Nefer 07.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Nefer cudniasty domek,ale ja z zapytaniem kuchennym najbardziej mnie interesi to twoje czarne szkiełko nad blatem, ja całkiem nowicjusz w tym temacie pomóż dobra kobieto gdzie i jak szukać na ten temat i uświadom mnie w jaki sposób jest przymocowane to szkło , rozumiem ze nie jest ono łączone , no i jak sie sprawuje w praktyce ja mysle o kuchni w kolorystyce szarej i brązach a nad blatem widziałabym szkło ale wpadające w odcień błekitu( albo cóś ) Cześć Weri. To szkło to lacobel - klejony do ściany. Koloró jest mnóstwo i na pewno coś dobierzesz, bo to jest szkło lakierowane i właśnie ten lakier nadaje kolor, więc masz pełną paletę. Kupiłam i montowali panowie od balustrad czyli najlepiej zajrzeć tu : http://www.all-met.pl/ i zadzwonić do nich. Jakbyś miała kłopot to daj znać - dam CI namiar na Tomka stamtąd. Sprawuje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja dzisiaj NA ŻYWO widziałam śliczny, ciepły dom Nefer. Zdjęcia w necie- fajne, ale nawet w połowie nie oddają jego ciepełka i atmosfery. Nefer kochana, jeszcze raz gratulacje Doooooooobrze, że wpadłaś i mam nadzieję na jeszcze wiele, wiele spotkań I dzięki za dobre słowo I dziennik w końcu załóż, bo chcę mieć gdzie zaglądać i podziwiać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hej Nefer, bardzo ładny domek Mam pytanie: czy posiadasz lub planujesz odkurzacz centralny? Na takiej powierzchni to chyba by się przydał...a może masz Panią do sprzątania? Nie chciałam odkurzacza centralnego. Tak, mam panią do sprzątania od zeszłego piątku I bardzo dobrze mi to zrobiło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Reszto Towarzystwa :) Przepraszam, ale ten weekend to był maraton gości W sobotę przyjechała moja przyjaciółka z Wrocawia. Wiecyorem miałam jeszcze kilku gości więc nagatowałam różności W prezencie dostałam wiaderko do szampana i maszynkę do kruszenia lodu i piękne gumowe rękawice z futerkiem i złotem :) Oczywiście czarne i w wersji "dwie lewe ręce" - świetne ! Dziś zaś śniadanie było o 15.00 a obiad o 23.30 Że niby coś nie tak ? Eeeeeeeeeetam i pożegnałam przyjaciółkę z Wrocka, była u mie Asha a potem jeszcze wieczorem para starych przyjaciół Faaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hejka Neferka - przyszlam zlozyc meldunek ze przeprowadzilam przeprowadzke i juz mi wstyd nie jest tz nie musze sie wstydzic ze tyle mi to zajelo hihi http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/085.gif Ale się udało NIe ma się co wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziękuję bardzo :) Nie zauważyła, że dziś 8 marca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nefcia miałam dokładnie taką samą przygodę z tymi samymi drzwiami w tym samym sklepie. no prawie tym samym bo oddalonym o kilkaset kilometrów. P.S. Katalog to odwzorowanie tego co jest na stronce producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Siemano i wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 .... nooo i Kamys się pojawił.... widać, że święto :P cze Nefcia... wpadłam hi powiedziec i spadam do siebie słuchaj Ty kiedyś u Rasi dawałaś linkę do lamp zewn. z czujnikiem ruchu... masz go jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry no rozwaliłaś mnie Nefcia tymi drzwiami naprawdę widać że niektórym nie zależy na kliencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Muszę dziś ponadrabiać :) ale wieczorem. DZIEŃ DOBRY Nitu - znajdę, podeślę Cze Kamyk i dzieki serdeczne. Efilo - widać taka karma :) Wu mówię CI , rzadka rzecz :) --------------------------------------------------- Wczoraj moje starsze dziecko obcięło sobie kawałeczek palca na krajalnicy a następnie straciło przytomność i postanowiło dostać przy tym ataku epileptycznego. NOoooooo nie nudzę się :) ALe dzięki temu młodszy miał lekcję pokazową pierwszej pomocy Jak nie sraczka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Muszę dziś ponadrabiać :) ale wieczorem. Wczoraj moje starsze dziecko obcięło sobie kawałeczek palca na krajalnicy a następnie straciło przytomność i postanowiło dostać przy tym ataku epileptycznego. NOoooooo nie nudzę się :) ALe dzięki temu młodszy miał lekcję pokazową pierwszej pomocy Jak nie sraczka .. Łooo matko i córko!!! Już wszystko ok? W razie czego dzwoń... wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Łooo matko i córko!!! Już wszystko ok? W razie czego dzwoń... wiesz... Nie, nie luzik - to u niego psychosomatyczne Od dziecka Ja już się przyzwyczaiłam, ale troche wali w dekiel jak widzisz swoje dziecko w takim stanie Szybko doszedł do siebie, ale zostawiłam go w domu dzisiaj - niech się wyśpi. Młodszy podszedł do krajalnicy , wziął "resztkę" w paluszki i mówi: "eee mama, nie jest tak źle" i tym chyba załatwił starszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 horror --------------------------- znając Ciebie zachowałaś zimną krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Łooo matko i córko!!! Już wszystko ok? W razie czego dzwoń... wiesz... Nie, nie luzik - to u niego psychosomatyczne Od dziecka Ja już się przyzwyczaiłam, ale troche wali w dekiel jak widzisz swoje dziecko w takim stanie Szybko doszedł do siebie, ale zostawiłam go w domu. Młodszy podszedł do krajalnicy , wziął "resztkę" w paluszki i mówi: "eee mama, nie jest tak źle" i tym chyba załatwił starszego :) Przepraszam, ale nie mogę się się śmiać... Młody jest the best! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przepraszam, ale nie mogę się się śmiać... Młody jest the best! Młody jest niezły :) ALe po akcji wyszedł zapalić na taras kozaczek Dlaczego nie możesz się śmiac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 chyba mialo byc ze nie mzoe sie nie smiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przepraszam, ale nie mogę się się śmiać... Młody jest the best! Młody jest niezły :) ALe po akcji wyszedł zapalić na taras kozaczek Dlaczego nie możesz się śmiac ??? Miało być - się nie śmiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts