Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hesus maryha ! wielka ta haupa jest :) ponad 200 metrów :) podziwiać nalezy, ja swoje skromne stokilkadziesiąt ledwo urodzę jak dobrze wiatr zawieje :)

tzymam kciuki i śledzę treści :)

:):):) ale u mnie będzie 7 osób :):) To się musi jakoś nie pozabijac o siebie :)

a to fakt, to zupenie inna historia... :) gdzieś się muszą ścigać :)

ja to póki co mam sporo luzu bo sam sie tam osadzam ale już mi trochę ciasno jak pomyślę o gościach :) ale nic główkuję jak to porozkładać. Te gotowe projekty mają sensownie rozłożone pomieszczenia? przyglądam sie temu i wygl;ąda dość porządnie choć wszystko jest podobnie dzielone powierzchniowo (pokoje)

a to fakt, to zupenie inna historia... :) gdzieś się muszą ścigać :)

ja to póki co mam sporo luzu bo sam sie tam osadzam ale już mi trochę ciasno jak pomyślę o gościach :) ale nic główkuję jak to porozkładać. Te gotowe projekty mają sensownie rozłożone pomieszczenia? przyglądam sie temu i wygl;ąda dość porządnie choć wszystko jest podobnie dzielone powierzchniowo (pokoje)

Szukałam i szukałam, a ten okazał sie dokładnie taki jak chciałam.

Ciężko znaleźć coś z oddzielnym mieszkaniem bez schodów dla 3 osób...

Zmieniłam praktycznie tylko sypialnię na górze moją, bo nie lubię 30 metrowych sypialni :) Reszta to szczegóły.

I do tego ta działka.... wjazd 16 metrów - tragedia...

Ale jest jaki jest - to nie jest mój ostatni dom. Następny będzie dokładnie taki jak ja chcę :) I pewnie już indywidualny :)

Chwalić pragmatyzm wyboru i czasu (niewielu tak myśli - w sensie rozwiązania na ten moment). Ja neistety mam tą złą cechę że mocno głókuję zanim cośwaznego postanowię :) podobno to zła metoda ale tutaj tecyzja jest dość kluczowa.

Pomimo dzwiności rozwiązania staram się wybrac komercyjny (opcja sprzedazy i relokacji) scenariusz. Wtedy wlasne upodobania powinny iść na kompromis. I ja tak to robię (mam nadzieję :).

Nie czytałem jeszcze dokładnie Twojego dziennika (poza jakąś scysją z rzeczoznawcą, który u mnei akurat się sprawił dobrze pod kredyt)... ale obiecuję - przeczytam !

Chwalić pragmatyzm wyboru i czasu (niewielu tak myśli - w sensie rozwiązania na ten moment). Ja neistety mam tą złą cechę że mocno głókuję zanim cośwaznego postanowię :) podobno to zła metoda ale tutaj tecyzja jest dość kluczowa.

Pomimo dzwiności rozwiązania staram się wybrac komercyjny (opcja sprzedazy i relokacji) scenariusz. Wtedy wlasne upodobania powinny iść na kompromis. I ja tak to robię (mam nadzieję :).

Nie czytałem jeszcze dokładnie Twojego dziennika (poza jakąś scysją z rzeczoznawcą, który u mnei akurat się sprawił dobrze pod kredyt)... ale obiecuję - przeczytam !

projekt wybierałam chyba 2 lata :oops: więc raczej z tych co przekombinowują jestem :) W końcu to dużo pieniędzy , więc wszystko trzeba zaplanować...

Mną kierują obecne potrzeby, Wiem, że one się zmienią i wtedy ja się będę musiała dostosować. I taki jest plan.

Czuj się moim gościem :):) Ja też czekam co tam u Ciebie nowego sie "urodzi" , więc będę zaglądać :):)

Powodzenia :)

Pogoda dla tych co lubia szkole przetrwania. :-? Ja juz od paru dni ogladam programy typu - jak to jest zrobione, obalanie mitow cos tam cos tam, walki robotow... Ratujcie ludzie.., niech juz bedzie pracujacy dzien! :lol:

Pogoda dla tych co lubia szkole przetrwania. :-? Ja juz od paru dni ogladam programy typu - jak to jest zrobione, obalanie mitow cos tam cos tam, walki robotow... Ratujcie ludzie.., niech juz bedzie pracujacy dzien! :lol:

Mój starszy syn zjadł właśnie czwarty kawalek Twojego ciasta . Chyba muszę iść dokroić :):)