Nefer 12.03.2010 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Wysłałam ostatnią wycenę i idę spać. Dobranoc więc. A rannym ptaszkom już mówię Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień dobry Neferka :P Oj dużą musisz mieć tą głowę, że Amerykanów na niej zmieścisz Miłego i owocnego dnia życzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry a Ty Nefcia znowu się przemęczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Eeeeeeee bez szału. Dziś chyba posiedzę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Noooo tak koła nie masz.... A z dziewczynami do nas nie chcesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Koła nie mam. A niestety szykuje się robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no jakie bez szału ile spałaś dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja w temacie budowlanym... Dzien doberek.. Nefer, jaki masz trawertyn: surowy czy żywicowany ? I jeszcze podziel się wiedzą na temat ceny na pw - poproszę A koło to poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... witka... Amtluś żywicowany ale w cenie nie pomogę Nefcia siedze właśnie na wewontku o oknach i firankach... i widziałam coś takiego... wiem, ze nie Twoje klimaty jeśłi chodzi o kolor i wzorek, ale może pomysł Ci podejdzie myśle o Twoim salonowym http://images46.fotosik.pl/153/b60576ecf4fd1599.jpg buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja w temacie budowlanym... Dzien doberek.. Nefer, jaki masz trawertyn: surowy czy żywicowany ? I jeszcze podziel się wiedzą na temat ceny na pw - poproszę A koło to poważna sprawa Amtluś w leroy zobacz mają i taki i taki, żywicowany chyba troche droższy ale i lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja w temacie budowlanym... Dzien doberek.. Nefer, jaki masz trawertyn: surowy czy żywicowany ? I jeszcze podziel się wiedzą na temat ceny na pw - poproszę A koło to poważna sprawa Żywicowany na dole (ten jaśniutki) i polerowany (fugowany) na górze pomarańczowy. Oba z Leroy Merlin Cena w LM zależy od kursu Euro, więc kupuj Dziewczyno, kupuj bo nisko stoi Ja kupowałam na górce i jak pamiętam to ten drugi stał ok. 200 pln/mkw. Jasny był tańszy, ale nie pamiętam ... chyba 160 za mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no jakie bez szału ile spałaś dzisiaj Całe 5 h :) NIe jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... witka... Amtluś żywicowany ale w cenie nie pomogę Nefcia siedze właśnie na wewontku o oknach i firankach... i widziałam coś takiego... wiem, ze nie Twoje klimaty jeśłi chodzi o kolor i wzorek, ale może pomysł Ci podejdzie myśle o Twoim salonowym buźka Fajowe :) Najgorzej, że zakochałam się w żaluzjach drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... witka... Amtluś żywicowany ale w cenie nie pomogę Nefcia siedze właśnie na wewontku o oknach i firankach... i widziałam coś takiego... wiem, ze nie Twoje klimaty jeśłi chodzi o kolor i wzorek, ale może pomysł Ci podejdzie myśle o Twoim salonowym buźka Fajowe :) Najgorzej, że zakochałam się w żaluzjach drewnianych i tego wyboru bym się trzymała.Tylko w kolorze okien/drzwi juz chyba nie podłogi. A wiesz co są jeszcze świetne drewniane okiennice na szynach, tylko u ciebie nie ma gdzie przesuwać po balkonach, ewentualnie w oknie oranżeryjnym, skladane.Dzielone na trzy. Byłoby to stabilniejsze, a otwarte skrzydło mogłoby stanowic jednocześnie parawan oddzielając jadalnie od pokoju w razie potrzeby, no chyba ze takowa nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No to Nefcia musisz sie chyba o kolejny kredyt postarac na te zaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ....zakochałam się w żaluzjach drewnianych Od lat, niezmiennie je uwielbiam i nic mnie do nich nie zniecheci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No to Nefcia musisz sie chyba o kolejny kredyt postarac na te zaluzje Proszę mnie tu nie burzyć marzeń (samochód się sprzeda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 http://sunflex.pl/obrazki/zaluzje/galeria_drewniane/31.jpg http://sunflex.pl/obrazki/zaluzje/galeria_drewniane/32.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Miałam te ciemne z Ikea w poprzednim mieszkaniu i były ok. Teraz kupiłam tylko do łazienki i też jest fajna. Ale Ike ama ograniczone rozmiary niestety i ciężko dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi Widzę, że w tych samych "źródłach" szukałam i widziałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts