Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ nie ma za co Małgoś. Znalazłam tu moje superywpasione krzesła, ktore miały być tanie - dopóki nie uzbieram na te co mi się podobają :)

Ale one nie sa glupie te krzesla, czego od nich chcesz? :roll:

Małgoś, no to badziew jest , wierz mi. Ekoskóra -wiesz, ja nie lubię jak jakiś materiał udaje inny. ALbo skóra albo eko ... Są, bo trzeba na czymś siedzieć i nie szkoda jak się rozpadną i git :) Ostatnio chłopaki używali do montażu kołnierza jedno :)

Ależ nie ma za co Małgoś. Znalazłam tu moje superywpasione krzesła, ktore miały być tanie - dopóki nie uzbieram na te co mi się podobają :)

Ale one nie sa glupie te krzesla, czego od nich chcesz? :roll:

Małgoś, no to badziew jest , wierz mi. Ekoskóra -wiesz, ja nie lubię jak jakiś materiał udaje inny. ALbo skóra albo eko ... Są, bo trzeba na czymś siedzieć i nie szkoda jak się rozpadną i git :) Ostatnio chłopaki używali do montażu kołnierza jedno :)

Na zdjeciu ok wygladaja... :roll: No i ja akurat lubie jak cos udaje cos innego, tylko zalezy jak dobrze to robi. :lol: :lol: :lol: :wink:

No najtańsze nie są , ale kuźwa, jak chcę mieć przezroczyste plastikowe, to nie ma tanio :)

Dzięki - te z Ikea podobają mi się w formie :):)

http://www.ikea.com/PIAimages/74048_PE190789_S3.jpg

Heloł!

Kiedyś tego typu były na wyposażeniu poczekalni w przychodniach lekarskich w Polsce za czasów komuny :lol: :lol: :lol: , a teraz takie drogie, żeby człowiek wiedział nie?

nio - tylko nie były przezroczyste - i w tym cały problem :) A za 1000 pln nie kupię dla zasady :)
:o

:o no wiesz 1 to można przeżyć rozumiem ale ty potrzebujesz pewno z 6-8 to już lekka przesada, ja sie zastanawiam jak to sie potem zachowuje w eksploatacji czy wiesz nie zmatowieje albo sie z przeproszeniem na tyłkunie wytrze i nie będzie takie clear :roll: . jeżeli ci tak zależy na takich krzesłach z plexy w tej formie to musisz cierpliwie poczekać gdzies znajdziesz a poza tym w ikea janki są częste przecen ki