78mysz 10.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 o marketingu, reklamie, manipulacji i produktach dla dzieci. produktach dla dzieci w stylu krajalnica? bede sluchać uważnie Tylko wybacz, ale mi trójka łapie z jeszcze jedną stacją na raz więc bedziesz miała podkład ;)Moze jakis romantyczny sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia ale jakim głosem wypowiadane darmowa psychoterapia Nie znoszę mojego głosu, więc na pewno NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 o marketingu, reklamie, manipulacji i produktach dla dzieci. produktach dla dzieci w stylu krajalnica? bede sluchać uważnie Tylko wybacz, ale mi trójka łapie z jeszcze jedną stacją na raz więc bedziesz miała podkład ;)Moze jakis romantyczny sie trafi O grających nocnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia ale ja uwielbiam Twój głos cudnie smutki koi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 o marketingu, reklamie, manipulacji i produktach dla dzieci. produktach dla dzieci w stylu krajalnica? bede sluchać uważnie Tylko wybacz, ale mi trójka łapie z jeszcze jedną stacją na raz więc bedziesz miała podkład ;)Moze jakis romantyczny sie trafi O grających nocnikach to cos dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia ale ja uwielbiam Twój głos cudnie smutki koi Jakaś jesteś dziiiiiiiiiiiiiiiiiiwna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 już druga osoba mi to dzisiaj mówi tu na forum chyba w końcu uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 po tym felietonie w trójce, to redaktor jak uslyszał o opaskach na ręce -do karmienia -ledwo przeczytał wiadomości, co chwila parschał smiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a nie słuchałam niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja tez sie nie zalapalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja tez sie nie zalapalam No bo Nefcia gadała dzisiaj swoim buntowniczymgłosem w radyju, potembyły wiadomości i redaktor z trudem je czytał jak sie nasłuchał o różnych cudach dla mam z dzieckiem w stylu opaski przypominajki, które mają na celu pomóc matce zapamiętać, którym cyckiem karmiła ostatnio. Nie wiem czemu to służy, chyba temu zeby zapomnieć przekładać z ręki na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Niezła paranoja - to fakt.Jeszcze powinni sprzedawać opaski do zapisywania które z bliźniąt/trojaczków/czworaczków/innoraczków kiedy jeść dostała .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Niezła paranoja - to fakt. Jeszcze powinni sprzedawać opaski do zapisywania które z bliźniąt/trojaczków/czworaczków/innoraczków kiedy jeść dostała .. no tak, trzeba wiedziec, które potem pierwsze przewinąć A może to co nakarmione pierwsze to jako ostatnie zostanie przewinięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 jakbym miała opaskę przekładac to bym chyba jajo zniosła nalepszy sposób sprawdzenia który cycek był ostatnio ciamkany to pomacać który bardziej wypchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 jakbym miała opaskę przekładac to bym chyba jajo zniosła nalepszy sposób sprawdzenia który cycek był ostatnio ciamkany to pomacać który bardziej wypchany no sie wie, ale inicjator pomysłu nie załapał, albo li też pomyślał ze matki nie załapały o co chodzi z karmieniem, a najbardziej poddatne ku takim gadzetom są chyba ciężarne w pierwszej ciąży.Jejku jak dobrze, ze juz nie karmię, nie muszę pamiętac Wiecie jaki to stres odpada z głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie miałam tego problemu nie musiałam pamiętać :) Się albo najadało albo się wkurzało i trzeba było zmienić stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia u mnie też nie było bo Piotruś jak cycka puszczał to flaczek był to łatwo było poznać bo drugi wypchany jak balonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia za naszych czasów takich bzdur nie sprzedawali.... Chyba nie, bo ja nie słyszałam Bożżżżże jaką oni robią wodę z mózgu..... I kto to kupuje????????? A ja nie słuchałam, bo raz, że się nie załapałam, a dwa to jedyne w domu moje radio podprowadził syn... i nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 10.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia ale ja uwielbiam Twój głos cudnie smutki koi Jakaś jesteś dziiiiiiiiiiiiiiiiiiwna :) no to tuaj więcej takich perwerków. Nefcia, nie kokietuj, przecież dobrze wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nefcia za naszych czasów takich bzdur nie sprzedawali.... Chyba nie, bo ja nie słyszałam Bożżżżże jaką oni robią wodę z mózgu..... I kto to kupuje????????? .... jak to kto? Ciezarne nie mogące doczekać sie odejscia wód i panikujące przed testem "mamy", no i okoliczni nieuświadomieni, a może to ma taki stylowy być wyróżniający mamy sposród reszty mam Moze to jest fajne? Napewno zazdrościcie, bo tego nie miałyście A ja nie słuchałam, bo raz, że się nie załapałam, a dwa to jedyne w domu moje radio podprowadził syn... i nie mam a ja sobie właczylam trojke na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts