78mysz 12.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 http://sunflex.pl/obrazki/zaluzje/galeria_drewniane/31.jpg http://sunflex.pl/obrazki/zaluzje/galeria_drewniane/32.jpg jestem w szoku, tyle wspólnych elementów Dobry kolor żaluzji, o takim własnie myslałam.Tez uwielbiam żaluzje drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jak się nie ma co się lubi... to se powiesiłam bambusowe rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ładne to, ładne ciekawe czy cena zabija od razu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 12.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nefcia, piękne te żaluzje. Ale takie ładne masz okna,szkoda ich zasłaniać. Ogród sobie zorganizujesz, od sąsiadów się odgrodzisz to może nie trzeba ich zasłaniać? Ale jeśli już jesteś zdecydowana, to drewniane są faktycznie klimatyczne.A jak zasłonisz górę od tego wieeelkieeegooo okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Miałam te ciemne z Ikea w poprzednim mieszkaniu i były ok. Teraz kupiłam tylko do łazienki i też jest fajna. Ale Ike ama ograniczone rozmiary niestety i ciężko dobrać. Muszę zajrzeć - dzięki, nie wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ładne to, ładne ciekawe czy cena zabija od razu?? Przypuszczam, że nawet nie zdążę mrugnąć okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nefcia, piękne te żaluzje. Ale takie ładne masz okna,szkoda ich zasłaniać. Ogród sobie zorganizujesz, od sąsiadów się odgrodzisz to może nie trzeba ich zasłaniać? Ale jeśli już jesteś zdecydowana, to drewniane są faktycznie klimatyczne. A jak zasłonisz górę od tego wieeelkieeegooo okna? NIe zasłonię :) Cześć Asha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 naprawdę piękne chociaż mnie by było szkoda Twojego autka bo takie cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 12.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czeeeść eee taaam autko: easy come- easy go! Jak się podobaja żaluzje to won z autkiem. Przyjdzie czas będzie nowe Potem o tym pomyślisz Nefcia, w Twoim domku się ODDYCHA. Okna, podłoga, przestrzeń-jest cudny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.03.2010 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ty Szelmo Ty... Duza buzka. I kiedy sie w koncu do mnie wybierzesz, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry Nefcia buziaki weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Czeeeść eee taaam autko: easy come- easy go! Jak się podobaja żaluzje to won z autkiem. Przyjdzie czas będzie nowe Potem o tym pomyślisz Nefcia, w Twoim domku się ODDYCHA. Okna, podłoga, przestrzeń-jest cudny klimat. Dzięki Asha A kiedy zobaczę Twój dziennik ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ty Szelmo Ty... Duza buzka. I kiedy sie w koncu do mnie wybierzesz, he? Na razie chyba masz dość gości Na razie nie mam dobrego argumentu, ale kto wie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzień dobry Nefcia buziaki weekendowe I wzajemnie Aaaaaaaaallllllllllllllllleeeeeeeee piękna zima za oknem Cudownie ! Komineczek się pali ehhh ... Zima wie, że nie może sobie iść, bo ja lubię palenie w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 naprawdę piękne chociaż mnie by było szkoda Twojego autka bo takie cudne To nie moje autko pójdzie pod nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aaaaaaaaallllllllllllllllleeeeeeeee piękna zima za oknem Cudownie ! Komineczek się pali ehhh ... Zima wie, że nie może sobie iść, bo ja lubię palenie w kominku Nefff, litości Jak patrzę przez okno to mi się słabo robi, wieje, zimno szaro i burooo Brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aaaaaaaaallllllllllllllllleeeeeeeee piękna zima za oknem Cudownie ! Komineczek się pali ehhh ... Zima wie, że nie może sobie iść, bo ja lubię palenie w kominku Nefff, litości Jak patrzę przez okno to mi się słabo robi, wieje, zimno szaro i burooo Brrrrrrrrr U mnie grube płatki śniegu majestatycznie sobie padają ...cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 14.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Czeeeść eee taaam autko: easy come- easy go! Jak się podobaja żaluzje to won z autkiem. Przyjdzie czas będzie nowe Potem o tym pomyślisz Nefcia, w Twoim domku się ODDYCHA. Okna, podłoga, przestrzeń-jest cudny klimat. Dzięki Asha A kiedy zobaczę Twój dziennik ??? :) Jakoś nie mam śmiałości... taka mała, nieśmiała blondyneczka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jakoś nie mam śmiałości... taka mała, nieśmiała blondyneczka jestem Jaaaaaaaaaaasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ty Szelmo Ty... Duza buzka. I kiedy sie w koncu do mnie wybierzesz, he? Na razie chyba masz dość gości Na razie nie mam dobrego argumentu, ale kto wie ? :) Pospiesz sie, poki mam lodowke pelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts