Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefer cudniasty domek,ale ja z zapytaniem kuchennym :lol: najbardziej mnie interesi to twoje czarne szkiełko nad blatem, ja całkiem nowicjusz w tym temacie pomóż dobra kobieto gdzie i jak szukać na ten temat

i uświadom mnie w jaki sposób jest przymocowane to szkło , rozumiem ze nie jest ono łączone , no i jak sie sprawuje w praktyce

ja mysle o kuchni w kolorystyce szarej i brązach a nad blatem widziałabym szkło ale wpadające w odcień błekitu( albo cóś )

Cześć Weri. To szkło to lacobel - klejony do ściany. Koloró jest mnóstwo i na pewno coś dobierzesz, bo to jest szkło lakierowane i właśnie ten lakier nadaje kolor, więc masz pełną paletę. Kupiłam i montowali panowie od balustrad czyli najlepiej zajrzeć tu : http://www.all-met.pl/ i zadzwonić do nich. Jakbyś miała kłopot to daj znać - dam CI namiar na Tomka stamtąd.

Sprawuje się super.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja dzisiaj NA ŻYWO widziałam śliczny, ciepły dom Nefer. Zdjęcia w necie- fajne, ale nawet w połowie nie oddają jego ciepełka i atmosfery.

Nefer kochana, jeszcze raz gratulacje :p

Doooooooobrze, że wpadłaś i mam nadzieję na jeszcze wiele, wiele spotkań :) I dzięki za dobre słowo :)

I dziennik w końcu załóż, bo chcę mieć gdzie zaglądać i podziwiać postępy :)

Hej Nefer, bardzo ładny domek :)

Mam pytanie: czy posiadasz lub planujesz odkurzacz centralny? Na takiej powierzchni to chyba by się przydał...a może masz Panią do sprzątania?

Nie chciałam odkurzacza centralnego. Tak, mam panią do sprzątania od zeszłego piątku :) I bardzo dobrze mi to zrobiło :):)

Cześć Reszto Towarzystwa :):):)

Przepraszam, ale ten weekend to był maraton gości :) W sobotę przyjechała moja przyjaciółka z Wrocawia. Wiecyorem miałam jeszcze kilku gości więc nagatowałam różności :) W prezencie dostałam wiaderko do szampana i maszynkę do kruszenia lodu i piękne gumowe rękawice z futerkiem i złotem :):) Oczywiście czarne i w wersji "dwie lewe ręce" - świetne !

Dziś zaś śniadanie było o 15.00 a obiad o 23.30 :) Że niby coś nie tak ? Eeeeeeeeeetam :) i pożegnałam przyjaciółkę z Wrocka, była u mie Asha :) a potem jeszcze wieczorem para starych przyjaciół :) Faaaajnie :)

Hejka Neferka - przyszlam zlozyc meldunek ze przeprowadzilam przeprowadzke i juz mi wstyd nie jest tz nie musze sie wstydzic ze tyle mi to zajelo hihi http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/085.gif

Ale się udało :) NIe ma się co wstydzić :)

Gość coolibeer
W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu

Muszę dziś ponadrabiać :):) ale wieczorem.

DZIEŃ DOBRY

Nitu - znajdę, podeślę :)

Cze Kamyk i dzieki serdeczne.

Efilo - widać taka karma :):)

Wu mówię CI , rzadka rzecz :):)

---------------------------------------------------

Wczoraj moje starsze dziecko obcięło sobie kawałeczek palca na krajalnicy a następnie straciło przytomność i postanowiło dostać przy tym ataku epileptycznego.

NOoooooo nie nudzę się :):)

ALe dzięki temu młodszy miał lekcję pokazową pierwszej pomocy :)

Jak nie sraczka ..

Muszę dziś ponadrabiać :):) ale wieczorem.

Wczoraj moje starsze dziecko obcięło sobie kawałeczek palca na krajalnicy a następnie straciło przytomność i postanowiło dostać przy tym ataku epileptycznego.

NOoooooo nie nudzę się :):)

ALe dzięki temu młodszy miał lekcję pokazową pierwszej pomocy :)

Jak nie sraczka ..

Łooo matko i córko!!! :o :o :o Już wszystko ok? :roll: W razie czego dzwoń... wiesz...

Łooo matko i córko!!! :o :o :o Już wszystko ok? :roll: W razie czego dzwoń... wiesz...

Nie, nie luzik - to u niego psychosomatyczne :) Od dziecka :) Ja już się przyzwyczaiłam, ale troche wali w dekiel jak widzisz swoje dziecko w takim stanie :roll: Szybko doszedł do siebie, ale zostawiłam go w domu dzisiaj - niech się wyśpi.

Młodszy podszedł do krajalnicy , wziął "resztkę" w paluszki i mówi: "eee mama, nie jest tak źle" i tym chyba załatwił starszego :):)

Nie, nie luzik - to u niego psychosomatyczne :) Od dziecka :) Ja już się przyzwyczaiłam, ale troche wali w dekiel jak widzisz swoje dziecko w takim stanie :roll: Szybko doszedł do siebie, ale zostawiłam go w domu.

Młodszy podszedł do krajalnicy , wziął "resztkę" w paluszki i mówi: "eee mama, nie jest tak źle" i tym chyba załatwił starszego :):)

:lol: :lol: :lol: Przepraszam, ale nie mogę się się śmiać... :oops: :lol: Młody jest the best! :lol:

:lol: :lol: :lol: Przepraszam, ale nie mogę się się śmiać... :oops: :lol: Młody jest the best! :lol:

Młody jest niezły :):) ALe po akcji wyszedł zapalić na taras kozaczek :)

Dlaczego nie możesz się śmiac ??? :o

Miało być - się nie śmiać... :D