Nefer 10.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Najfajniejszy jest kocyk alarmujący w przypadku bezdechu. Ciekawe czy producent wybroni się przed sądem w przypadku zgonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ale i tak nocniki spiewajace po niemiecku sa lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wpadłam dzień dobry powiedzieć i miłego dnia życzyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ale i tak nocniki spiewajace po niemiecku sa lepsze. nocniki kontrowersyjne sa. Z moich obserwacji wynika, ze dzieci reagują na nie zero-jedynkowo. jesli przedstawi sie je dziecku w odpowiedni sposób to dziecko bedzie uzywac. Jesli natomiast dziecko przestraszy sie po siku melodyjki-bo nie spodziewa sie jej-to będzie wiało gdzie pieprz rośnie A wogóle termoment wskazuje dziś radosne 3 stopnie na minusie i chyba czas pomyć okna w dużym pokoju i kuchni-znoooowu i wymyslec jak tanio i dobrze zdobyc jakies meble do gabinetu na papiren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dzień dobry Mycha ja nie wiem czy dobrze ale tanio to na pewno masz jakieś deski po budowie trochę gwoździ i już masz meble na papiren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Niooooo ja taką kuchnię wyprodukuje w nowym desingu.... z palet na sztorc i blatu..... Nikt takiej nie będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Niooooo ja taką kuchnię wyprodukuje w nowym desingu.... z palet na sztorc i blatu..... Nikt takiej nie będzie miał Lepiej z cegieł - zawsze jakieś zostaną. A szafki jak ta lala i blat stabilnie można położyc Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Niooooo ja taką kuchnię wyprodukuje w nowym desingu.... z palet na sztorc i blatu..... Nikt takiej nie będzie miał Lepiej z cegieł - zawsze jakieś zostaną. A szafki jak ta lala i blat stabilnie można położyc Miłego dnia Tylko u nie na budowie ani jednej cegły nie miałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 BK kosztuje grosze w Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Niooooo ja taką kuchnię wyprodukuje w nowym desingu.... z palet na sztorc i blatu..... Nikt takiej nie będzie miał e tam, ludzie juz wszystko wymyslili moja w najnowszym bananowym wydaniu Tak obecnie u nas wyglada w mieszkaniu, po przeprowadzeniu mebli do Rubika http://img693.imageshack.us/img693/6649/img6883u.jpg http://img697.imageshack.us/img697/9162/img6884j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ufff odetchnęłam z ulgą.... Ale masz oryginalną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mohag, ale Ty masz przynajmniej kuchenke, przy mojej kuchni to full wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ale nie mam juz lodowki dobrze ze pogoda na tarasie lodowkowo dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To mi przypomina, ze powinnam lod zaczac robic, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To mi przypomina, ze powinnam lod zaczac robic, dzieki. Kup na stacji beznzynowej... Dziś zaliczyłam gumę - niestety nowa przyjdzie w poniedziałek. A to oznacza, że pewnie z domu nie wyjdę do poniedziałku. Może to i lepiej, bo mam tyle roboty w robocie, że nie ma w co ręce włożyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To mi przypomina, ze powinnam lod zaczac robic, dzieki. Kup na stacji beznzynowej... Dziś zaliczyłam gumę - niestety nowa przyjdzie w poniedziałek. A to oznacza, że pewnie z domu nie wyjdę do poniedziałku. Może to i lepiej, bo mam tyle roboty w robocie, że nie ma w co ręce włożyć ... Wez mnie nie denerwuj. Wsiadasz w rasie i przyjezdzasz... Taki snieg za oknem, ze wole we wlasnym zakresie niz na stacje popitalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To mi przypomina, ze powinnam lod zaczac robic, dzieki. Kup na stacji beznzynowej... Dziś zaliczyłam gumę - niestety nowa przyjdzie w poniedziałek. A to oznacza, że pewnie z domu nie wyjdę do poniedziałku. Może to i lepiej, bo mam tyle roboty w robocie, że nie ma w co ręce włożyć ... Wez mnie nie denerwuj. Wsiadasz w rasie i przyjezdzasz... Taki snieg za oknem, ze wole we wlasnym zakresie niz na stacje popitalac. Nefcia... Małgoś dobrze mówi Tym bardziej, że koło w poniedziałek przyjedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jak wypadł dom na tym świadectwie od Mychy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dziewczyny, nie ma takiej opcji. Mam na głowie Amerykanów. Gawełku - najlepiej o to spytać Myszę :) Nienoooo domek wyszedł ok A nawet chyba lepiej niż ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts