wu 02.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ty mi nie mów o wiosennych wydatkach bo ja tak na raty zakupy robię żeby mniejszy ból był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No tak... Ale ja tego nie wiedziałam... Byłby troszkę unieruchomiony w domku... A w blokach podjazdy mają? Bo u nas to tylko tam, gdzie ktoś mniej sprytny jest On chodzi o lasce, ale nie lubi. Chcę go przeprowadzić na "gotowo". Full wypas ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ty mi nie mów o wiosennych wydatkach bo ja tak na raty zakupy robię żeby mniejszy ból był Ale finał na koncie nie kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no cóż ale jak wolniej się to zero zbliża to lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jak osiągasz zero najpierw się stresujesz a potem już wiesz - jesteś wolnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no skąd ponieważ wiem że osiągnę zero to się nie stresuję bo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ale od zera w dól też zaczyna rosnąć. Do czego służy minus? Żeby go wymazać A tak na serio serio to Nefcia ma rację, nie ma co przeginać z debetami, bo sie człowiek nie obejrzy i łatwo może wpaść w jakiś koszmar. I faktycznie, jak jest juz zero to jakby stresu mniej- przynajmniej o to czy "starczy kasy"glowa juz nie boli Własnie zrobiłam przemeblowanie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry dzien, gdzies sie zakopała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nefciaaaaa, wygimnastykowalas sie juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry, się witam z pytaniem - Nefer mogłabyś powiedzieć jak masz rozwiązaną Cyfrę+ - masz ja w kilku miejscach i mniemam, że możesz różne programy równolegle oglądać, na każdym odbiorniku inny. Ile masz w związku z tym dekoderów i ile abonamentów. Niby jest opcja anteny na dwa sygnały, ale czy nie trzeba wtedy tego samego odbierać na różnych odbiornikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry, się witam z pytaniem - Nefer mogłabyś powiedzieć jak masz rozwiązaną Cyfrę+ - masz ja w kilku miejscach i mniemam, że możesz różne programy równolegle oglądać, na każdym odbiorniku inny. Ile masz w związku z tym dekoderów i ile abonamentów. Niby jest opcja anteny na dwa sygnały, ale czy nie trzeba wtedy tego samego odbierać na różnych odbiornikach Sprawa jest skomplikowana o tyle, że nie wypada publicznie o tym opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry dzien, gdzies sie zakopała? we w robocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nefciaaaaa, wygimnastykowalas sie juz? Będę wiedzieć w połowie przyszłego tygodnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzięki No problemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 03.03.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich schodów i barierki. Schody mamy juz zamówione , ale szukamy ekipy na wykonanie barierki. Czy wysłałabyś mi namiary na Twoja ekipę?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nefciaaaaa, wygimnastykowalas sie juz? Będę wiedzieć w połowie przyszłego tygodnia.. OOOOOOOK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór najfajniejsze takie sprawy o których nie uchodzi publicznie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich schodów i barierki. Schody mamy juz zamówione , ale szukamy ekipy na wykonanie barierki. Czy wysłałabyś mi namiary na Twoja ekipę? Z góry dziękuję Idzie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dobry dzien, gdzies sie zakopała? we w robocie ? hmmm, dosyć sensowna sensowność Witanko w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts