... zwlaszcza ze przed swietami sobie wzielam 4 dni urlopu i calutki tydzien mialam wolne po takiej dluzszej przerwie tak czasami sie nieeee chceeeeeee :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Wiem, wierze Ci.., tylko pomysl o tym, ze ci za to placa to od razu ci sie poprawy... Ja jutro kurka znowu musze gotowac i sprzatac a nikt mi za to nie placi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Płaci, płaci. Stefka uśmiech jak coś mu smakuje. Tylko, że za tę najcenniejszą walutę nie da się niczego w sklepie kupić. Ot, paradoks życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts