Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak... Ale ja tego nie wiedziałam...

Byłby troszkę unieruchomiony w domku... A w blokach podjazdy mają? Bo u nas to tylko tam, gdzie ktoś mniej sprytny jest :roll:

On chodzi o lasce, ale nie lubi. Chcę go przeprowadzić na "gotowo". Full wypas ma być :)

ale od zera w dól też zaczyna rosnąć. Do czego służy minus? Żeby go wymazać :lol:

A tak na serio serio to Nefcia ma rację, nie ma co przeginać z debetami, bo sie człowiek nie obejrzy i łatwo może wpaść w jakiś koszmar. I faktycznie, jak jest juz zero to jakby stresu mniej- przynajmniej o to czy "starczy kasy"glowa juz nie boli

Własnie zrobiłam przemeblowanie w domu. :lol: 8)

Dzień dobry, się witam z pytaniem - Nefer mogłabyś powiedzieć jak masz rozwiązaną Cyfrę+ - masz ja w kilku miejscach i mniemam, że możesz różne programy równolegle oglądać, na każdym odbiorniku inny. Ile masz w związku z tym dekoderów i ile abonamentów. Niby jest opcja anteny na dwa sygnały, ale czy nie trzeba wtedy tego samego odbierać na różnych odbiornikach :roll:

Dzień dobry, się witam z pytaniem - Nefer mogłabyś powiedzieć jak masz rozwiązaną Cyfrę+ - masz ja w kilku miejscach i mniemam, że możesz różne programy równolegle oglądać, na każdym odbiorniku inny. Ile masz w związku z tym dekoderów i ile abonamentów. Niby jest opcja anteny na dwa sygnały, ale czy nie trzeba wtedy tego samego odbierać na różnych odbiornikach :roll:

Sprawa jest skomplikowana o tyle, że nie wypada publicznie o tym opowiadać :) :oops: