Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia, piękne te żaluzje. Ale takie ładne masz okna,szkoda ich zasłaniać. Ogród sobie zorganizujesz, od sąsiadów się odgrodzisz to może nie trzeba ich zasłaniać? Ale jeśli już jesteś zdecydowana, to drewniane są faktycznie klimatyczne.

A jak zasłonisz górę od tego wieeelkieeegooo okna?

Miałam te ciemne z Ikea w poprzednim mieszkaniu i były ok. Teraz kupiłam tylko do łazienki i też jest fajna. Ale Ike ama ograniczone rozmiary niestety i ciężko dobrać.

Muszę zajrzeć - dzięki, nie wiedziałam.

Nefcia, piękne te żaluzje. Ale takie ładne masz okna,szkoda ich zasłaniać. Ogród sobie zorganizujesz, od sąsiadów się odgrodzisz to może nie trzeba ich zasłaniać? Ale jeśli już jesteś zdecydowana, to drewniane są faktycznie klimatyczne.

A jak zasłonisz górę od tego wieeelkieeegooo okna?

NIe zasłonię :):) Cześć Asha :)

Czeeeść :D

eee taaam autko: easy come- easy go! Jak się podobaja żaluzje to won z autkiem. Przyjdzie czas będzie nowe ;) Potem o tym pomyślisz :lol:

Nefcia, w Twoim domku się ODDYCHA. Okna, podłoga, przestrzeń-jest cudny klimat.

Dzięki Asha :) A kiedy zobaczę Twój dziennik ??? :):)

dzień dobry

Nefcia buziaki weekendowe :lol:

I wzajemnie :) Aaaaaaaaallllllllllllllllleeeeeeeee piękna zima za oknem :) Cudownie ! Komineczek się pali ehhh ... Zima wie, że nie może sobie iść, bo ja lubię palenie w kominku :) :wink:

Aaaaaaaaallllllllllllllllleeeeeeeee piękna zima za oknem :) Cudownie ! Komineczek się pali ehhh ... Zima wie, że nie może sobie iść, bo ja lubię palenie w kominku :) :wink:
Nefff, litości :roll: Jak patrzę przez okno to mi się słabo robi, wieje, zimno szaro i burooo :roll: Brrrrrrrrr :x

Aaaaaaaaallllllllllllllllleeeeeeeee piękna zima za oknem :) Cudownie ! Komineczek się pali ehhh ... Zima wie, że nie może sobie iść, bo ja lubię palenie w kominku :) :wink:
Nefff, litości :roll: Jak patrzę przez okno to mi się słabo robi, wieje, zimno szaro i burooo :roll: Brrrrrrrrr :x

U mnie grube płatki śniegu majestatycznie sobie padają ...cudownie :)

Czeeeść :D

eee taaam autko: easy come- easy go! Jak się podobaja żaluzje to won z autkiem. Przyjdzie czas będzie nowe ;) Potem o tym pomyślisz :lol:

Nefcia, w Twoim domku się ODDYCHA. Okna, podłoga, przestrzeń-jest cudny klimat.

Dzięki Asha :) A kiedy zobaczę Twój dziennik ??? :):)

Jakoś nie mam śmiałości... taka mała, nieśmiała blondyneczka jestem ;)