Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o marketingu, reklamie, manipulacji i produktach dla dzieci.

produktach dla dzieci w stylu krajalnica?

bede sluchać uważnie :lol: Tylko wybacz, ale mi trójka łapie z jeszcze jedną stacją na raz więc bedziesz miała podkład ;)Moze jakis romantyczny sie trafi ;) :lol:

O grających nocnikach :)

o marketingu, reklamie, manipulacji i produktach dla dzieci.

produktach dla dzieci w stylu krajalnica?

bede sluchać uważnie :lol: Tylko wybacz, ale mi trójka łapie z jeszcze jedną stacją na raz więc bedziesz miała podkład ;)Moze jakis romantyczny sie trafi ;) :lol:

O grających nocnikach :)

to cos dla mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tez sie nie zalapalam :(

No bo Nefcia gadała dzisiaj swoim buntowniczymgłosem w radyju, potembyły wiadomości i redaktor z trudem je czytał jak sie nasłuchał o różnych cudach dla mam z dzieckiem w stylu opaski przypominajki, które mają na celu pomóc matce zapamiętać, którym cyckiem karmiła ostatnio. Nie wiem czemu to służy, chyba temu zeby zapomnieć przekładać z ręki na rękę ;) :roll: :lol:

jakbym miała opaskę przekładac to bym chyba jajo zniosła :lol: :lol: :lol: nalepszy sposób sprawdzenia który cycek był ostatnio ciamkany to pomacać który bardziej wypchany :lol: :lol: :lol:

no sie wie, ale inicjator pomysłu nie załapał, albo li też pomyślał ze matki nie załapały o co chodzi z karmieniem, a najbardziej poddatne ku takim gadzetom są chyba ciężarne w pierwszej ciąży.Jejku jak dobrze, ze juz nie karmię, nie muszę pamiętac :lol: Wiecie jaki to stres odpada z głowy? 8)

Nefcia za naszych czasów takich bzdur nie sprzedawali.... Chyba nie, bo ja nie słyszałam :roll: :roll: :roll:

Bożżżżże jaką oni robią wodę z mózgu.....

I kto to kupuje?????????

A ja nie słuchałam, bo raz, że się nie załapałam, a dwa to jedyne w domu moje radio podprowadził syn... i nie mam....

Nefcia za naszych czasów takich bzdur nie sprzedawali.... Chyba nie, bo ja nie słyszałam :roll: :roll: :roll:

Bożżżżże jaką oni robią wodę z mózgu.....

I kto to kupuje?????????

....

jak to kto? Ciezarne nie mogące doczekać sie odejscia wód i panikujące przed testem "mamy", no i okoliczni nieuświadomieni, a może to ma taki stylowy być wyróżniający mamy sposród reszty mam :lol: Moze to jest fajne? :p Napewno zazdrościcie, bo tego nie miałyście :wink: :wink: :wink:

A ja nie słuchałam, bo raz, że się nie załapałam, a dwa to jedyne w domu moje radio podprowadził syn... i nie mam

a ja sobie właczylam trojke na kompie 8)